Şimdi Ara

Babam için araba bakıyoruz... (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
0
Favori
1.697
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • S80 alırdım ben olsam. Ya da E-Class. O yaştan sonra konfor çok önemli.
  • İkinci el az kilometrede yeni kasa Audi A6 ya da gene ikinci el BMW 5.20d.
  • babaya baba araç yakışır.mercedes e serisi.
  • a6 2.0tdi quattro

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim babamda sag olsun 300 binlik vectrasini bana verdi ayni durum bizim ailede de oldu ve 2011 3.0tdi a6 ile bu sorunu cozduk... Hem kokluyor hemde ucuyor daha ne olsun:)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 40binlere 2008 model toyota camry 3.5 v6 alınır, paşa paşa binilir. Aradaki farkı değerlendirsen bile arabanın bütün masrafı fazlasıyla çıkar, daha az zarar edersiniz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: girayhan1

    Saylam06 ben 2000 motor dizel otomatik kullanıyorum. Ancak benden 1 hafta sonra arabayı cok beğenen yeğenimde 1.6 dizel powershift aldı izmirden gidip beraber getirdik arabayı. 1300 km kadar yol yaptım ve şunu söyleyebilirimki bu kadar agır bir kasayı nasıl güzel çekiyor dedim kendi kendime 1.6 dizel motor. Tabi 2000 kadar güçlü olmasada kullanıcısını beklentilerindende üstünde memenun edeceğini söyleyebilirim. Kaldıki daha az yakıyor 1.6. ancak söylediklerimi tekrar ediyorum arabayla ilgili bu kadar övgü dolu sözlerime rağmen yinede bulaşma derim arkadaş. Ben başkaları gibi marka fanatikliği yapan kullanıdıgı arabanın dezavantajlarını görmek istemeyen yere göge sığdıran kişilerden değilim. İnan daha önce 20 küsür arabam oldu içinde renaulttan tutda tofaşa opele kadar aklına gelebilecek çok marka kullandım. Ama bu kadar rezil bir distribütör görmedim. Servislerin çoğu zaten münhasır servis değil. ford servisleri bakıyor çoğu yerde minicik bir Volvo tabelasının altında. Hiç bir serviste kolay kolay peryodik bakım malzemeleri hariç bişey bulamazsınız.

    Aklıma yeni geldi anlatayım. ankarada arabaın baıkımını yaptırdıktan sonra servis danışmanı geldi ve çok güzel aksesuar kampanyalarımız var .yararlanmak istermsiniz dedi .bende olabilir dedim. aksesuar olarak ön ve arka kamerası var ve birde navigasyon modülünü takabiliriz dediler. Özellikle navigasyon olabilirdi. Çünkü sen 180 binliralık araab yap içine navigasyon koyma. Neyse efendim şu anda kampanyada ve 10.000 yanlış duymadın 10 bin tl dediler. Peki dedim n eoluyor ekrarn filandami değişiyorki .hayır dediler ekrannınız zaten hazır 7'' çünkü dediler. sadece 15 dakikalık bir işlem navigasyon modülünü takıp harita yüklemesi yapacaz o kadar dediler.. Neyse sonra merakdan kamerayı sordum ön ve arka kamera ikisi 5.000 tl tek alırsan 3000 tl.
    yaw böyle fiyatlar varmııı. Bunlar çıldırmış olmalı. bugün neredeyse 30 binliralık sıfır bir arabada navigasyon varken sen 10 binlira iste. 50 dolarlık kameraya 5000 tl iste. haa bana volvonunki kaiteli kimse demesin arkadaş modül takılıyo modül bildiğin çipli bir kutu. ekran filan değişmiyoki.kamera en babası 200-300 liradır.
    işte kardeşim sende Volvo sahibi olursan böyle sinirlenirsinnnnn.
    o yüzden parana yazık etme ve bulaşma derim. Ha bunlar benim için önemsiz ben cidden kalite bir arabaya binip keyif almasını bilirim dersen keyfinde kralını yaparsın bu arabayla. Ama herşeye rağmen vovoyle evlilik yapma derim ben çünkü ben yakında boşanma davasını açacağım bile:)))
    sağlıcakla kal

    2.0 yazmışsın, nasıl becerdiysem 1.6 okumuşum. Inan yazdıklarını dikkate alacağım. Umarım satışta sana sıkıntı çıkarmaz..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • E sınıfındaki hiçbir modelden şikayetçi olacağınızı düşünmüyorum; A6, 5 Serisi, E Serisi ya da herhangi bir modelin önemi yok, keyfinize bakın ve gönlünüzden geçen modeli tercih etmenizi önerebilirim.

    Bana sorarsanız, biraz da trafikte ilgi çekmek ve farklı bir çizgiyi yakalayabilmek için S80 olabilir, çok şık ve kaliteli bir model.

    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volvo-2012-model-orjinal-7.000km-de-full-plusfull-hatasiz-boyasiz-volvos80-138751104/detay




  • saylam06 kardeş satış filan sıkıntı degil. 3-5 kuruş zararda etem ben böyle şeylere pek takmam. Ayrıca bu aracı alacak cok kişi olur cunku bendeki donanımdaki arac piyasada pek az. doananımlarıyla sıfırı 180 bin tl yi buluyor.Ama asıl benim düşündügüm bunu satıp bir infiniti almak. Yani aradaki farkı biriktirene kadar muhtemelen duracak bende infinityi alıp duracagım inşallah
  • girayhan1 G kullanıcısına yanıt
    Infinity'nin hangi modelini düşünüyorsun? S80'den sonra alınabilecek tek model M gözüküyor, fakat fiyatları çok uçuk ve sanırım 3.0'dan düşük motoru yok. Bir de G37 var ama onda da durum aynı. Hatta Türkiye'de 1 tane bile satabildiler mi acaba merak ediyorum...
  • Gözüm infiniti fx30d modelinde. Şu an 100.000 euro civarında.sanırım en az 1 yıl kurmam gerekecek hayalini daha
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Saylam06

    Allah kısmet ederse 60 yaşında babam için araba bakıyoruz. Son zamanlarda piyasaya çok hakim değilim. Bu nedenle sizlere bir danışayım istedim.

    120-150 bin TL arası araç önerebilecekler fikir beyan ederse memnun olurum? Dizel olursa daha iyi olur ama diğer önerilere de açığız.

    30-40 bin km'de 2. el öneriler de olabilir.

    Değerli fikirlerinizi bekliyorum..

    Yardımcı olacaklara şimdiden teşekkürler.

    Tavsiye üzerine biraz daha detay yazayım:

    - Boyut olarak C kasa veya A4 gibi araçlardan daha büyük bir kasa istiyoruz. Sedan düşünüyoruz.

    - Araç muhtemelen çok km yapacak. Bu nedenle dizel düşünüyoruz.

    - Alınacak araç ya sıfır km ya da düşük km olmalı

    - Fiyatı ne kadar düşük olursa o kadar iyi. Yani 150 Bin'e çıkalbilir fakat 120 Bin civarı bizi daha çok memnun edecektir.

    - Bence 120-150 bin bir araca verilecek para değil aslında ama babam 2004'ten beri 1.6 Vectra'ya biniyor. Artık biraz daha iyi bir arabaya binsin istiyoruz. Daha iyi bir araba da ne yazık ki bizi bu rakamlara getiriyor.


    Baban binecekse okadar paraya mercedesten başka araba almasın.




  • F10 520d ve Audi A6 2.0 TDI bence en mantıklı seçenekler. Mercedeste çok kaliteli ama 2200cc ÖTV ve MTV kurbanı oluyor.
  • merso c180 ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.