Şimdi Ara

Babama annemim aldattigini nasil soyleyecegim ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
34
Cevap
1
Favori
2.920
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar durum ciddi. Yaklasik 1 ay once annemin baska bir adamla iliskisi oldugumu ogrendigimde yikildim. Annem hollandaya dayimin yanina gitmisti. Son zamanlarda cok fazla mesajlasiyordu gitmeden once bende suphelendim mesajlarina ulastim ve tanidigim bir adamla seni cok seviyorumlu melegimli konusmalarini gordum. Annemi aradim durumu konustuk agladi etti ozur diledi babamla ayrilmak istemedigini adamla bir daha gorusmeyecegini seni utandiricak yuzunu kizarticak bir harekette bulunmadigini filan anlatti. Ben adama ulastim dovdum. Annemle ayni yerde calisiyorlardi baska yere gitmezsen seni öldürürum dedim. Adam once face im hack lenmis dedi. Babam ogrenirse adami oldurur. Adami aradim gecen gun tekrar tehdit ettim. Adam rapor almis 15 gunluk ayin 15 inde gidicem diyor. Ama bu durumu babama nasil anlaticam. Annemle babamin ayrilmasini istiyorum. Olayi ogrendigimden beri anneme ne sarildim ne optum. Ona da dedim babamin yaninda bana iyi davranmaya kalkma terslerim kalbini kirarim diye.

Artik dayanamiyorum babama anlatmak istiyorum. Ama adam gidince mi yapiyim yoksa gitmeden mi Adam gitmeden ogrenirse adami oldurur diye korkuyorum. Yardim edin boyle bir sey nasil soylenir ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gs10mert -- 1 Eylül 2015; 17:40:13 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Eşinizin Aldattığını Öğrendikten Sonra Ne Yapmalı

Eşinizin sizi aldattığını öğrenmek yıkıcı bir deneyim olabilir. Böyle zorlu bir durumda, nasıl davranmanız gerektiğini bilmek zor olabilir. İşte eşinizin sizi aldattığını öğrendikten sonra atmanız gereken adımlar:

• Sakin Kalın: Aldatma haberini duyduğunuzda duygusal tepki vermek doğaldır. Ancak sakin kalmak ve net düşünmek önemlidir. Aceleci kararlar vermekten kaçının.

• Bilgi Toplayın: Aldatmanın gerçek olup olmadığını doğrulayın. Eşinizi sorgulayın ve kanıt toplayın (mesajlar, e-postalar, banka kayıtları vb.).

• İletişim Kurun: Eşinizle açık ve dürüst bir şekilde konuşun. Onlara aldatmayı bilip bilmediğinizi söyleyin ve açıklamalarını dinleyin.

Aldatan Anneye Nasıl Davranmalı

• Sakin kalın ve duygusal tepkilerden kaçının.
    • Eşinize karşı suçlayıcı veya saldırgan olmayın.
    • Çocuklarınızı anlaşmazlığın ortasında bırakmayın.
    • Eşinizle profesyonel yardım almayı düşünün.

Aldatan Babaya Nasıl Davranmalı

• Eşinizle sakin ve saygılı bir şekilde konuşun.
    • Eşinizi suçlamayın veya aşağılamayın.
    • Çocuklarınızı anlaşmazlığın ortasında bırakmayın.
    • Eşinizle profesyonel yardım almayı düşünün.

Annesinin Babasını Aldattığını Öğrenmek Psikoloji

Çocuklar, ebeveynlerinin aldattığını öğrenmekten travma yaşayabilirler. Bu, güvensizlik, terk edilme korkusu ve düşük benlik saygısı duygularına yol açabilir. Çocuklarınızı destekleyin ve onlara profesyonel yardım alın.

