Şimdi Ara

Babam sürekli özgüvenimi kırıyor

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
388
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2gün önce amcamın şef olduğu bir tekstilde işe başladım bilgisayar almak için (14 yaşındayım 8.sınıf bitti liseye geçtim) herkes büyük ben işleri yapabildiğimce yapıyordum ilk başta pastal attırdılar sonra o iş bitince 2.gün(salı) sabahtan akşama kadar TELA yaptım güzel oluyodu ama yaşım küçük ordakilerin en küçüğü 30 yaşında falan yani yapabildiklerim kısıtlı daha çalışabilirdim ama amcama sıkıntı çıkarmamak için(beni idare etmeye çalışıyodu) işten çıktım buraya kadar sıkıntı yok sonra akşam eve geldim( babam çalışsın 2 gün bile dayanamaz diyodu sürekli) babam a işten çıktğımı söyledim beceriksiz kalas elin hiç bir işe yaramıyo ben senin yaşında ustabaşıydım tarzı şeyler söyledi.ben işten çalışamadığım için değil(ki cidden zor iş 10 saat ayakta kalıyorum)yaşım küçük olduğu için çıktım sonuçta adamlar motorla kesim işi yapıyo ben böyle birşey yapamıyorum.

özet: tekstile girdim yaşım küçük olduğu kolay işleri yapabildim amcama sıkıntı olmasın diye işten çıktım babam becereksiz olduğumu söyledi(ki herzaman söyler) buda benim özgüvenimi kırıyor ne yapmalıyım?

• up
  • Kardeşim diye başlayacağım cümleye çünkü kardeşim yaşındasın. Herkesin babası bir değil ama baban işte dediklerine aldırma senin babanın seni sevme şekli böyle. Bilgisayar mı istiyorsun babana iş istediğini söyle başka bir işe gir. Bu yaşta çalışman çok güzel ayrıca.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • benimkilerde yapıyor hemde çok daha kötülerini :S

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.