Şimdi Ara

Bacagi kirik kedi [GÜNCELLEME İLK MESAJDA]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
243
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Benim de arada besledigim bi sokak kedisi ailesi var. Bir anne 3 yavru. Renkleri ve tuyleri sokaktaki diger kedilerden farkli oldugu icin bu aile hemen ayirt ediliyor. Pek insana yaklasmazlar ama ben yem verdigim zaman az da olsa yaklasiyorlar .

Uzatmadan konuya geleyim. Bu yavrulardan birinin ayagi kirilmis. Dun aksam farkettim ve o kirik ayagina ragmen insanlardan hizla kacmaya calismasi ve topallamasi bana cok dokundu. Onumde iki secenek var birincisi hemen 500 metre yakinimizda belediyenin hayvan barinma ve musahade merkezi var orayi aricam ama yardimci olacaklarini sanmiyorum. Ikinci secenek ise kediyi yakalayip kendim veterinere goturucem ama nasil yakalayacagimi ve veteriner ucretinin ne kadar tutacagini bilmiyorum.

Arkadaşlar veterinerle konuştum ilk önce film çekilecekmiş film çekilmeden kaç kırık olduğu belli olmuyormuş. Eğer 3-4 kırık varsa alçıya alınmazmış çünkü alçı tutmaz dedi ve böyle bi durumda pin takılması gerektiğini söyledi pin takmak da 700 ya da 1000 liraya kadar tutabilir dedi. Şurada 200 kişi 5 lira verse 1000 lira yapıyor ki bence 1000 lira tutmaz bile veteriner en fazla 1000 tutar dedi yani muhtemelen 500 falan tutar. İstanbul güneşlideki veteriner kliniğine götürücem. Yardım etmek isteyen özelden veya konuya yazabilir.

18 Kasım Güncellemesi :

Kedilerin videosunu çektim. Ayağı kırık olan en önde duran en çok onu çektim zaten. Eskisi gibi kaçmıyorlar artık ama sevdirmiyorlar da. Videoda gözükmüyor ama ilk annesi içti sütü en çok küçük kedi içti ama asıl ayağı kırık olanın içmesini istiyodum o hiç içmedi. Benden sonra içmiş olabilir belki. Hala topallıyor sağ bacağındaki sıkıntı geçmiş değil ama sanki eskisi kadar kötü değil gibi.

Videonun sonunda arabanın altında gözüken anneleri:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emperor Karl Franz -- 18 Kasım 2016; 14:18:47 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Dostum Ankarada olsan birebir ilgilenirdim

Kendin ilgilenirsen tahminim en az 100tl gider kendini ona gore ayarla,

Onun dışında kendim ilgilenecem derseniz özel kliniklere gitmeni onermem veteriner fakültesi cerrahi klinigine goturun

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aska tovbeli adam

Dostum Ankarada olsan birebir ilgilenirdim

Kendin ilgilenirsen tahminim en az 100tl gider kendini ona gore ayarla,

Onun dışında kendim ilgilenecem derseniz özel kliniklere gitmeni onermem veteriner fakültesi cerrahi klinigine goturun

Dediginiz yerler ucret aliyor mu ?

• HOCAM ALLAH RIZASI İÇİN AL VETERİNERE GÖTÜR YALVARIYORUM

GİR KEDİYLE VETERİNERE ANLAT DURUMU, PARAM YOK İLGİLENEBİLİR MİSİNİZ SOKAK KEDİSİ BU DE. ZATEN EĞER BİRAZ VİCDANI VARSA VETERİNERİN İLGİLENECEKTİR.

KİMSE İLGİLENMEZSE DE BARINAĞA GÖTÜR ARTIK

HANGİ ŞEHİR KOCAELİ İSE BEN GÖTÜREYİM ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Serenade. -- 8 Kasım 2016; 7:8:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Serenade.

HOCAM ALLAH RIZASI İÇİN AL VETERİNERE GÖTÜR YALVARIYORUM

GİR KEDİYLE VETERİNERE ANLAT DURUMU, PARAM YOK İLGİLENEBİLİR MİSİNİZ SOKAK KEDİSİ BU DE. ZATEN EĞER BİRAZ VİCDANI VARSA VETERİNERİN İLGİLENECEKTİR.

Istanbul hocam hava biraz aydinlansin ilk once musahade merkezini aricam o da olmazsa kendim goturucem ama nasil yakalicam bilmiyorum taktik versene

• Evet ücret alıyor

Tutarken ön ve arka ayaklarının arasından yakalayabilirsin, yada ensesindeki deri kısmından tutabilirsin

Cirmalar diye korkma öldürmez : D

Annesine dikkat et Sana saldirabilir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: byabancı

quote:

Orijinalden alıntı: Serenade.

HOCAM ALLAH RIZASI İÇİN AL VETERİNERE GÖTÜR YALVARIYORUM

Istanbul hocam hava biraz aydinlansin ilk once musahade merkezini aricam o da olmazsa kendim goturucem ama nasil yakalicam bilmiyorum taktik versene

Elinde yemekle yavaşça yaklaş ellerini yavaşça uzatıp kavra kaçarsa da biraz koşarsın arkasından bacağı sakatsa hızlı koşamaz zaten.

Yakalayamazsan da internette şu haberi gördüm bi arayıver.

http://bianet.org/bianet/hayvan-haklari/119664-sokaktaki-yarali-hayvanlar-icin-ucretsiz-ambulans-153-te

153

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Tamamdir arkadaslar gelisme olunca yazarim gun icinde simdilik sagolun yardimlariniz icin.

• Arkadaşlar veterinerle konuştum ilk önce film çekilecekmiş film çekilmeden kaç kırık olduğu belli olmuyormuş. Eğer 3-4 kırık varsa alçıya alınmazmış çünkü alçı tutmaz dedi ve böyle bi durumda pin takılması gerektiğini söyledi pin takmak da 700 ya da 1000 liraya kadar tutabilir dedi. Şurada 200 kişi 5 lira verse 1000 lira yapıyor ki bence 1000 lira tutmaz bile veteriner en fazla 1000 tutar dedi yani muhtemelen 500 falan tutar. İstanbul güneşlideki veteriner kliniğine götürücem. Yardım etmek isteyen özelden veya konuya yazabilir.
  • Son kez up
  • Dostum eminim kendiliğinden iyileşecektir. Ben çok kedi gördüm bir süre topallayıp sonra düzelen. Tabi ciddi bir şey yoksa geçerli bu dediklerim. Eğer sadece topallıyorsa kendi haline bırak derim ben. Baktın ki 1-2 hafta sonra ayni derecede topallıyor, o zaman bir şeyler yaparsın.

• Ne oldu gelişme var mı?
  • Ankara da bi köpek götürmüştük abim ile veteriner fakültesine biz ücreti vermek istememize rağmen almamıştı orda ki şahıs saolsun var olsun böyle insanlar.

• sen hemen vete getir ceksin filmi hocam dh olarak toparlariz parayi.Duyarliligin icin tesekkur ederim.

• Bağlı olduğun semtin belediyesini ara. Ücret almadan yardımcı olmaları lazım.
  • Yakınsanız fatih hayvan hastanesine götürün.
  • Yeni video ekledim kedi de iyileşme var galiba büyük bi kırık değil.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.