Şimdi Ara

Babam türk annem kürt soruları alayım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
1.128
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    babam>trabzon
    anne>ağrı

• Yere düşen eşekleri napıyosunuz?

Sormasam olmazdı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Milfka -- 29 Ekim 2016; 18:21:17 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O zaman sende Türt oluyorsun

• quote:

Orijinalden alıntı: Amarock

Yere düşen eşekleri napıyosunuz?

Doğma büyüme İstanbulluyum üni için ankaradayım hayatımda hiç eşek görmedim.
  • Kan bağı olarak zaten Türk'sün baban Türk ayrıca annen kürt olunca ne oluyor ? Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olan herkes zaten Türk'tür.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GENİŞ

Kan bağı olarak zaten Türk'sün baban Türk ayrıca annen kürt olunca ne oluyor ? Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olan herkes zaten Türk'tür.

Etnik olarak söyledim
    Yabancı ülkede soran olursa (artık yabancı ülkeye gitmek nasip olursa - yurt dışı deyeydim iyiydi - ) türküm derim zaten .
    Türk ırk değildir dediğin gibi.
  • Bu konuda ırkçılık kokusu alıyorum . Ve bu benim hoşuma gitmiyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: koç burslu

quote:

Orijinalden alıntı: GENİŞ

Kan bağı olarak zaten Türk'sün baban Türk ayrıca annen kürt olunca ne oluyor ? Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olan herkes zaten Türk'tür.

Etnik olarak söyledim
    Yabancı ülkede soran olursa (artık yabancı ülkeye gitmek nasip olursa - yurt dışı deyeydim iyiydi - ) türküm derim zaten .
    Türk ırk değildir dediğin gibi.

zaten Türk'üm demen gerekir her millette baban neyse sende osundur anlayışı vardır genelde baban Türk olduğuna göre kendin zaten Türk'sün :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Burtale

Bu konuda ırkçılık kokusu alıyorum . Ve bu benim hoşuma gitmiyor.

Irkçıları sevmem benim için dediysen tabi
    demediysen cevap yazmana gerek yok
  • koç burslu K kullanıcısına yanıt
    Annenin Kürt olmasını ayrıca belirtmene anlam veremedim. Hem eğer annen Ben Türkiye Cumhuriyeti Vatandaşıyım diyorsa o zaten Türk'tür. Yani kısacası konun çok saçma.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Burtale -- 29 Ekim 2016; 18:37:52 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Burtale

Annenin Kürt olmasını ayrıca belirtmene anlam veremedim. Hem eğer annen Ben Türkiye Cumhuriyeti Vatandaşıyım diyorsa o zaten Türk'tür. Yani kısacası konun çok saçma.

herkes senin gibi düşünmüyor
    http://www.turkcuturanci.com/turkcu/ bak buralara biraz.
    Biliyorum biliyorum. Kardeşim ben de onlardanım. Ama şöyle bir şey var ben ırkımı yüceltirim ama asla birini ırkından dolayı yargılamam tabii ki benim ırkıma bir zararı dokunmadıkça. Anlamışsındır umarım. Olmadı pm'den konuşalım.

• tigir er düşünce sisteminin senin gibi delikanlılara ihtiyacı var

edit: alttaki ile aynı anda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nükerbüker -- 29 Ekim 2016; 18:44:30 >
  • O zaman sende Türk sün.
  • Şuan az da olsa türklük senin için daha önplanda Baban kürt annen türk olsaydı kürtlük senin için önde olurdu. soran olsaydı türk vatandaşıyım derdin. Ama şunu unutmamak lazım hepimiz Ademden geldik belli bir imtihandan geçtikten sonra mahkemeye çıkacaz. Bence bunlar boş şeyler...

• quote:

Orijinalden alıntı: lori2

Şuan az da olsa türklük senin için daha önplanda Baban kürt annen türk olsaydı kürtlük senin için önde olurdu. soran olsaydı türk vatandaşıyım derdin. Ama şunu unutmamak lazım hepimiz Ademden geldik belli bir imtihandan geçtikten sonra mahkemeye çıkacaz. Bence bunlar boş şeyler...

may be you are right may be arent but dont forget this you are you and never changes this
    Zor türkçe konuşuyoruz ingilizce yazmışsın ne diyorsan 2 katı sana

• quote:

Zor türkçe konuşuyoruz ingilizce yazmışsın ne diyorsan 2 katı sana

valla yanlış bir grammer la yazdım muhtemelen ama şunu demek istedim :
    haklı olabilisin haksız da ama unutma sen sensin ve bunu kimse değiştiremez.
  • quote:

quote:

Şuan az da olsa türklük senin için daha önplanda Baban kürt annen türk olsaydı kürtlük senin için önde olurdu. soran olsaydı türk vatandaşıyım derdin. Ama şunu unutmamak lazım hepimiz Ademden geldik belli bir imtihandan geçtikten sonra mahkemeye çıkacaz. Bence bunlar boş şeyler...

may be you are right may be arent but dont forget this you are you and never changes this

kardeş bu ingilizceyle koç'da hazırlığı geçemezsin 4 yıl sonra koç burssuz diye nickini değiştirirsin

• quote:

Orijinalden alıntı: Genesis.

quote:

quote:

kardeş bu ingilizceyle koç'da hazırlığı geçemezsin 4 yıl sonra koç burssuz diye nickini değiştirirsin

odtüdeyim
    başıma bir şey gelmesse geçcem gibi
    nickimin neden koç burslu olduğunu şöyle söylim :
    koç burssuz diye bi trol vardı onu trollemek için
    ygs lys de takılmadıysan pek tanımassın onu
    sadece moral bozardı

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.