Bildirim
bagaj hacmi
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Hesaplama aynıdır kimisi daha dibe doğru gider ( yer tasarruflu lastik kullananlar), kimisi daha yatay şekilde büyüktür. Aile aracı olarak imkanın varsa volvo v60 öneririm........ -
anlamadığım şu c max'in bagaj hacmi değeri koltuk basına kadar da doblonunki değilmi?
volvo konusuna gelince güzel araçlar elbette ama türkiyede v60 falan 2. elde ölür,burda serviste yok düsünmüyorum o yüzden -
benzer düşünceyle yeni doblodan aldım. yazlığa falan giderken çok rahat oluyo bagjı yüklemesi falan rahat .yenisi premiyo donanımlısı gayet güzel aile aracı bence.birde 1.6 105 ps liğini aldım ben. motorda gayet yeterli.sadece bagajı değil içide çok ferah. genel olarak tavsiye ederim. -
quote:
Orijinalden alıntı: barisbt
arkadaslar bagaj konusunu bir türlü çözemedim.aile arabası bakıyorum uzun yola gidilebilecek konforlu ve bagajı büyük,teknik verilere bakıyorum,
doblo bagajı 790
grand c max 432
passat 565
bu verilerde hesap farklılığı mı var?
cmax inki koltuk seviyesinden hesaplanmış şekli normalde 719 lt tavana kadar yani . -
quote:
Orijinalden alıntı: kaiser şoze
quote:
Orijinalden alıntı: barisbt
arkadaslar bagaj konusunu bir türlü çözemedim.aile arabası bakıyorum uzun yola gidilebilecek konforlu ve bagajı büyük,teknik verilere bakıyorum,
doblo bagajı 790
grand c max 432
passat 565
bu verilerde hesap farklılığı mı var?
cmax inki koltuk seviyesinden hesaplanmış şekli normalde 719 lt tavana kadar yani .
yanlıs anlasıldım sanırım.kastetmek istediğim cmax'in maksimum hacmi değil doblonun öçüm şekli
cmax'de üst kapağa kadar 432 tavana kadar719lt.
doblonun bu hacmi(790lt) üst kapağa kadar mı tavana kadar mı?
-
Merhabalar...
Grand scenic tavsiye ederim. bagaj hacmi koltuk hizasında 760lt...üstelik oldukça ferah ve konforludur. bilginize...
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X