Şimdi Ara

Babam Lumia 920'yi Suya Düşürdü!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
545
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Telefon aynen böyle yapıyor beyler, ne yapmam lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-5AF373BF5 -- 5 Kasım 2013; 13:10:56 >

• Alttaki vidaları sök pili çıkar ve 3 gün kurut.sökme videosu Youtube da var.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • batarya sökülü vaziyette hem telefonu hem bataryayı pirinç dolu bi kabın içine koy altı üstü komple örtsün pirinç. birkaç gün beklesin tüm nemi emer sonrasında açılır. birkaç kez aynı yöntemle suya düşen telefonu sorunsuz kullanmaya devam edenleri gördüm işe yarayan bir yöntem
  • quote:

Orijinalden alıntı: bangez

batarya sökülü vaziyette hem telefonu hem bataryayı pirinç dolu bi kabın içine koy altı üstü komple örtsün pirinç. birkaç gün beklesin tüm nemi emer sonrasında açılır. birkaç kez aynı yöntemle suya düşen telefonu sorunsuz kullanmaya devam edenleri gördüm işe yarayan bir yöntem

Telefon bedava geldi yarışmadan babamda 1020 var bende 920 annemde de wave 723var bunu ona verecektik kaydı gitti telefon, her neyse yetkili garantiye bıraktık telefonu söktüler pirince yatırdılar inşallah adam olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gölde 3 ay kaldıktan sonra çalışmış başka bir yerdede görmüştüm.sayfadaki resimler komiğime gitti

http://forum.donanimhaber.com/m_83253138/tm.htm
  • Servis ücret isteyebilir. Takipteyim. Geçmiş olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FaLCoN^

Servis ücret isteyebilir. Takipteyim. Geçmiş olsun.

Kendi telefonum olsa isyan çıkartırdım aramızda duygusal bir bağ var çünkü. Bu telefon bir de sıfırdı. Servis telefonu çalıştırmış Pcb yi değiştirmişler 140TL fiyat çıktı biraz talihsizlik oldu ama olsun.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LG G2 su kaçtı
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • yaş kaç ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: turbocore35

yaş kaç ?

23

• Önceden kaydıraklı telefonumu suya düşürmüştüm eve gelince bataryayı çıkartıp güneşe koydum telefonu 3 saat falan durdu alev olmuş :D
    sonra çalışıyordu arada sırada tuşları basmıyordu..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.