Şimdi Ara

BABAM VE ANNEM NEDEN BÖYLE ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
0
Favori
1.178
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Abi üni oku diyolar dershaneye gidiyorum ama git çalış diyolar, hem işe gir diyolar hemde oku diyolar ben anlayamadım napıcağımı
  • Yelllow kullanıcısına yanıt
    Ah bi bilsen baba parasının ne kadar faydasız olduğunu. gerçekten bir faidesi olmayacak kendi paranla kazandığın her şey, her aldığın mal helal yolla elde ettiğin her nimet öyle değerliki bilsen keşke. Bence durumun o arkadaşlarından daha iyi hatta sıkıntı yapacağına biraz daha gayret edip iş kurarsan hayırlı bir kısmet aramaya koyul derim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cinali1 C kullanıcısına yanıt
    Abi üni okumam lazım, ama ondanda korkuyorum özele yollamıyolar şehir dışına gidicem ordada param yok diyip aç bırakırlar beni.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yelllow

Bu nasıl bir iş, benden korkmuyolar anladım. Allah korkularıda mı yok ? Ama yemin olsun ki ileride görüşmeyeceğim, ahirettede alacağım hesabını. Resmen üvey gibiyim evde

Fazla ileri gitme ahirette hesabını alacağım falan. Unutma bunu babana sadece dini konularda sıkıntı olursa karşı cikabilirsin. Ayaklarimi yıka dese yıkamak zorundasin. İslam da anne-baba en önemli şeylerden biridir itiraz ve of demek dahi hoş görülmez.

• Sen hele bir güzel bir bölümü hakkınla kazan sonrasında ailen sana destek olur. Yeter ki ters gitme babana annene karşı.

Bu ne olm?

• Babaniz babasindan maddi yardim gormus mu ? Genclik zamanlarinda ?

• Sana alınan telefon ne?
    Note 3'ü ne zaman aldılar? eğer ilk çıktığında aldılarsa ateş pahasıydı ozamanlar ondan soruyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yelllow

Abi defalarca konustum anlamıyolar. Bir kere böyle bir şey yaşandı derdimi anlattım dinlemediler bende teyzeme gittim, babam gelmezsen bir daha gelme felan dedi bende eve gelirsem açarım gazı sizi öldürürüm dedim.

Geçende kız arkadaşımın ablasının nişanı vardı, abiminde nikah şahidiydim ( kuzen ) bir takım elbise alıyım 2 sini aradan çıkaralım dedim git kendi paranla al dedi, bende yok ki senden istiyorum baba dedim. Kimden istiyeceğim senden istemezsem babam değilmisin dedim oda bana baban değilim siktir git dedi bende babamda değilsin adamda değilsin sen siktir git dedim o kadar

İlişkilerini kuvvetlendirmeye çalış. Sözü geçen bir akraban varsa yardım etsin sana. Hala aynı şekilde devam ederlerse üniversiteye başlarken ayrı bir düzen kur ve sürekli iletişimde olma. Umarım sorununu çözersin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Böyle küfürlü ilişki bozulur yani garip değil
    ayrıca forumda çok sıkı küfür kuralları var akü yazana bile ban veriyorlar 15 gün uzaklaştırma almak istemiyorsan editle.
  • Evlatlik olma sansin var mi?

• Haftalık 40 tl hmm.. Para biriktirip telefon almayı denedin mi?

• su_şişesi kullanıcısına yanıt
    4-5 ay oluyor 1800 tl ye aldılar
  • 19 yaşında evlenmiş dedem babama istanbulda evini bıraktı daha ne yapsın ? bizim ki olsa asla bırakmaz. Babamın yaş 39
  • su_şişesi kullanıcısına yanıt
    Ağzı çok bozuk insanı deli ediyor napıyım
    O ayri bir sey de babaniz anlatir mi bana para vermezdi, kendim cabaladim hep, okutmadi atiyorum gibi

• Derdinizi Seveyim ne dertler var su dünyada

• Yok hiç duymadım
  • Turbo nun kardeşi

• Babandan çal.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.