Şimdi Ara

Babam tam bir Heves Kırıcı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
160
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yıllardır enstruman çalarım çabuk öğrenirim. Bugün dedim ki ' yaz tatilinde piyano ya da keman öğrenmek istiyorum '. Babam anında köpürdü sinirlendi. .Neymiş efendim ben ne yapcakmışım piyanoyu. Çok pahalıymış flan. Babama ' bana piyano alır mısın ' demedim. Para konusu bile açmadım. Sadece fikrimi, bir hayalimi paylaşmıştım. Adam her boka sinirleniyor aq. Sadece kyk ile geçiniyorum sırf ondan para istememek için. Çünkü para verdiği an lafını yapmaya başlıyor.

• gülerek anlattım babama nasıl böyle tepki veriyor anlamıyorum

• nabacağn len piyanoyu gavur mu olcan başımıza eşşek sıpası otur cicibebeni ye

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ramazan davulcusu olcam deseydin tepki göstermezdi

• Iyi ebeveyn yoktur diye bir kitap vardı, okuyalı 6 ay oluyor. En iyi anne baba bile çocuklarını yeterince anlayamazlar. Sen hayallerinin peşinden git. Piyano çok güzel bir enstrüman. Insana çok şey katıyor. Ben kızlarıma piyano almıştım, onlar bıraktılar ben çalıyorum. Hiç eğitim almadım. Amazondan birkaç tane kitap aldım, Piano for adult beginners sınıfında. Biraz da youtube ile bayağı ilerlettim. Bir parçaya çalışıp çalmaya başladığımda verdiği his çok güzel.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.