Şimdi Ara

Backtrack Linux Turkish Edition Yayınlandı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
2.167
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  •  Backtrack Linux Turkish Edition Yayınlandı

Backtrack Linux Turkish Edition, Backtrack 5 R1 Gnome 32 bit tabanlı yerelleştirilmiş bir sürümdür.

Yapılan düzenlemeler ve eklemeler.

Linux Mint Teması ve Araçları eklendi,
    Mintmenü 5.2.2, Mint-X-Theme, Mintinstall (Yazılım Yöneticisi), Mintupdate (Güncelleme Yöneticisi)
    GDM eklendi, ses sorunu düzeltildi,
    Türkçe dil paketleri eklendi,

Eklenen diğer uygulama ve paketler

Libreoffice 3.3.2, Deluge, Brasero, Audacious,
    Firefox 6.0.2 güncellemesi, Chromium (gerekli yama yapıldı), Vlc player (gerekli yama yapıldı)
    Mozilla 6, Xchat, Pidgin, Pinta,
    Gdebi (Debian paketlerini yüklemek için), fileroller (sağ tık çıkart özelliği), Open in Terminal,
    Gparted, Evince Pdf reader, Gnome disk utiliy,
    Compiz (ccsm, simple-ccsm, fusion-icon), Unetbootin (Backtrack versiyonu yerine ppa versiyonu yüklendi)
    Feedigbootle 3.2 (airodump gui)

Buradan proje sayfasına ve indirme linkine ulaşabilirsiniz.

• Mint olmuş bu zaten :))
  • Mint'in üstüne BackTrack uygulamalarını koymuşlar desek daha doğru olur. :)
  • Arkadaşlar Backtrack 5 i türkçe yapmak mümkün boşu boşuna orjinali varken mint ile uğraşmayın tek yapacağınız bt5 kurup internete bağlanmak şu komutları yazmanız sudo apt-get install software-center deyip ubutunun yükleme merkezini kurmanız olcaktır kurduktan sonra language suport yani dil olarak aratın ve indirp kurun artık istediğiniz dile çevirebilrisiniz işe yarıyor alıntı değildir Bİlgi Paylaştıkça Çoğalır...
  • quote:

Orijinalden alıntı: spyware001

Arkadaşlar Backtrack 5 i türkçe yapmak mümkün boşu boşuna orjinali varken mint ile uğraşmayın tek yapacağınız bt5 kurup internete bağlanmak şu komutları yazmanız sudo apt-get install software-center deyip ubutunun yükleme merkezini kurmanız olcaktır kurduktan sonra language suport yani dil olarak aratın ve indirp kurun artık istediğiniz dile çevirebilrisiniz işe yarıyor alıntı değildir Bİlgi Paylaştıkça Çoğalır...

• Backtrack'in bu versiyonunu kullanıyorum, düzenlemeler güzel olmuş, bir iki ufak eksiğine rağmen kullanılabilirlik artmış. Firefox'u Güncelleme Yöneticisinden güncelleyebildim. Elbette bu tip uygulamaları elle kurmak mümkün ama hazır olarak gelmesi ve yapılan düzeltmeler (örneğin ses sorunu, vlc vb.) ile sorunsuz bir kullanım elde etmiş oluyorsunuz. Backtrack'i sadece pentest amacıyla kullanıyordum ama bu sürümü yüklediğim sistemde başka işletim sistemi kurmama gerek kalmadı, çünkü düzenlemeyi yapan arkadaşlar Ubuntu deposunu da eklemişler.

Emek verip hazırlayanın ellerine sağlık.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.