Şimdi Ara

Backing up iphone diyor ve öyle kalıyor..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
395
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • birkere çok acelem varken backup ı iptal ettim ve müzigi sync etmesine izin verdim sadece... ve şimdi backin up iphone diyor yarıya kadar geliyor ve bi saat geçsede sona varamıyor .. nasıl çözebilirm bu sorunu ??

• restore ederek
  • bi backup yapabildim sanırım backupa şifre koy dedikten sonra kendi bir backup aldı sorunsuz bi şekilde ama edit/preferances/devices da eski tarihli bir backup var.. sanırım yeni backup almadı... of nası hallolcak bu
  • Benim de aynı sorun var
    ben iphone browser ile manuel olarak addressbook , videolar, ringtones vs backup alıyorum.
    Bir de backup programları vardı onları deneyebilirsin jb liyse
  • Ben hallettim.. biraz araştırdım herzaman bir önceki backup'ın üzerine yazdığı için önceki backup'ı okumakta falan zorlanabildiğini ve böyle problem çıkabildiğini okudum.. Başlat/arama yap gizli ve sistem klasörlerinde arama seçeneğini de işaretlemeyi unutma BACKUP Yaz arat ordan bul eski backupını... onu başka biyere taşı.. sonra tekrar senkronize ettir... yepyeni bi backup yapsın ... öyle halloldu benimki.. Önceki backupın çok önemli değilse hiç bunlarla uğraşmayıp itunes/edit/preferances/devices alrında eski bacupını görüp silip yeni bi bacup yapmaya zorlayabilrsin... saygılar..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.