Şimdi Ara

babama gelen mesaj

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
568
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merhabalar arkadaşlar burada yeni sayılırım daha önceleri misafir sanatçı idim ama artık bu mesajdan sonra üye olayım dedim babamı razı edebilirsem

babama bir mesaj gelmiş cardfinasdan

eger 1 yıl eskre garanrisi verirseniz size D 900 hediye ediyoruz hemen arayın yarın elinizde olsun D 900

siz ne diyorsunuz buna babam ilgilenmedi bile

• bu 1 yıl ekstre garantisiyle ne demek istiyor biraz daha acarmısın konuyu
  • Baban her ay 900 ytl harcıyacaksa neden olmasın.
  • bilmiyorumki ekstre garantisi ne demek babam aramadı bile

zaten diger kartlardan harcıyor ne olur sanki sadece bundan harcasa benimde güzel bir telefonum olurdu
  • O banka,

Diyor ki. Her ay diyor bana 900 ytl kartımdan harcayacam diye garanti ver. Yani 12*900 YTL. Bir yıl boyunca 10.000 küsür ytl harcayacak. O telefonu alacaksın. Her ay 900 ytl de harcamazsan o telefonun parasını ödeyeceksin demek.

Yani boş iş :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: MeGaLazY

O banka,

Diyor ki. Her ay diyor bana 900 ytl kartımdan harcayacam diye garanti ver. Yani 12*900 YTL. Bir yıl boyunca 10.000 küsür ytl harcayacak. O telefonu alacaksın. Her ay 900 ytl de harcamazsan o telefonun parasını ödeyeceksin demek.

Yani boş iş :)

vay açık gözler vay
    o zaman karlı bir iş degil yani

bana bir telefon alsa bunu bile buraya yazmazdım ama nasip meselesi
  • Eee Bu da Telekom gibi 24 ay garanti ver işine döndü. :) Burda 12 ay 900 ytl garanti veriyon. Bakalım daha telekom kimlere örnek olacak.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • laf kalabalıgı yapmışlar ki aa bu ne ola ki diyosun ama kimse kar etmeden bişiyi satmaz bu böyledir dedigin de patates bi olay hiç bulaşma derim 3 ay sonra d900 nedir hatırlamazsın bile
  • quote:

Orjinalden alıntı: # jackal #

laf kalabalıgı yapmışlar ki aa bu ne ola ki diyosun ama kimse kar etmeden bişiyi satmaz bu böyledir dedigin de patates bi olay hiç bulaşma derim 3 ay sonra d900 nedir hatırlamazsın bile

haklı gibisinde ama banada hak vrin benim daha hiç telefonum olmadı,bu mesajı görünce nasıl sevindim,ama şimdi gene üzüldüm
  • Hiç bulaşma bence babana sen taksitle telefon aldırmaya çaış olmadı yaz tatilinde çalış al ki ben öyle yapmayı düşünüyorum bir iş buliyim yeterince param olsun alırım şurda topu topu 13 ay kaldı Üni.'li olmaya.
  • bu bankalar halletmeyeceği eşeğin önüne karpuz kabuğu atmazlar. o yüzden hiç ilgilenmeyin bile.
  • quote:

Orjinalden alıntı: tàlhà

Hiç bulaşma bence babana sen taksitle telefon aldırmaya çaış olmadı yaz tatilinde çalış al ki ben öyle yapmayı düşünüyorum bir iş buliyim yeterince param olsun alırım şurda topu topu 13 ay kaldı Üni.'li olmaya.

şimdi bu D 900 işi yattı gibi peki babama ne aldırayım lise ikiye geçiyorum anadolu lisesi

acaba ne alsamki bende hak ettim gerçi teli ama bakalım babamız ne kadar verir,evet bende çaışmayı düşünüyorum ama babam müsade etmiyor çalışmama,sonra paraya alışır okumazsın diyor,of of
  • quote:

Orjinalden alıntı: çeyen

quote:

Orjinalden alıntı: # jackal #

laf kalabalıgı yapmışlar ki aa bu ne ola ki diyosun ama kimse kar etmeden bişiyi satmaz bu böyledir dedigin de patates bi olay hiç bulaşma derim 3 ay sonra d900 nedir hatırlamazsın bile

haklı gibisinde ama banada hak vrin benim daha hiç telefonum olmadı,bu mesajı görünce nasıl sevindim,ama şimdi gene üzüldüm

d900 alman şart mı ucuz yollu bişeyler bak turkcell kampanyalarını falan takip et peşin fiyatına taksitle bişeyler buldun mu ikna edersin babanı merak etme

• baban işini biliyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: muhtar_eses

baban işini biliyor

nasıl yani bana 16 yaşıma kadar telefon almamaklamı

ama herkesin okulda var bir tek ben kaldım ,onun için iyi bir şey almalıyımki şunlar sussun artık arkadaşların geyigi oldum
  • quote:

quote:

baban işini biliyor

ama herkesin okulda var bir tek ben kaldım ,onun için iyi bir şey almalıyımki şunlar sussun artık arkadaşların geyigi oldum

kardeş telefonu olmamak dalga geçilecek bir şeyse sen hiç düşünme böyle şeyleri.

dalga geçilecek bir durum değil, asıl iyi telefonlarla hava atanlarınki aşağılık duygusudur bana göre.

ayrıca ihtiyacın yoksa almaya da gerek yok bence. şimdi düşünüyorum, ben sabah akşam taşıyorum yanımda. bana pek bir getirisi yok. ama yaygığı radyasyon ile sağlığı bozduğu kanıtlanmış bir gerçek.

ileride gerçekten ihtiyacın olacak o zaman da alabilirsin. acele etmene gerek yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi löpçük -- 4 Haziran 2007; 20:31:30 >

• quote:

Orjinalden alıntı: löpçük

quote:

quote:

baban işini biliyor

kardeş telefonu olmamak eziklikse sen hiç düşünme böyle şeyleri.

dalga geçilecek bir durum değil, asıl iyi telefonlarla hava atanlarınki eziklik bence.

ayrıca ihtiyacın yoksa almaya da gerek yok bence. şimdi düşünüyorum, ben sabah akşam taşıyorum yanımda. bana pek bir getirisi yok. ama yaygığı radyasyon ile sağlığı bozduğu kanıtlanmış bir gerçek.

ileride gerçekten ihtiyacın olacak o zaman da alabilirsin. acele etmene gerek yok bence.

sende hakolısn ama burada çok anlayışsız insanlar var akşama kadar benle kafa buluyorlar ,önüme eski takoz telefonlarını getirip atıyorlar al bunuda baban utansın diyorlar o okuldan kaçasım geliyor ama anadolu lisesi ne yapacagım ben

• Bu bankalar Dürtmedikleri horozun sesini dinlemezler boş işler bunlar
  • keşke ilerde senin gibi bir çocuğum olsa. babana saygılı olduğun belli oluyor. forumda ne adamlar var, babası bağlantıyı kestirecek diye atıp tutmadıkları kalmıyor, küfür dahil. ne güzel, forumda dahi olsa babana kızgın olsan da bunu saygı çerçevesinde yapıyorsun. bu yoldan hiç şaşma kardeşim...
  • daha yaşın kaç napıcan telefonu çok acele lazımsa ver 10 ytl bi 3310 al işini görür
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.