Sonuç

Eşinizin aldattığını öğrenmek zor olabilir, ancak bu durumla baş etmenin sağlıklı yolları vardır. Sakin kalın, bilgi toplayın, iletişim kurun ve gerekirse profesyonel yardım alın.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Csb

• Eğer gerçekse senin annen nasıl bir anne hadi erkek olsa sapkın deriz yolunu şaşırmış deriz ama bir (anneye) ne denirki hemde anne olduğu halde aldatıyorsa istersen kusura bak ama yazıklar olsun benim annem allah korusun böyle bir şey yapsın hayatım boyunca tanırsam namerdim ama annen babanda boşanmış ise ona kimse bir şey diyemez

• quote:

Orijinalden alıntı: dogukan1825

Eğer gerçekse senin annen nasıl bir anne hadi erkek olsa sapkın deriz yolunu şaşırmış deriz ama bir (anneye) ne denirki hemde anne olduğu halde aldatıyorsa istersen kusura bak ama yazıklar olsun benim annem allah korusun böyle bir şey yapsın hayatım boyunca tanırsam namerdim ama annen babanda boşanmış ise ona kimse bir şey diyemez

Hocam adamin csb dedigine bakma olay gercek. Hikaye yazcak olsam buraya konu acar miyim ?

Bosanmadilar ama bosanmalarini istiyorum babama soyliycem artik dayanamiyorum muhtemelen ogrendikten sonra ayrilirlar. Sadece nasil anlaticam hic bilmiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: gs10mert

quote:

Eğer gerçekse senin annen nasıl bir anne hadi erkek olsa sapkın deriz yolunu şaşırmış deriz ama bir (anneye) ne denirki hemde anne olduğu halde aldatıyorsa istersen kusura bak ama yazıklar olsun benim annem allah korusun böyle bir şey yapsın hayatım boyunca tanırsam namerdim ama annen babanda boşanmış ise ona kimse bir şey diyemez

Hocam adamin csb dedigine bakma olay gercek. Hikaye yazcak olsam buraya konu acar miyim ?

Bosanmadilar ama bosanmalarini istiyorum babama soyliycem artik dayanamiyorum muhtemelen ogrendikten sonra ayrilirlar. Sadece nasil anlaticam hic bilmiyorum.

Dur bi iyi düşün ya söyledikten sonra baban anneni döverse ama babanın dövme gibi bir huyu yoksa de ama yavaşça de pat diye söyleme

• quote:

quote:

quote:

Dur bi iyi düşün ya söyledikten sonra baban anneni döverse ama babanın dövme gibi bir huyu yoksa de ama yavaşça de pat diye söyleme

Babam bana dahi cocuklugumdan beri 1 kere tokat atmisligi yok. Ama bilmiyorum iyi dusunmek lazim haklisin. Zaten babam diyordu kendini hazirla diye annen donunce muhtemelen ayrilicaz. ben daha bu aldatma olayini ogrenmeden once de annem sicak davranmiyordu babama sacma sacma seyleri bahane edip kavga cikartiyordu. Ya deli olucam ailemiz ne hale geldi ya :(

• quote:

quote:

quote:

quote:

Babam bana dahi cocuklugumdan beri 1 kere tokat atmisligi yok. Ama bilmiyorum iyi dusunmek lazim haklisin. Zaten babam diyordu kendini hazirla diye annen donunce muhtemelen ayrilicaz. ben daha bu aldatma olayini ogrenmeden once de annem sicak davranmiyordu babama sacma sacma seyleri bahane edip kavga cikartiyordu. Ya deli olucam ailemiz ne hale geldi ya :(

Seni temin ederim burda seni benden başka kimse anlamaz zamanında benim babamda annemi aldattı ve annem boşandı ve bizim ailemizde dağıldı :( bu kötü bir durum yaşayan anlar ancak ama baban kışkırtmak gibi olmasın öyle bir kadınla 1 sn evli kalmasın babanı hak etmiyor. Ve eğer csb ise bana söyle hakikaten sevinirim çünki gerçek olmamasını dilerim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bir kiza nasil sarilinir?
    12 yıl önce açıldı
    Babami Nasil İkna edicem :( ?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Seni temin ederim burda seni benden başka kimse anlamaz zamanında benim babamda annemi aldattı ve annem boşandı ve bizim ailemizde dağıldı :( bu kötü bir durum yaşayan anlar ancak ama baban kışkırtmak gibi olmasın öyle bir kadınla 1 sn evli kalmasın babanı hak etmiyor. Ve eğer csb ise bana söyle hakikaten sevinirim çünki gerçek olmamasını dilerim

