Şimdi Ara

Babamdan Dayak yedim

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
1.435
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bu sabah 8.30 da dershanem vardı. Babam 7.45 gibi beni kaldırmaya geldi, en az on defa kalk hadi falan dedi. Yaklaşık bir-iki dakika geçti, gene on defa kalk dedi. Ben sinirlendim bağırdım. Neyse hemen kalktım. Kahvaltı için tost yapmış, giderken onlarca kez gel tost dondu filan dedi. Gene bağırdım. Dövdü beni. Dershaneden gelince gel pikniğe gidelim dedi. Red ettim. Önerilerinizi bekliyorum.

Geçen günlerde de işten geldiği zaman pc oynuyordum. Birden içeri girdi, tokat attı. Ben bir şey demedim. Derse geçtim. Adam sürekli böyle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fura -- 4 Kasım 2012; 12:14:13 >

• Gitsene kardeşim pikniğe baban belli ki hatasını affettirmeye çalışıyo pişman olmuş
  • evlat olsan sevilmezsin be pis ergen
  • adama bir şeyi 100 kere söyletirsen dayağı yersin normal bu. adam gibi cevap versen tokat yerine tostu yer giderdin ne güzel
  • quote:

Orijinalden alıntı: Treth

adama bir şeyi 100 kere söyletirsen dayağı yersin normal bu. adam gibi cevap versen tokat yerine tostu yer giderdin ne güzel

Adamın babası tost yapıyor oğluna.Babam bana tost yapacak onu çerçeveletir duvara asarım.
  • annen nerde ?
  • quote:

adama bir şeyi 100 kere söyletirsen dayağı yersin normal bu. adam gibi cevap versen tokat yerine tostu yer giderdin ne güzel

arkadaşım babası 10 kere söylemesine sinirlenmemiş ki adam bide bağırmış babasına 2 defa
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    DAYAK YEDİM. ANLATIYORUM
    12 yıl önce açıldı
    Dominos da mudurden dayak yedim
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: nurulmac11

annen nerde ?

Sanane lan belki özel sorunları var adamın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackwind12 -- 4 Kasım 2012; 14:04:48 >
  • Olm senin baban ne güzel tost yapıyo sen kalkmıyosun.Daha ne istiyosun be

Bişey olmaz affettirmeye çalışıyo baksana.Onunla vakit geçir.Veya konuş.
  • Adamın babası Oğlunun egitimi için para harcıyor dersaneye gönderiyor bu bir. Seni sabahın köründe uyandırmaya geliyor bu iki. Sana tost hazırlıyor bu üç. Sen de adama bağırıyorsun. Sen suçlu oldugun halde kendini affettirmeye çalışıyor adam bu dört. Yuh diyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ReAl sTORM

Arkadaşlar bu sabah 8.30 da dershanem vardı. Babam 7.45 gibi beni kaldırmaya geldi, en az on defa kalk hadi falan dedi. Yaklaşık bir-iki dakika geçti, gene on defa kalk dedi. Ben sinirlendim bağırdım. Neyse hemen kalktım. Kahvaltı için tost yapmış, giderken onlarca kez gel tost dondu filan dedi. Gene bağırdım. Dövdü beni. Dershaneden gelince gel pikniğe gidelim dedi. Red ettim. Önerilerinizi bekliyorum.

Geçen günlerde de işten geldiği zaman pc oynuyordum. Birden içeri girdi, tokat attı. Ben bir şey demedim. Derse geçtim. Adam sürekli böyle.

• quote:

Orijinalden alıntı: Hardning

Adamın babası Oğlunun egitimi için para harcıyor dersaneye gönderiyor bu bir. Seni sabahın köründe uyandırmaya geliyor bu iki. Sana tost hazırlıyor bu üç. Sen de adama bağırıyorsun. Sen suçlu oldugun halde kendini affettirmeye çalışıyor adam bu dört. Yuh diyorum.

+1

• quote:

Orijinalden alıntı: Hardning

Adamın babası Oğlunun egitimi için para harcıyor dersaneye gönderiyor bu bir. Seni sabahın köründe uyandırmaya geliyor bu iki. Sana tost hazırlıyor bu üç. Sen de adama bağırıyorsun. Sen suçlu oldugun halde kendini affettirmeye çalışıyor adam bu dört. Yuh diyorum.

+2

Buna katılıyorum ne diyeceğim sana ben hiç bişi.. ulan adama bak hele.. bizim babayı gör sen.. Hayatta uğraşmaz Tost yapsın birşeyler hazırlasın bir iki kere kaldırır çeker gider dua ette böyle bir baban var senin kabahat sende he yaşınız gençse eyvallah atarlı gençsiniz anlıyorum ama bunlar nedir biliyormusunuz diklenmek,artistlik başka bişi değil hani ben ağır abiyim falan filan nidalarıdır.

Normaldir babanda sabrediyor sabrediyor sonunda yapıştırıyor kim olsa yapar aynısını.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Se_co -- 4 Kasım 2012; 15:08:38 >

• İlki neyse de, ikincide durduk yere tokatlaması tuhaf.
  • Ben hayatımda böyle gülmedim arkadaş Kusura bakma ama çok ilginç konu ya
  • quote:

Hemen kalktım yahu. O kendi öyle bir gelişte on kere söylüyor. Derslerimde iyidir ayrıca 90 altını zar zor görüyorum(lise 2) Bride beni kötüleyenler olmuş. Aslında bu olay bahane, derslerim iyi olduğu halde beni bunun için dövmesi çok zoruma gidiyor.

@Hardninng Babamla barıştık zaten. Ayrıca dediğim gibi on kere söyleyince sinirlerim bozuluyor. Mesele geç kalkma değil. Zaten dediği gibi kalkıyorum. Yani on kere gelmiyor, bir gelişte on kere söylüyor.

Arkadaşlar babama karşı saygısız bir insan değilim. On kere söyleyince tepem attı. Yanlış anlamayın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fura -- 4 Kasım 2012; 16:00:38 >

• evlat olsan sevilmezsin :D
  • Adam sana kalkıp tost yapıyor, 10 defa kalk diyor sen ona bağırıyorsun. Babanın yerinde olsam kafanı duvara sürter kıvılcım çıkartırdım
  • evladım olsan eldiven takar öyle severdim seni.
  • Foruma girebilmek icin tc kimlik teyidi zorunlu olsun, boylece bari konudisi ozel yetiskinlere mahsus olsun. Biktik sabi ergen konularindan

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.