Dostum bende bisiklet sporcusuyum.SAna şunu diyeyim ; kılların kas gelişimiyle hiçbir alakası yok.Hani en üst düzeyde bir yol müsabakasında veya özel testlerde çok küçük bir fark olabilir.FAkat dağ bisikletinde ve normal yol bisikletinde hiçbir önemi yok.Türkieye'de demiş birisi kas gelişimini etkilıyor vs vs.palavra onlar.SAdece görüntü için yapılıyor, yaralanma durumlarında daha kolay olması ıcın ve masaj yaparken kolaylık oluyor.bu arada evet bende alıyorum :D
Sen neyle alıyorsun hocam?
adamı iyice pişman ettiniz
bir tane yetti mi kaç tane aldın ağda
quote:
Orijinalden alıntı: MonsterKill88
bir tane yetti mi kaç tane aldın ağda
Bir paketten 16 tane bacak için çıkıyor birde genital,koltukaltı felan var onlarla birlikte bir paketi bitirdim tamamen. 1 paket 2 bacağa zor yetiyor yani.
geçmiş olsun aralarda falan kalmıyo mu hiç pürüssüz yapmak zor olur ya
diğerinide al sonra tekrar resmini koy
al sana bacak
quote:
Orijinalden alıntı: Eddie The Head
geçmiş olsun aralarda falan kalmıyo mu hiç pürüssüz yapmak zor olur ya
Bazı yerlerde ufak ufak kıl kalıyor tabi onlarıda epilatörle aldım. Ama epilatörle alırken gözümden yaş geldi. Kıllar uzun olduğu için epilatör arasına girmiyor kopara kopara çekti.
quote:
Orijinalden alıntı: Olric Reyiz
quote:
Orijinalden alıntı: aykts
Dostum bende bisiklet sporcusuyum.SAna şunu diyeyim ; kılların kas gelişimiyle hiçbir alakası yok.Hani en üst düzeyde bir yol müsabakasında veya özel testlerde çok küçük bir fark olabilir.FAkat dağ bisikletinde ve normal yol bisikletinde hiçbir önemi yok.Türkieye'de demiş birisi kas gelişimini etkilıyor vs vs.palavra onlar.SAdece görüntü için yapılıyor, yaralanma durumlarında daha kolay olması ıcın ve masaj yaparken kolaylık oluyor.bu arada evet bende alıyorum :D
Sen neyle alıyorsun hocam?
Tüy dökücü Krem + ağda
Yaların.
quote:
Orijinalden alıntı: JiEndo
Yaların.
İstemez kardeş.
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: JiEndo
Yaların.
İstemez kardeş.
yaların
Kısa şortta giyiyon mu
pırıl pırıl olmuş hocam hayırlı olsun
Plajda giyerim şort ama günlük hayatta giyemem bu bacaklarla
Illık.avi
oha.o ne öyle
önlerden yerimizi alalım.
quote:
Plajda giyerim şort ama günlük hayatta giyemem bu bacaklarla
Hacı çaktırma mis gibi olmuş biz goril gibi dolaşıyoruz hem çevreden kaynaklı kessek millet gülecek edecek vs..İyi yapmışsın valla
nekadar sürede uzar o ? [ilk halinin yarısına kadar]