Şimdi Ara

babanız ko oynarken oynadınısı anlamasın (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
74
Cevap
0
Favori
1.295
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: 4Revenge

buyrun ...

http://img161.imageshack.us/img161/2139/dhza2.jpg

• aynısı bana oluyo alt tab yapiodum alttaki knight onlineden anlıyodu sonra alttaki çubuğu aşağa indirdim
  • quote:

Orjinalden alıntı: Jasmin_El_Minus

quote:

Orjinalden alıntı: ilhdmr

bu topic ile forumdaki çoğu 18-(hatta 15-) leri öğrendik

alakaya maydonoz??

senin yorumlama becerin yok o yüzden sus... eğer baban gelip bilgisayarına karışıyorsa yaşının küçük, kendi hareketlerini kendin belirleyemediğin bir yaşta olduğun için karışıyordur.. belirli bir yaşı geçmiş adama babası kızmaz kızamaz... çünkü o kişi nerede ne yapması gerektiğini bilir... babada bunun bilincindedir..

ortaokul çocuğu, lise bebesi babası gelince bilgisayarı kapar yada gizlemeye çalışır...

• sadece sabahladığım zaman anlıolar :D
  • Forum yaş sınırının bi belgesiş artık 16+ pek fazla adam kalmadı...

Ama ara sıra böyle topicler açılması iyi oluyo foruma neşe geliyo öbür türlü bayaa bi sıkıcıydı şimdi düşününce...

Yok xxx np transfer yapıyo boykot edelim şu clan cheater clan vsvsvs...
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Jasmin_El_Minus

quote:

bu topic ile forumdaki çoğu 18-(hatta 15-) leri öğrendik

alakaya maydonoz??

senin yorumlama becerin yok o yüzden sus... eğer baban gelip bilgisayarına karışıyorsa yaşının küçük, kendi hareketlerini kendin belirleyemediğin bir yaşta olduğun için karışıyordur.. belirli bir yaşı geçmiş adama babası kızmaz kızamaz... çünkü o kişi nerede ne yapması gerektiğini bilir... babada bunun bilincindedir..

ortaokul çocuğu, lise bebesi babası gelince bilgisayarı kapar yada gizlemeye çalışır...

La yaş 21(forumda kaç gösüküo bilmiom öölesine doldurdum) master için hazırlanıosan ve hacettepede okuyosan emin ol karışırlar

• benim babam solitiremidirr onu oynuyo ama beni knıght oynarken gorunce kaç lwl sin die soruyoo bende 62 lwl deyince bana kızıyo nie 63 olmadın die :D:D:D
  • quote:

Orjinalden alıntı: Xgenon_M1E1R1T1

benim babam solitiremidirr onu oynuyo ama beni knıght oynarken gorunce kaç lwl sin die soruyoo bende 62 lwl deyince bana kızıyo nie 63 olmadın die :D:D:D

harika bnde babamı başlatacam

• bana da gerek yaf kimse bilmio mu
  • kardes aynı durum bendede mevcut ben bi internet sayfası acıyom geldıgınde alt tab la wep sayfasını acıyom
    ve anlamıyolar ama asgıda ifadesi var onuda saklıcam diyosan onuda cozdum görevi sonladırı o simgenin üstüne dogru getir oly cozulsun :D
  • benimde alt tabı cakıyorlar program olsa guzel olcak
  • Görev çubuğunu aşağı indir gözükmesin o zaman bişey çakmazlarrr..Bide googleda bişeyler araştırırmış gibi yapı ver
  • Bi kere o KINAYT deil Knight(night die okunuyor) bence yapacak bişey yok arkadaşımızın dediği gibi oyunu bırak baban da üzülmesin
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.