Aynen simdi iste babama nasil anlatacagim onu bulmaya calisiyorum. Artik gideriz bir iki kadeh bisey yuvarlariz disarda o zaman soylerim anlatirim adami yolladim ben annemi affedip affetmemek sana kaldi diye. O da artik ne yapicagini dusunsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gs10mert -- 1 Eylül 2015; 18:33:21 >

• Sarhoşken söyleme mazallah anneni öldürür.

İş yerindeki adamın gitmesini bekle daha sonra anlat baban boş yere hapise girmesin.

• quote:

Orijinalden alıntı: akif1

Sarhoşken söyleme mazallah anneni öldürür.

İş yerindeki adamın gitmesini bekle daha sonra anlat baban boş yere hapise girmesin.

Yok sarhos olacak kadar icmiyor da gerci o haberden sonra verir kendini ickiye ya hic bilmiyorum hocam napicam psikiyatriste mi gitsem ya hic bir ise odaklanamiyorum aklima geldikce alkol ariyorum

Sigara icmezdim sigara icmeye baslamistim ilk gordugumde allahtan ilk kez aldigimla kaldim baska icmedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gs10mert -- 1 Eylül 2015; 19:07:02 >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Aynen simdi iste babama nasil anlatacagim onu bulmaya calisiyorum. Artik gideriz bir iki kadeh bisey yuvarlariz disarda o zaman soylerim anlatirim adami yolladim ben annemi affedip affetmemek sana kaldi diye. O da artik ne yapicagini dusunsun

Mesajlara goz at bi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Çek kenara konuş o zaman de Baba böyle olmasını istemezdim ama Annem seni aldatıyor, bende geçen gün öğrendim iş yerindeki adamı dövdüm gitti buralardan bence iş artık ciddiye bindi annem ile ayrılmalısınız ?

Bunun gibi bir şeyler kur zor olacaktır fakat hayatta neler kolayki ?
  • gs10mert kullanıcısına yanıt
    Hocam bu baya ciddi bir mesele bence adam gittikten sonra babandan kötü bir şey yapmayacağına söz almadan sakın söyleme,mazallah annene bile zarar verebilir.Ayrıca kabullenmek istemeyebilir söyleyeceğin zaman kanıtlarını da yanında getir.

• Eğer gerçek ise bence güzelce bir düşünmeni dilerim hocam. Allah Korusun cinayet olabilir. Allah yardımcın olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: radamelfalcao

Hocam bu baya ciddi bir mesele bence adam gittikten sonra babandan kötü bir şey yapmayacağına söz almadan sakın söyleme,mazallah annene bile zarar verebilir.Ayrıca kabullenmek istemeyebilir söyleyeceğin zaman kanıtlarını da yanında getir.

Cok zor hocam ya allah kimsenin basina vermesin. Hep filmlerde dizilerde gorurduk te nasil oluyor ayrilmalar falan dusunurdum. Bok gibi bir durum dusmanin basina gelmesin

• Bence babanıza söylemelisiniz.Hem siz bunla yaşayamazsınız hem babanıza yazık olur , güvendiği kişinin neler yaptığından haberinin olması lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SSky

Bence babanıza söylemelisiniz.Hem siz bunla yaşayamazsınız hem babanıza yazık olur , güvendiği kişinin neler yaptığından haberinin olması lazım.

