Arkadaşlar çocukluğumdan beri bilgisayarda yazılımla uğraşıyorum. Makul seviyede Unity,Python,c# ve c++ biliyorum ve geliştirdiğim programlarda var. Bu yıl her ne kadar yığılma olacağını bilsem de yüksek ihtimalle ilk 5 bine gireceğim ve bu benim için yeterli. Fakat babam ceng yazmamam için zorluyor ve üstümde baskı kuruyor. Bu arada futbolda baskı kurmak nedir bilir misiniz hocam ? Pres yapmak, taç atışında önde baskı kurmak hepsine hakimim. Çocukluktan beri futbol oynarım. Beşiktaş altyapısında daha sonra gizlilikten ötürü adını veremeyeceğim takımlarda oynadaım. Antrenörlüğe başvurmak istiyorum bunun için ne yapabilirim ? |
Babam ceng seçtirmiyor
-
-
Olm her yazdığınız nasıl saniyesinde 7-8 up alıyor
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam bilmiyorum forumda trolleyenler var galiba
-
Hocam ben de ceng yazıcaktım. Sonrasında babam bakkal açmamı istedi. Küçükken binamızın altında bi tanıdığımızın bakkalı vardı. Ordan gidip sakız alırdım gizlice. Sonrasında sakızı çiğnerdim. Bu sebeple tıp yazdım. Bu akşam da fenerbahçe emre moru açıklayacak
-
Olm ben nasıl 7 up aldım
Hocam benden daha güçlü dövebileceğimi sanmıyorum. Tavsiyeniz var mı?
-
kanka nerelerdesin ln
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Beyler bayanlar lütfen yardım ne yapmalıyım ?
-
Baydı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Babana tıpın ismi artık ceng oldu de. TDK güncellemiş de
Hocam bu kadar iyi anlaşmaları tuhaf. Daha 1 saniye geçmeden 10 up alıyorlar
Hocam çoğunluğun tıpçı olması dışında sorun yok
-
Böğük oyunu görmüşsün yeen
Hocam ben de ceng yazıcaktım. Sonrasında babam bakkal açmamı istedi. Küçükken binamızın altında bi tanıdığımızın bakkalı vardı. Ordan gidip sakız alırdım gizlice. Sonrasında sakızı çiğnerdim. Bu sebeple tıp yazdım. Bu akşam da fenerbahçe emre moru açıklayacak |
Olm ben nasıl 7 up aldım
|
Olm her yazdığınız nasıl saniyesinde 7-8 up alıyor
|
Hocam bu kadar iyi anlaşmaları tuhaf. Daha 1 saniye geçmeden 10 up alıyorlar
|
Babana tıpın ismi artık ceng oldu de. TDK güncellemiş de
|
Baydı
|
Benzer içerikler
- anota su eklenirse pil potansiyeli artar mı
- 3d paragraf zor mu
- bilgi sarmal 7 li kontrol denemesi cevap anahtarı 2025
- üniversitede sınava girmezsek ne olur
- apotemi problemler zor mu
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X