Şimdi Ara

Bademcik iltihabı için ilaçsız ameliyatsız %100 kesin çare (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
37
Cevap
5
Favori
20.560
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    37 yaşındayım.
    Ben ve ağabeylerim hep nişadır ile büyüdük. Ne zaman boğazımız ağrısa annem ufak bir mercimek tenesi kadar verirdi ağzımıza, emerdik pastil gibi. Bazen de suda eritip gargara yapardık. Bağırsaklar bozulsa, ishal olsak yine nişadır...

Şimdi, kendi çocuklarıma da aynısını uyguluyorum. Bir zararı var mıdır bilemiyorum, biz hiç bir zararını görmedik ama yine de temkinli olmak lazım, herkeste aynı etkiyi gösterecek diye bir şey söz konusu değil. Sonuçta şifayı veren Allah...

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Aynen.. bademcik için bende kullanmıştım, hem kendimde hem oğlumda.
    Antibiyotik bitince devamlı tekrar şişen bademcikler bidaha hiç görünmedi.
    Hiç bir zararı ve yan etkisi bulunmuyor, bilindik kaya tuzu, limon tuzu gibi
    doğal bir tuz zaten, tadı da sanki ikisinin karışımı gibin.
    Kullanmak için tereddüt edilecek bir yanı yok yani.
    Böyle faydalı bir bilgiyi paylaştığı için Selin hanıma çok teşekkürler.
  • Ben şuan 3. gündeyim. Faydasını gördüm, şişliği indi lakin halen tamamen gitmedi.
    3. günden sonra kullanmaya devam etsem sıkıntı olur mu? Bu arada ben nışadırın toz haline gtirilmişini buldum, pratik oldu bu açıdan. Ama halen sıkıntım var, devam etsem herhangi bir sıkıntı olur mu? En fazla ne kadar kullanmalıyım?
  • bir_tebessum B kullanıcısına yanıt
    quote:

bir_tebessum @ 22 Şubat 2020 10:39

Ben şuan 3. gündeyim. Faydasını gördüm, şişliği indi lakin halen tamamen gitmedi.
    3. günden sonra kullanmaya devam etsem sıkıntı olur mu? Bu arada ben nışadırın toz haline gtirilmişini buldum, pratik oldu bu açıdan. Ama halen sıkıntım var, devam etsem herhangi bir sıkıntı olur mu? En fazla ne kadar kullanmalıyım?

Benim tecrübeme göre daha ilk gün, ilk üflemede kızarıklık, ikinci üflemede şişlik kalmıyor.
    Tekrar şişmesin diye 2.ci gün 2 kere ve 3.cü gün son 1 kere daha üflüyoruz vee geçmiş olsun.

Sen nişadırın toz halini almakla hata etmişin, keşke kristal olarak alsaydın çok sert değil ki,
    küçük bir parçasını su bardağı tabanıyla bile ezebilirsin. Baharatlar dahil öğütülmüş ürünlere
    her türlü hile, tağşiş yapmak çok daha kolaydır. i.nette fiatları incelersen daha pahalı olması
    gereken toz hali daha ucuza satılıyor. Bu da içinde daha ucuz başka maddeler (tağşiş) var demektir.

Aklıma gelen diğer bir ihtimal ise çok düşük doz kullanmış olabilirsin. Selin hanım mercimek kadar
    demiş, sarı yada kırmızı mercimek kadar üflediysen yeterli olmayabilir. Ben her seferinde 2x yeşil
    mercimek civarı ezmiştim. Nohut kadar bile yesen zararı yok ama gerek de yok çünkü çok azı yetiyor.

Şimdi senin o tozda zararlı bi karışım yoksa daha uzun süre ve daha yüksek doz kullanabilirsin,
    ama ben öğütülmüş olarak satılan hiçbir ürüne güvenmiyorum, daha doğrusu üretici ve satıcılara
    güvenemiyorum, kristal kaya tuzumu bile ben kendim ezerim. Geçmiş olsun arkadaşım.

• quote:

Orijinalden alıntı: yunus2tr

quote:

bir_tebessum @ 22 Şubat 2020 10:39

Ben şuan 3. gündeyim. Faydasını gördüm, şişliği indi lakin halen tamamen gitmedi.

Benim tecrübeme göre daha ilk gün, ilk üflemede kızarıklık, ikinci üflemede şişlik kalmıyor.
    Tekrar şişmesin diye 2.ci gün 2 kere ve 3.cü gün son 1 kere daha üflüyoruz vee geçmiş olsun.

Sen nişadırın toz halini almakla hata etmişin, keşke kristal olarak alsaydın çok sert değil ki,
    küçük bir parçasını su bardağı tabanıyla bile ezebilirsin. Baharatlar dahil öğütülmüş ürünlere
    her türlü hile, tağşiş yapmak çok daha kolaydır. i.nette fiatları incelersen daha pahalı olması
    gereken toz hali daha ucuza satılıyor. Bu da içinde daha ucuz başka maddeler (tağşiş) var demektir.