Soyliycem zaten yoksa birbirlerine guzel soz soylemelerine dahi katlanamiyorum

• bence babanla hemen annene ulaşamayacağı ufak bir tatil ayarla uzak biryerlere, orda durumu güzelce anlat ve babanın durumuna göre (ben o kadını öldürücem vs gibi laflar ederse) ona hayatını bir hiç uğruna mahvetmenin anlamsız olduğunu,öyle bir durumda olan sadece sana ve kendine olacağını,durumun daha beter olmamasını istediğini medeni bir şekilde ayrılmanın engüzel yol olduğunu söyleyerek birkaç gün babanın sinirinin geçmesini bekle ve sağlıklı düşünmeye çalışmasını sağla. Sonrasında herşey Allah'ın izniyle yoluna girer, yanlız sen annenin babanı aldattığını belgeleyecek birşeyler bulmanı tavsiye ederim,mahkemede annen babanı nekadar az sömürürse okadar iyi olur,hem aldatılıp hemde birdünya mal ve nafaka vermek adama çok koyar,tabi hernekadar kötü de olsa annenin başının çaresine bakacak kadar mal sahibi olmasıda gerekir. Allah korusun daha kötü yollara düşümesin daha sonra.Allah yardımcın olsun kardeşim.

• quote:

Orijinalden alıntı: LeonEyes

bence babanla hemen annene ulaşamayacağı ufak bir tatil ayarla uzak biryerlere, orda durumu güzelce anlat ve babanın durumuna göre (ben o kadını öldürücem vs gibi laflar ederse) ona hayatını bir hiç uğruna mahvetmenin anlamsız olduğunu,öyle bir durumda olan sadece sana ve kendine olacağını,durumun daha beter olmamasını istediğini medeni bir şekilde ayrılmanın engüzel yol olduğunu söyleyerek birkaç gün babanın sinirinin geçmesini bekle ve sağlıklı düşünmeye çalışmasını sağla. Sonrasında herşey Allah'ın izniyle yoluna girer, yanlız sen annenin babanı aldattığını belgeleyecek birşeyler bulmanı tavsiye ederim,mahkemede annen babanı nekadar az sömürürse okadar iyi olur,hem aldatılıp hemde birdünya mal ve nafaka vermek adama çok koyar,tabi hernekadar kötü de olsa annenin başının çaresine bakacak kadar mal sahibi olmasıda gerekir. Allah korusun daha kötü yollara düşümesin daha sonra.Allah yardımcın olsun kardeşim.

Annemle olay ilk patlak verdiğinde konuşmuştum hiç bir şey talep etmeden ayrılcaksın gerisi babamın insafına kalmış filan konuşmuştum. Sonra bir kaç gün sonra ayrılmak istemediğini unutmak istediğini söyledi buraya kadar dayandım ama unutamıyorum ben babamın bilmeye hakkı var ayrılıp ayrılmamaya babam karar verecek :(

• gs10mert kullanıcısına yanıt
    Mert kardeşim ilk söylediğim gibi yapmanı tavsiye ederim,Ülkemiz şartlarında namus meselesi çok önemli bir yer kapladığından en hassas olduğumuz noktada malesef en sevdiğimiz insanları bir kin ve bir anlık sinir ile kaybedebiliyoruz, yaşamış olduğun durum şuanda herkezin başına gelebilecek bir durum, daha birkaç hafta önce kuzenimin başına geldi aynı durum biz aile olarak bu gibi durumlarda hemen şiddete başvuran kimseler olarak kuzenim bile sakinliğini korumuş ve eşini ailesinin yanına gönderip boşanma davası açarak en mantıklı şeyi yaptı,bu durumda kaybeden kesinlikle aldatan taraf olduğundan bundan sonrasında hiçbir mutluluk bulamayacağı için fazlası ile cezasını çekecektir. Sana düşen durumu ve ortamı çok iyi ayarlayıp en mantıklı olarak davranmak ve keşkelere mahal vermemek olur. İstersen durumu babana anlatmadan önce görmüş geçirmiş bir din adamından da akıl almanı tavsiye ederim.Allah yardımcınız olsun.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.