Selam Arkadaşlar Hemen konuya giriyim. Oyun ilk çıktığında arkadaşımla beraber Steam üzerinden 1 adet BC2 almıştık. Ikimizin bilgisayarına da yükledik. Ancak sonra aynı anda oynayasımız geldi gittim Limited Edition satın aldım DVD olarak. Şimdi oyunu yükledim tekrar (steam i bile uninstall ettim ki sorun çıkmasın diye) ancak bana ne serial ne başka birşey hiçbirşey sormadı. Oyun paşalar gibi direk açılıyor. Ancak Single olsun Multi olsun herhangi bir oyuna başlarken direk kapanıyor. Sorun teknik mi yoksa yazılımsal mı yoksa Serial sal mı anlamadım. Yardımcı olursanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler.
yeni hesap aç önce..
onların hepsini yaptım zaten hatta yeni hesapla başka bir arkadaşımın bilgisayarında rank 5 e kadar oynadım. zaten login falan herşeyi yapıyorum. loading ekranında önce yüklüyo sonra bir anda kapanıyor. aynısını steam de de yapıyodu ancak oyun kapandıktan sonra aynı anda 2 pcde birden aynı steam accountunu kullanamazsınız şeklinde uyarı veriyodu. bunda uyarı da vermiyo. direk kapatıyo clear bir masaüstü :D
yok mudur bir yorum veya çözüm arkadaşlar. kafayı yicem nolur yardım edin.
quote:
Orijinalden alıntı: emrekuntku
yok mudur bir yorum veya çözüm arkadaşlar. kafayı yicem nolur yardım edin.
Steam'dan yüklediğin BC2 nin keyi windowsta kayıtlı kalmıştır. Aşağıdaki yola bak ordan keyi değiştirmeyi dene.
64Bit Windows İçin: [HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Wow6432Node\Electronic Arts\Electronic Arts\Battlefield Bad Company 2\ergc] @="BURAYA KEY YAZILACAK ARALIKSIZ OLARAK"
32Bit Windows İçin: [HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Electronic Arts\Electronic Arts\Battlefield Bad Company 2\ergc] @="BURAYA KEY YAZILACAK ARALIKSIZ OLARAK"
Aynı olay bende de oldu.Oyunu uninstall edip registery den de kayıt girdilerini elle sildim.Sonra tekrar kurarken cd-key istedi.2. yüklemem de çalıştı.Eğer bu da olmazsa multiplayera girince orda multiplayer seçenegine tıkladıgında Redeem code seçenegi var.Ona tıkla cd-keyini gir.
Merhaba Arkadaşlar, ''you have been disconnected due to lack of activity'' uyarısı alıyorum loggin olurken,email kısmı geçiyor,nickimi seçiyorum,waiting derken bu uyarı ile karşılaşıyorum böyle kalıyor.Yardımcı olabilecek var mı?