Aklıma gelen diğer bir ihtimal ise çok düşük doz kullanmış olabilirsin. Selin hanım mercimek kadar
    demiş, sarı yada kırmızı mercimek kadar üflediysen yeterli olmayabilir. Ben her seferinde 2x yeşil
    mercimek civarı ezmiştim. Nohut kadar bile yesen zararı yok ama gerek de yok çünkü çok azı yetiyor.

Şimdi senin o tozda zararlı bi karışım yoksa daha uzun süre ve daha yüksek doz kullanabilirsin,
    ama ben öğütülmüş olarak satılan hiçbir ürüne güvenmiyorum, daha doğrusu üretici ve satıcılara
    güvenemiyorum, kristal kaya tuzumu bile ben kendim ezerim. Geçmiş olsun arkadaşım.
    Bulunduğum bölgede açıkçası bahsettiğiniz kristal şeklinde bulamadım. ilk gün kullandığımda ertesi gün şişliği inmişti lakin bu yaşıma geldim daha ilk defa bademciklerim 2 haftadan fazla şiş kalıyor. Bir türlü inmedi ve moralen iyi değilim. Perşembe günü randevu aldım doktordan, umarım o güne kadar geçer.
    Dediğiniz miktarı dikkate alacağım ama ben de çok az kullandığımı düşünmüyorum aslında. Ebegümeci adacayı ile gargara yapıyorum, nışadır kullanıyorum, antibakteriyel boğaz için bir sprey kullanıyorum. Hatta bir hafta önce hiç haz almadığım halde antibiyotik bile kullandım, bir türlü inmiyor ve okuduğum yorumlar moralimi bozuyor:(

Duruma bakılırsa mındar etmişin güzelim bademleri, tuz biber dinamit antibiyotik sprey adaçayı
    ebegümeci nişadır.. bide kekik var güçlü a.bakteryel, onu unuttun yada sıra gelmedi sanırım :)
    Halbuki azcık nişadır tek başına yetip de artıyor ve Onca kişide denedik ama benzer bişey olmadı.
    Ne diyeyim bilemedim doğrusu, diyeceklerimi ve aklıma gelenleri sağolsun Yunus bey yazmış zaten.

Neyse.. yarın gidecekmişin nassa, birde Dr.a danış bakam ne diyecek. Bademciğin farklı bir türü
    yada bademcik haricinde başka bişey (Laranjit, Faranjit vb.) varmı öğrenmeye çalış.
    Dr. yüksek ihtimal antibiyotik yazıp sallayacaktır. Antibiyotik zaten denemişin, eğer çok sık
    şişiyorsa yani kronikleştiyse antibiyotik hiç çözüm değil, hap bittikten üç gün sonra gene şişer.
    Yok, bikaç yılda bir şişiyorsa antibiyotik deneyebilirsin ama ben asla önermiyorum çünkü 3 günlük
    antibiyotik alımıyla barsaklarda ölen iyi bakterileri düzgün bir beslenme ile 2 yılda ancak zor
    yerine koyabilirsin tabi bu arada meydanı boş bulan kötü bakteriler çoğalarak seni hasta etmezse
    Boş vaktin olunca hemen üst kattaki IBS topiğini bi ziyaret et, çoğu antibiyotik sonrası çaresiz
    IBS illetine kapıldığını yazmış. Bağışıklık çökünce IBS ve diğer tüm hastalıklara karşı vücudumuz
    çok savunmasız kalıyor. İnşallah tez şifa bulursun, geçmiş olsun.

• merhaba. iki aydir bademciklerim şiş ve kizarik.agri yok fakat kulaga basinc yapiyo. bu nişadır tozu sadece cocuklarda mi ise yariyor? ben 33 yasindayim. antibiyotik gargara iğne ...hepsini kullandim enfeksiyon gecmiyor. ameliyat dedi doktor.korkuyorum ameliyattan. denicem nisadir tozunu fakat aklima bisey takildi. bu tozu bogazimiza uflettirdik diyelim.sonra tukurecekmiyiz yutkunacak miyiz? tesekkurler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhaba. iki aydir bademciklerim şiş ve kizarik.agri yok fakat kulaga basinc yapiyo. bu nişadır tozu sadece cocuklarda mi ise yariyor? ben 33 yasindayim. antibiyotik gargara iğne ...hepsini kullandim enfeksiyon gecmiyor. ameliyat dedi doktor.korkuyorum ameliyattan. denicem nisadir tozunu fakat aklima bisey takildi. bu tozu bogazimiza uflettirdik diyelim.sonra tukurecekmiyiz yutkunacak miyiz? tesekkurler.

• quote:

Orijinalden alıntı: Selin82

Duruma bakılırsa mındar etmişin güzelim bademleri, tuz biber dinamit antibiyotik sprey adaçayı
    ebegümeci nişadır.. bide kekik var güçlü a.bakteryel, onu unuttun yada sıra gelmedi sanırım :)
    Halbuki azcık nişadır tek başına yetip de artıyor ve Onca kişide denedik ama benzer bişey olmadı.
    Ne diyeyim bilemedim doğrusu, diyeceklerimi ve aklıma gelenleri sağolsun Yunus bey yazmış zaten.

