|
Flodan alışveriş yapacak varsa FLO200 Kodunu kullanmayı unutmasın. Çoğu üründe ciddi indirim yapıyor. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|

|
Flodan alışveriş yapacak varsa FLO200 Kodunu kullanmayı unutmasın. Çoğu üründe ciddi indirim yapıyor. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Türlü türlü bahanelerle sonra en son yazdıkları şey (param Troy kart kullaniyorum): "Babalar günü giyim kampanyası Param Classic kartlar için geçerli idi işlem yapılan kart Param Genç olduğu için yansıtılan iade hatalı olarak ger alınmıştır Fatih Bey Param Genç kartlar dahil değildir malesef Genç kartlar kampanyaya dahil değildir malesef , hatalı bir nakit iade yatırıldı ise geri çekilme işlemi uygulanmış bu hususta bir talep iletemiyoruz Bu bilgiler bizlere üst yetkililerimiz tarafından iletilmektedir, talep açabileceğimiz bir işlem yoktur malesef." Herşeyin o kadar farkındalar ki, bu olay niçin sadece benim başıma geldi bilmiyorum. Yatan 150 lira iadeyi geri çekip üstüne kondular. Sizin bildiğiniz bunların genel müdürlük nosu falan varsa arayacağım, yoksa THHye başvuracağım < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|