Şimdi Ara

Bad DirectSound Driver. Error code: 88780078 hatası (ACİL YARDIM)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
5.098
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Forumda bu tarz konular var ama benim sorunum farklı.
    Öncelikle laptop'umda bir sorun vardı servise bırakmıştım garantiye halloldu geldi.Eve getirdiğimde herşeyi yükledim tamamdı hatta ses'de tamammdı(böyle hoprler resimlerine tıklarsınız dıdıdın filan öter ya o çalıyordu) ama winampdan açılmıyordu silip tekrar yükliyim dedim ama artık hiç bi şekilde yükliyemiyorum.
    Winamp tıkladığımda aldığım hata kodu başlıktaki kod.
    Laptop'un kendi ACER cd'sinde Audio bölümündeki orjinal driveri yüklerken sonlara doğru hep hata veriyor yüklenemedi deyip kapanıyor.Şuanda kafayı yemek üzereyim.Lütfen yardımcı olun.

HATA RESMİ : http://img197.imageshack.us/i/hata1n.jpg/

Bad DirectSound Driver. Error code: 88780078 hatası (ACİL YARDIM)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LawlietRyuzaki -- 29 Haziran 2009; 21:55:06 >

• Bana services.msc 'den yapılan ayarları söylemeyen nette bulup denedim ben driveri yükliymiorm orjinal cd olduğu halde ACER'in kendi laptopdan çıkan cd'si lütfen yardım ya kafayı yiyecem tekrardan servise götürüp böle dandik bişeyden bırakmak istemiyorm 3-5 gün daha
  • arkadaşım kendin söyleyip kendin dinlemişsin.
    services.msc ayarı demişsin ki orada bir ayar yok sadece windows ses servisi var.
    senin sorunun hd audio driveri içindeki windows update dosyası ile alakalı.
    sistem geri yükleme yap olmazsa
    driver genius,driver magic türü bir programla ses kartını uninstal yap sonra tekrar kur.
  • Hocam bu tip bir sorun laptop un birinde banada denk gelmişti öncelikle işletim sistemin XP mi Vista mı sanırım XP de bu tip bnir soun vardı. Microsoft un ses ile ilgili KB güncellemesini yüklersen sorun giderilecektir. Deneyip paylaş araştıralım yine de.
  • Yardımcı olan herkese teşekkür ederim.
    Açıkcası alır alamz ben programlarımı yükledim hepsinde 2-3gblık bissürü program. ve cetrefeli programlar yüklemesi.Sistem geri almak yada tekrar format atmak istemiyordum ama son çare sistemi geri aldım tekrar yükledim halloldu.Tekrardan teşekkürler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.