Şimdi Ara

Babam bazen beni sinir ediyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.160
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Aksam işten geliyor mesela, bakıyor buzdolabına soğuk su yok "neden dolapta şu yok" diye bana soruyor.Gerçi bağırıp çağırmıyor ama, dolapta su olmadığı için gıcık bir bakış atıyor, ters ters laflar, igneleyici kelimeler söylüyor.
    Yemekte mesela, annem soruyor " pilavın üstüne fasulye koyayim mi" diye. her zaman ki gıcık gıcık bakıyor, igneleyici bir şekilde " e herhalde yani öyle yenir mi o? " diyor anneme. Ya evet ya da Hayır de yani.Bir de onunla asla tartışmiyorum her seferinde kendini haklı çıkarıyor.
    Bunlar kötu yanları ama iyi yanları da var.Bir yere gideceğim zaman otobüsle gondermiyor.Arabayla götürüyor.Arıyorum gelip alıyor. "bazen ne güzel baba lan bu" diyorum bazen ise resmen küfür ediyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• dersine calış universiteye git kurtulursun daha diyecek bir şey yok, bu saatten sonra adamin huyunu mu değiştirelim.

EDİT: İMLA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ele7en -- 29 Temmuz 2015; 19:12:17 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • gayet normal bi baba işte. sinir etmeyen babaya baba denmez.
  • Baban var la daha ne

• 40 ı geçince öyle oluyorlar hocam kronik o
  • Sadece isin dusunce konus .
    Hem sen sikilmazsin hemde o seni ozler dedigini yapar

• Arkadas daha ne istiyorsun ? O adamin çektiği stresi ailesini geçindirmek ici yaşadığı stresin çeyreğini çekmiyorsun adamin söylediği yaptigi 2-3 kelimeye takıliyorsun. Babanızın kıymetini bilin Allah başımızdan eksik etmesin tek babamıza da degil tum ailemize sağlıklı hayırlı uzun ömürler nasip etsin

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ula bırak olsun o kadarda ne abartmıssın sahsen ben hergun bunların katı kadar huzursuzluk yasıyorum keske derdım bu olsa sadece..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.