Şimdi Ara

Baba oğlunu kıskanır mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
2.165
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Peder beni küçükken çok döverdi.En ufak bir hatamda şiddete başvururdu. Tamam çok yaramazdım ama dayak yeme nedenim kesinlikle bu değildi.
    Babamın beni neden dövdüğünü anladım yıllar sonra ; ben doğduktan sonra annem babama : artık oğlum var seni ne yapayım demiş , oğlumu hiçbir şeye değişmem demiş.Bence peder bu lafları içine attı bilinçaltında bana karşı nefret oluştu ve bu nefret dayağa dönüştü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dark-Child -- 24 Nisan 2017; 0:42:42 >

• ?
  • Hoş geldin arkadaşım

Aileler evliliği basit görüyorlar dünyaya bebek getiriyorlar ama genelde bilinçsizler

Çocuk aklı dengesi bozuk olabilir yada aşırı yaramaz olabilir fark etmez her türlü kabullenmelidirler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Olabilir ama bundan değil bence.
    Dayak atmak çok zevkli hele ki dayak atılmalık tip vardır, öyle oldunmu tadından yenmez dövülür.

Not: Ailenin büyüğü olarak en çok ben dayak yedim. Benden küçük kardeşim olmasına rağmen onu dövmediler nerdeyse. Ekmek almaya bile beni yolluyorlar. Ya bana garezleri var yada tam dayaklık tipim demek ki.

Edit: Eğer benim çocuğum olursa bir kere bile vurmam. Babamın yaptığı hataları kesinlikle yapmamaya çalışacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Exocoetidae -- 24 Nisan 2017; 0:53:17 >
  • Exocoetidae kullanıcısına yanıt
    4 kardeştik en büyük bendim. Ben ilk çocuktum ben de staj yaptılar hatalarını gördüler , diğer kardeşlerimde aynı hataları yapmadılar. Hala pederden nefret ediyorum attığı dayaklar yüzünden.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dark-Child -- 24 Nisan 2017; 0:53:30 >
  • kendi ürettiği birşeyi niye kıskansın ki. gurur duyar bence.
  • Sensuski kullanıcısına yanıt
    Ben doğduktan sonra 2. plana atıldı . Buna karşı kin yapmış olamaz mı ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kızı babası vermiyor?
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dark-Child

Ben doğduktan sonra 2. plana atıldı . Buna karşı kin yapmış olamaz mı ?

sanmıyorum.
  • Dark-Child kullanıcısına yanıt
    koca adam bu ufak kardeşin değil :) dövmek istediği için dövüyor sen adam ol diye :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.