Şimdi Ara

babam bana sadece bakıyor

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
357
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ne desem bağrıyo çağrıyo bugün tekme tokat alacam dedi sinirlendim bakalım hangimiz dalacak dedim eden böyle yapıyo bu adam?

• hiçbir tecrübesi olmadan baba olanlar bide bu nesil baba olursa çocuklarına ne yapacak bu böyle çekilmez bence evden kaç
  • quote:

Orijinalden alıntı: lanqer

hiçbir tecrübesi olmadan baba olanlar bide bu nesil baba olursa çocuklarına ne yapacak bu böyle çekilmez bence evden kaç

serseri biri değilim şimdiden kendime bakamam savunamam yaş 17
  • o zaman üniversiteyi kazanırsan evden uzaklaşırsın askerlik iş derken bu eziyetin biter ama üniversiteyi kazanamasan baskı dahada artar dersleri çalış aldırma o zaman
  • quote:

Orijinalden alıntı: hærun

ne desem bağrıyo çağrıyo bugün tekme tokat alacam dedi sinirlendim bakalım hangimiz dalacak dedim eden böyle yapıyo bu adam?

babanı karşına alıp derdin ne benden ne istiyorsun? diye bir sormayı dene bakalım. ne söyleyecek?
  • Okuluna bak, takma aile ilişkilerini. O aile ile görüşmek zorunda da değilsin aynı masada yemek yemek zorunda da değilsin.
    Annenden hiç bahsetmemişsin.
  • Benimki kadar vurdumduymaz ve tuhaf değildir emin ol.Kavga edince hemen elini yüzünü yıka çık dolaş gelmeye çalış ,tabi sinirlenince zor ama dene şimdilik mecbursun onlara.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Conservator

Okuluna bak, takma aile ilişkilerini. O aile ile görüşmek zorunda da değilsin aynı masada yemek yemek zorunda da değilsin.
    Annenden hiç bahsetmemişsin.

annem çok iyi söz yok
  • O zaman annenle muhabbet, sohbet edersin, karışmazsın o adama.
    Aile dışındaki psikolojisini senden çıkartıyor deşarj olmak için.
    Konuşma da bu adamla. Zerre muhatap olma. Kendi hayatına bakarsan bu süreci daha kolay ve anlamadan atlatırsın.
    Üzerine gidersen bir şey elde edemezsin ben sana söyliyim. Bu arkadaşların "git konuş babanla" demesine bakma, o adam konuşulabilecek bir adam olsaydı zaten buraya yazmazdın.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.