Şimdi Ara

BA 9+9 Matematik denemeleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
262
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kullanan var mı? 50 tl'ye düşmüş almayı düşünüyorum

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• sadece pdf biliyosun demi
  • Oha 50 tl mi ya valla soyuyorlar bizi ayak ustu

• pdf olduğunu biliyorum evet ama kaliteli ise değer bence hocam bir de behzat hocanın anlatışına bayılıyorum

• Bi kız arkadaşım almıştı. Soruları eski yeni karışık, ilk deneme genel olarak eski tarzdı son tyt denemesini güzel hazırlamışlar. Problemleri çok sağlam.

Edit: Arkadaşlar pdf'e sahip değilim. Hem olsam bile vermezdim. Pdf'in her yerinde satın alan kişinin bilgileri yazıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BDF731650 -- 28 Kasım 2019; 21:26:44 >
  • Şuana kadar kaf 1 kaf 2 kaf 3 aldim lti sini de yazin bitirmistim memnunum yani anlatışı bir kere farklı adamın beni başka bir boyuta taşıdı matematikte.Bu denemesini de almayi dusunuyorum ama icerigini bilmiyorum acaba nasil eski mi yeni mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Apexs kullanıcısına yanıt
    lti halledebildiysen bence kaf1-2 çokta gerek yok
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Valla fiyata laf edilmiş haklısınız ama bu denemeyi biz bile 60 liraya aldık sözde erken alacaz diye bence alınır ben satışa açtıkları gün almıştım kaliteli olduğunu düşünüyorum behzat rasuli de soruları güzel anlatıyor mesela ilk denemede bir silindir sorusu vardı onu çok güzel anlatmış vs ve sıralama olayı güzel

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.