Şimdi Ara

Babamın yanında sevmediğim bir işi yapıyorum.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
297
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Babamın yanındayım yaptığım işi sevmiyorum sürekli azar işitiyorum hem de durduk yere. Baskı stres altındayım saçlarım beyazliyor bu yaşımda. İş arıyorum ama nereye başvursam geri dönüş olmadı (burger king,McDonald's vs) biliyorum bu tip yerlerin şartları çok kötü ama babamla sürekli kavga edeceğime gidip buralarda tanımadığım insanların yanında çalışırım en azından kafam rahat olur diye düşünüyorum.

    Okul okuduğum için part time çalışabilirim sadece. Ofis programları bilgim var. Sadece babamın yanından kurtulmak için başka bir yerde çalışmam lazım çok kavga ettik bu iş yüzünden, iş dışında da aramız iyi değil artık çünkü iş için sürekli kavga ettik bu bizim normal yaşamımıza da yansıdı haliyle.

    Yol gösterecek fikir verecek olan var mı ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Baban ne iş yapıyor?
    Sen ne iş yapmak istiyorsun? birde ne okuyorsun??



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi miroglu6 -- 19 Şubat 2019; 21:23:24 >
  • miroglu6 M kullanıcısına yanıt
    Hocam babamın işi esnaflık mal alıp satıyor ben de fatura takibi falan yapıyorum gelir gider hesaplıyorum malların kayıtlarını tutuyorum öyle aşırı zor birşey değil. Bilgisayar programcılığı okuyorum şuanda.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • crx9001 C kullanıcısına yanıt
    Babanın işini iyice kurcalarsan alıp satarken karını ve muhasebeyi öğrenmiş olursun detaylı. Aslında gelecek planlarına bağlı. Bende bilgisayar programcılığından geliyorum. Sana tavsiyem gelecekte yapmak istediğin iş ile ilgili birşeyler yapman.

    Mesela yazılım alanında çalışmak istiyorsun. Etrafındaki yazılım firmalarına gidip yarı-zamanlı daha az bir maaşa çalışmayı isteyebilirsin. Bu konuda ısrarcı olmanı öneriririm. Eğer firma çok iyiyse bedava çalışmayı bile teklif et firmaya. Orda öğreneceklerin paradadan daha değerli.

    Donanım alanında çalışmak istiyorsan etrafında donanım tedarik eden donanımı tamir eden firmalar ile görüşüp yukarıdaki önerdiğim yöntemleri kullanman.

    İşinde kendini geliştirmek istemen ailen tarafından da desteklenir düşüncesindeyim. Hayatında başarılar.
  • Valla başkasının yanında da rahat edeceğinin garantisi yok. Hele ki bu işsizlik oranlarında iş verenlerin hepsi işçinin posasını çıkartıyor. Forumda konusu var işte Bim de yaşadıklarını anlatmış bir üye.

    Senden daha kötü eğitime sahip birisi, senden 5 sene önce sektöre girdiği için emirler yağdıracak, daha babanın sana söylediklerini kaldıramıyorsun. Herneyse yeni işinde başarılar. Bana soracak olursan ister dövsün ister sövsün baban sonuçta.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.