Bildirim
silinebilir
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü,
2 Mobil
2 Mobil
Giriş
-
-
Dedemin evi var tek katlı bahçeli, dedem de ninemde 20 sene önce öldü.
Hissesi olan 6 akrabam var,3 tanesi oldu yerine hisse sahibi olarak 12 çocuk kaldi .
Yani toplamda 16 kişinin hakkı var.
20 senedir satmadık. İnsanlar öldükçe ondan sonra gelen cocuklari otomatik hisse sahibi oluyor.
Yabi işin açıkçası hisse sahibi kim varsa tek tek hepsinden noter huzurunda satış vekaletmesi alacaksin.
Ondan sonra satacağın kişiyi notere götürüp satışı vereceksin.
Hisse sahipleri hissesini satmak istemez ise hiç bir şey satamazsin
20 senedir evi satamadik çünkü:)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Büyük ölülere matem gerekmez, fikirlerine bağlılık gerekir. -
İzale-i Şuyu (Ortaklığın Giderilmesi) Davası var onu açabilirsiniz ancak zor zahmetli bir süreç maalesef.Avukat eşliğinde bu süreci takip edebilirsiniz
_____________________________ Antalya yerli yabancı gayrimenkul satış/danışmanlık hizmetleri.
Merak ettiğiniz her türlü konular için ÜCRETSİZ olarak mesaj yada direk 0532 795 15 39'dan ulaşabilirsiniz. -
-
hayır o mesajım size değil farklı bir kişi için yazdım.Etiketlediğim kişi için yorum yazmıştım.
_____________________________ Antalya yerli yabancı gayrimenkul satış/danışmanlık hizmetleri.
Merak ettiğiniz her türlü konular için ÜCRETSİZ olarak mesaj yada direk 0532 795 15 39'dan ulaşabilirsiniz. -
Merhaba hocam benzer durum icin benim de bilgi almam lazim. Sanirim noter uzerinden hisse/pay satisi yapilabiliyomus boyle durumlarda, tapu nezdinde gecerliligi nedir diye merak ediyorum ben de. Takipteyim.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
Hızlı