Şimdi Ara

Babacan yapının insanları aldatarak daire satması, Aylarca uğraştırarak geç ve borçlu teslim etmesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1
Cevap
0
Favori
569
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Babacan Yapı Uygulanan Satış Politikası Ve Sonrasında ki Yaşananlar

Babacan palace projesinde başıma gelenleri anlatmak isterim. Palace projesin de satış ve pazarlama müdür meliha türker hanım ile 4.3.2017 tarihinde babam görüşerek fiyat aldı akabinde 5.3.2017 tarihinde ben kendisi ile projede görüşerek fiyat değerlendirmesi yaparak bana 300.000 tl nakit 150.000 tl kendi bünyesinde 0 faiz ile borçlandırarak bir teklif sundu bende kendisi ile pazarlık yapmayacağımı bu 20 ayı 40 ay vade yapmasını rica ettim oda yazdı çizdi ailecek olumlu cevap alarak yanından ayrıldık. Ertesi gün almak için babamı yanına yolladım kapora ödeme sözleşme imzalama vs gibi işlemler için ancak kendi yazdısı ile yazmış olduğu kağıdı görmesine rağmen ben bu teklifi yapmadım ile başlayan, teklifim 300.000 nakit 170.000 24 ay vade ile değişen sonrasında şikayette bulununca heh ben sizi hatırladım burak bey ancak kusura bakmayın fiyatlarımız değişti o fiyatlardan veremem oldu. Sonrasında şuanki fiyatımız bu işine geliyorsa al tavrıyla karşılaştık. Tabi almadık ancak rahat bırakılmadık telefon,mail,sms ve whatsapp tan mesajlar ile rahatsız edildik ve yok diyemeyerek tekrar gitti fiyat aşağıya inmedi ancak metre kare hediye ettik dediler, büyük daire verdiler. Israrlar 3-4 defadır masaya oturduğumuzda total maliyeti sormamıza rağmen tam ödeme yapıcaz %2 kdv çıktı. Başta söylenmeyip en son söylenmesi çok yanlış buda bizi çok üzdü ve kaltık almadık. Gene rahat bırakılmadık 1 hafta sonra insanlara yok diyemeyip kıramadığımız için gittik daireyi aldık alırken herşeyi meliha hanıma kendi yazısı ile yazdırdık teslim masrafı 3000/3500 arası dedi 7800 tl para istendi 3500 hade enflasyon döviz vs 4000 maxsimum 4500 olur anlarız ama 7800 olmaz sonrasında iptal etmek istedik indirim yapıldı tapumuzu almak için 1 ay uğraştık kimse ne davet etti ne mail attı ne bir telefon edildi zorla biz arayarak tapumuzu aldıktan sonra teslim için haber beklememizi söylediler. Meğersem yönetim oluşturulmuş bize kimsenin satmak istenirkenki gibi telefon sms mail whatsapp gibi bir ulaşımı olmadığı gibi telbigah bile çekilmemiş. Sevda hanıma sorduğumuzda sözleşmenizde sözleşme tarihi itibari ile ortak giderlere katılıcaktır diye madde var cevabı aldık. Ancak sözleşmede, bu sözleşmeye bağlı bildirimler sözleşmede bulunan adresime tebligat edilecektir maddeside var. Bize firma tarafından ne daireniz bitti buyrun teslim edelim diye oldu nede yönetim başladı bilginiz olsun diyen. Haliyle biz henüz teslim almamışız daireyi Biz emir vaki yaparak zorla gittik dairenin eksiklerine baktık mustafa bey formu doldurdu evde pek eksik yoktu ancak dolabın içi kesilmiş dış cepede mantolama sıvası düşmüş bunları yapın hemen alalım dedik. Ödeme yapmadım internette bir sürü şikayet mevcut eksiklerle ilgili sevda hanımıda arayıp bilgilendirdim mustafa beyden de özellikle erken bitmesi için rica ettim. Tam 1 ay sonra Sevda hanımı aradım henüz bitmedi cevabını aldım ve biz hala bilmiyoruz yönetim başladığını. 44 gün sonra tekrar sevda hanım mı aradım ve gergin bir şekilde ne durumda olunduğunu sordum oda mustafa beyi aradı ve gene benim çabalarım ile dairenin bittiğini teslime hazır olduğunu öğrendik. Ertesi gün gitti 45. Gün dolabın içi yapılmamış falan biz zorluk çıkartmadan daireyi ödemesini yaparak teslim alırkende teslim alma tarihini sözleşmeye yazarak teslim aldık ve sonrasında borclu daire teslim aldığımızı öğrendim. Mağdem burada proje bitti yönetim başladı dairem neden bu kadar geç teslim edildi. Birde bizim aramamız istememiz çabalarımız sonucunda, yönetime bize genel kurul, yada yönetim başladığına dair neden haber verilmedi tebligat çekilmedi diye sorduk cevap ise firma güvenlik için daire sakinlerinin şahsi bilgilerini vermedi bizde palace deki adreslere tebligat çektik dediler ve bir karış geri dönen tebligat gösterdiler. E tabi inşaat da kim oturucak o zaman hepsi geri döner tabi. Ancak size mail sms geliyordur cevabını aldık. Bizde sistemi açmasını ve hangi mailimize ve telefonumuza geldiğini söylemesini istedik açtığında dairenin mütayit firmada llduğunu söyledi ki bu rezillik oldu. Ancak kiralamalardan sorumlu Erhan bey nasıl bulduysa bizim telefon numalarımıza ulaştı. Bu aidat yasal olarak benden alınması mümkün değil babacan yapıya bulaştığımız için pişmanız bunun ile ilgili başımıza gelen bu yalan üzerine kurulmuş ticareti bütün şikayet sayfalarına sosyal medyaya kendi profillerine ve babacan yapının internet sayfasına en yakın sayfayı yaparak satış elemanlarının yazıp çizdiği evraklarla resimli belgeli olacak şekilde şikayetlerimi dile getiricem burası benim 5. Dairem ancak böyle irenç bir politikaları olan bir firma ile karşılaşmadım pişman oldum borcu olan bir daire nasıl teslim edilir. Ne genel kurula çağrıldık ne kenel kurul kararları bize ulaştırıldı ne yönetim planından haberimiz var. Ne firma teslim etmek için aradı. Böyle çalışma olmaz bu soygundur. Şikayetlerimi dile getirebildiğim kadar çalışanınıza getirdim ancak kimse yardımcı olmadı lütfen Babacan holding gibi büyük bir firmanın 2000.00 tl gibi ufak rakamlar ile uğraşması müşterilerini bu denli zor duruma sokması hiç doğru değil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.