Neyse.. yarın gidecekmişin nassa, birde Dr.a danış bakam ne diyecek. Bademciğin farklı bir türü
    yada bademcik haricinde başka bişey (Laranjit, Faranjit vb.) varmı öğrenmeye çalış.
    Dr. yüksek ihtimal antibiyotik yazıp sallayacaktır. Antibiyotik zaten denemişin, eğer çok sık
    şişiyorsa yani kronikleştiyse antibiyotik hiç çözüm değil, hap bittikten üç gün sonra gene şişer.
    Yok, bikaç yılda bir şişiyorsa antibiyotik deneyebilirsin ama ben asla önermiyorum çünkü 3 günlük
    antibiyotik alımıyla barsaklarda ölen iyi bakterileri düzgün bir beslenme ile 2 yılda ancak zor
    yerine koyabilirsin tabi bu arada meydanı boş bulan kötü bakteriler çoğalarak seni hasta etmezse
    Boş vaktin olunca hemen üst kattaki IBS topiğini bi ziyaret et, çoğu antibiyotik sonrası çaresiz
    IBS illetine kapıldığını yazmış. Bağışıklık çökünce IBS ve diğer tüm hastalıklara karşı vücudumuz
    çok savunmasız kalıyor. İnşallah tez şifa bulursun, geçmiş olsun.
    merhaba. iki aydir bademciklerim şiş ve kizarik.agri yok fakat kulaga basinc yapiyo. bu nişadır tozu sadece cocuklarda mi ise yariyor? ben 33 yasindayim. antibiyotik gargara iğne ...hepsini kullandim enfeksiyon gecmiyor. ameliyat dedi doktor.korkuyorum ameliyattan. denicem nisadir tozunu fakat aklima bisey takildi. bu tozu bogazimiza uflettirdik diyelim.sonra tukurecekmiyiz yutkunacak miyiz? tesekkurler.

• Yusuf1656 kullanıcısına yanıt
    merhaba. iki aydir bademciklerim şiş ve kizarik.agri yok fakat kulaga basinc yapiyo. bu nişadır tozu sadece cocuklarda mi ise yariyor? ben 33 yasindayim. antibiyotik gargara iğne ...hepsini kullandim enfeksiyon gecmiyor. nisadır alip toz hale getirip bogazima uflettirdim ama yaraya tuz basar gibi yanma oldu korktum. sizde de olmus muydu?

merhaba iki aydir bademciklerim şiş ve kizarik.agri yok fakat kulaga basinc yapiyo. bu nişadır tozu sadece cocuklarda mi ise yariyor? ben 33 yasindayim. antibiyotik gargara iğne ...hepsini kullandim enfeksiyon gecmiyor. nisadır alip toz hale getirip bogazima uflettirdim ama yaraya tuz basar gibi yanma oldu korktum. sizde de olmus muydu?

• BackConnect kullanıcısına yanıt
    . iki aydir bademciklerim şiş ve kizarik.agri yok fakat kulaga basinc yapiyo. bu nişadır tozu sadece cocuklarda mi ise yariyor? ben 33 yasindayim. antibiyotik gargara iğne ...hepsini kullandim enfeksiyon gecmiyor. nisadır alip toz hale getirip bogazima uflettirdim ama yaraya tuz basar gibi yanma oldu korktum. sizde de olmus muydu?

• sertokus S kullanıcısına yanıt
    . iki aydir bademciklerim şiş ve kizarik.agri yok fakat kulaga basinc yapiyo. bu nişadır tozu sadece cocuklarda mi ise yariyor? ben 33 yasindayim. antibiyotik gargara iğne ...hepsini kullandim enfeksiyon gecmiyor. nisadır alip toz hale getirip bogazima uflettirdim ama yaraya tuz basar gibi yanma oldu korktum. sizde de olmus muydu? denediniz mi ?

• yasemintan Y kullanıcısına yanıt
    Evet yakar, suda eritip gargara da yapılabilir ama
    Enfeksiyon için 2 ay çok uzun bir süre sanki
    Bir umana görünün derim.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • yasemintan Y kullanıcısına yanıt
    Merhaba Yasemin hanım size bu nişadir İş yaradimi faydasına gördünüz mü tüketmeniz mi gerekiyor yoksa 5-10 dakika sonra su icsek oluyor mu ve ne kadar sürede faydasına gördünüz

• saraçoğlu hocanın tentürdiyot tarifi var youtube de izleyin

• cok ama cok tsk ederim 2 senedir heray faranzit oluyordum ameliyat olucaktim bagdemxiklerimi aldiricaktim son care buydu internette arastiriken sizin yazinizi okudum bircok aktara gittim cogu ne oldugunu bilmiyor nisadir in internetten alis veris sitesinden siparis ettim ufak bir parca mermer seklinde ve rende ile rendeledim toz haline getirip kullandim ve bu ay olmadim faranzit allah sizden razi olsun beni buyuk bir dertten kurtardiniz cok sagolun varolun

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.