Şimdi Ara

Baba Oluyorum (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
812
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Tebrik ederim hocam..İnşallah sizlere hayırlı bir evlat,ülkesine faydalı bir insan olur..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Healthliker -- 20 Ekim 2010; 0:45:31 >
  • Tebrik ederim, Allah analı babalı büyütsün. Eşiniz ruhsal anlamda değişecek sürekli destek olun. Bir baba olarak o heyecanı iyi bilirim inşallah kazasız belasız bir doğum olur.
  • Dostum öncelikle bu 9 aylık süreçte Allah yardımcın olsun... Benim meleğim bugün 2 aylık oldu. Çokda düşündüğüm kadar zor bir süreç olmadı taa ki doğuma kadar. Hastanede çocuğun doğmasını beklerken ben 9 doğurdum:(.

Çok aksi bir zamana denk gelmiş sizinki.
    Umarım yenge aşerme konusunda biraz insaflı olur. bu kış döneminde biraz zor bulursun karpuz, çilek, kayısı vb. meyveleri.
    Sende benim gibi gecenin bir köründe bi adana dürüm olsaydı bir bilmem ne olsaydı gibi laflar edersen o gece karanlığında sokak sokak dolaşırsın.) Yemek konusunda aman dikkat et.:) Ki ne isterse almaya gayret et.

Bu süreçte kimi bayan çok sıkıntı çekiyor. Mide bulantıları çok fazla oluyor. Kiminde de hiç olmuyor.

Rutin yapabileceğiniz testleri aksatmayın. Tüm testleri, ultrasonları bir dosyada toplayıp her daim yanınızda taşıyın.
    Doktorun verdiği ilaçları vitaminleri aksatmayın.

Allah yardımcınız olsun. İnşallah yenge bu dönemi iyi geçirir ve sağlıklı bir bebeğiniz olur.
    Sonrası bak gör tüm hayatın o meleğin etrafında dönecek.
    Herşeyin oturman kalkman, hayata ait planların. Sinirin stresin, Ondan önemli bir şey olmuyor. hayatının merkezi konumuna geliyor.

Dünya yansın,
    Çocuğun yanındaysa eğer,
    oturur o dünyanın ateşiyle sigaranı yakarsın umursamadan hayatı.
    Başka hiçbirşeyi gözün görmez.
    Hayatta bildiğin herşey önemsiz gelmeye başlar.
    öyle bir şey işte.
    güzel birşey....
    Vesselam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aNeXiEtY -- 20 Ekim 2010; 10:42:26 >

• Hayırlı olsun kardeş.
  • Herkese güzel dilekleri için çok ama çok teşekkür ederim. Amin cümlemizin inşallah herkese nasip kısmet olur bu güzel duygu

aNeXiEtY tavsiyelerin içinde çok tesekkür ederim
  • Allah analı babalı büyütsün.Sağlıklı zeki vatana millete hayırlı bir çocuk olur inşallah :)
  • Oooo hayırlı olsun ! Allah analı babalı büyütsün.
  • @ chaosseko, BerkoGame:

Amin Cümlemizinki, dilekleriniz için çok tesekkür ederim.
  • Allah analı babalı büyütsün:)
  • Allah analı babalı büyütsün.
  • @PoseDn, MuTLu. :

Amin cümlemizinkini. Çok tesekkür ederim.
  • Allah analı babalı büyütsün.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.