Şimdi Ara

Babam can dostumu veriyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
708
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Babam 6 yaşındaki Doberman cinsi köpeğimi barınağa vereceğini söyledi.Bugün tasmasından kurtulup başka bir köpekle kavga etmiş.Diğer köpeğin durumu pek iyi değil.Babam bu çok vahşileşti.Etrafa zarar vermeye başladı.Hafta sonu bunu barınağa götürücem dedi.Bizim köpeğin burnu kanıyor,gözüne bişeyler olmuş tam açamıyor,ayağı yara olmuş.Kocaelide barınak Köseköy'de var sanırım.Fakat götürdüğümüzde direk alıyolar mı? Sonuçta 6 yaşında ve etrafa zarar verme olasılığı var.

• gerekirse öldürün
  • neden yapmış böyle birşeyi ? Hem can dostu diyorsun hem bi köpekle kavga etti diye vericek diyorsun ? Bi yerimle gülerim anca
  • quote:

Orijinalden alıntı: radressss

gerekirse öldürün

Al işte vahşilik
  • quote:

Orijinalden alıntı: CyberKiss

neden yapmış böyle birşeyi ? Hem can dostu diyorsun hem bi köpekle kavga etti diye vericek diyorsun ? Bi yerimle gülerim anca

İletişim problemi yaşıyoruz.Yazıyı bi daha okumanı tavsiye ederim

@radressss En yakın arkadaşını vurabilirmisin ? Onu ölü görebilir misin?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İnsancıl Yaratık -- 3 Mart 2010; 22:37:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: radressss

gerekirse öldürün

sen hayvan düşmanı felansın sanırım attığın mesajlardan bu anlam çıkar ancak
  • babam can dostuma veriyor diye okudum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • tamam anladık doberman köpeğin var
  • Bazen sevdiklerinle istemedende olsa şartlar böyle gerektirdiği için ayrılman gerekebilir. Bence babanın kararı doğru bi karar, o cins bi köpeğin saldırgan hareketleri kendisine ve çevresine ciddi zararlar verebilir. en kısa zamanda verin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MagicHit

Bazen sevdiklerinle istemedende olsa şartlar böyle gerektirdiği için ayrılman gerekebilir. Bence babanın kararı doğru bi karar, o cins bi köpeğin saldırgan hareketleri kendisine ve çevresine ciddi zararlar verebilir. en kısa zamanda verin.

Babamın kararına karşı çıkmıyorum.Konu saptı zaten gereksiz muhabbetler yüzünden.Köpeğim cinsinden ve yaşından dolayı barınağa alınmama gibi bi durum olabilir mi?

@GuestMember Canın sıkılıyo olabilir ama şu durumda bana sataşma.Kendime gelince konuşuruz istediğin dilde
  • Çok yanlış bir karar.Yahu köpek kavga etti diye barınağamı verilir.Tabiki tasmadan kurtulup giden köpek kavga edicek.Yalanmasınımı bekliyormuş baban merak ettim açıkçası.Eğitim verin olsun bitsin yuh yani.Baban kurtulmak istiyormuşta bahane olmuş ona ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: GuestMember

tamam anladık doberman köpeğin var

aynen
  • quote:

Orijinalden alıntı: İnsancıl Yaratık

quote:

Orijinalden alıntı: MagicHit

Bazen sevdiklerinle istemedende olsa şartlar böyle gerektirdiği için ayrılman gerekebilir. Bence babanın kararı doğru bi karar, o cins bi köpeğin saldırgan hareketleri kendisine ve çevresine ciddi zararlar verebilir. en kısa zamanda verin.

Babamın kararına karşı çıkmıyorum.Konu saptı zaten gereksiz muhabbetler yüzünden.Köpeğim cinsinden ve yaşından dolayı barınağa alınmama gibi bi durum olabilir mi?

@GuestMember Canın sıkılıyo olabilir ama şu durumda bana sataşma.Kendime gelince konuşuruz istediğin dilde

o konuda sağlıklı bi bilgi veremicem. Siz yinede bi gidip barınaktaki yetkililerle bi görüşün onlar en iyi cevabı vericektir. Gidip bi golden falan alsan iyi edersin :) daha sevimli oluyorlar ona bunada sataşmazlar

• yurt dışında böyle saldırgan hayvanlar direk uyutuluyor. aynısını uygulayın, uyutun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gökhan K.

Çok yanlış bir karar.Yahu köpek kavga etti diye barınağamı verilir.Tabiki tasmadan kurtulup giden köpek kavga edicek.Yalanmasınımı bekliyormuş baban merak ettim açıkçası.Eğitim verin olsun bitsin yuh yani.Baban kurtulmak istiyormuşta bahane olmuş ona ;)

Oturduğumuz çevrede sadece biz yaşamıyoruz.Bu köpek biz yokken yine kaçıp etraftan geçen bi insanada saldırabilir.Bu başımıza büyük dert açar
  • Bence barınağa verme knka köpeği en güzeli dh'da konu aç doberman köpeüm ar anlat durumu vermek istiyorum de.Kimseyede küfür filan etme
  • quote:

Orijinalden alıntı: Buff R+

babam can dostuma veriyor diye okudum

hey allahım ya
  • quote:

aynen
  • quote:

Orijinalden alıntı: N-0NE

Bence barınağa verme knka köpeği en güzeli dh'da konu aç doberman köpeüm ar anlat durumu vermek istiyorum de.Kimseyede küfür filan etme

Köpeği birine vermek daha vahim bi durum.Yine onu düşünücem.Acaba sahibine bişey yaptımı.Bişey oldu mu diye aklıma takılacak. GuestMember ve Castiel_ gibi Ultra üstün zekaya sahip bu çocukların beni anlamalarını beklemiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GuestMember

quote:

hey allahım ya

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.