Şimdi Ara

B8 Passat DSG Yardım (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
106
Cevap
1
Favori
4.986
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Teşekkürler deneyecem
  • entelim kullanıcısına yanıt
    Dediğiniz gibi olabilir neredeyse 20 gün oldu araç 135 km de.Kullandığım mesafeler 4-5 km civarlarındaydı araç tam ısınmamıştı eğer ısınmayla alakalıysa.
  • hem 10bin lira daha pahalı hem de çok sorunlu bir şanzuman. Forumlarda, sorunlu olması, bu kadar paylaşılmasına rağmen hala cesaret edip dsgli araç alana ne demeli bilemiyorum..
  • Yeni Passat ta kullanılan dsg 7 ileri Yağlı diye revize edilmiş söylentisi vardı.eskisi gibi 7 ileri kurumu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir Şeyler yazarken lütfen daha dikkatli olalım.burada kimsenin dsg yi kötülediği yok.bu dsg li arabayı Alıp kullanan bir çok Kişi var.sorun yaşadıklarını ifade ediyorlar ve bu sorunlar servis tarafındanda çözülmüyormuş.biz 27 senedir çocuklara kötü örnek örnek değildir diye öğretiyoruz.bir durumun daha kötüsü örnek verilerek o durum savunulamaz.daha iyi ,en iyi ölçüdür.bunlara bakılarak karşılaştırma yapılır.daha kötüsü var gidin onu test edin o zaman dsg ye Razı olursunuz diye bir mantık yok.ınsanlar 13 bin lıra fark ödeyerek dsg alıyorlar.en ıyısını almalılar.arıza olmamalı.gönül rahatlığıyla binmeliler

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam sen bu forumun kafasina uyma. Dsg'ye laf etmek icin yer kolluyi zaten millet. Git bi servise danis bence sıkıntı yoktur her sanzumanda olagan seyler ayrica yeni dsg sorunsiz kim ne derse desin. Clio'yu golfe tercih eden bi forum burasi pek kaile alinmamali..

• Burda kimse kimsenin zor duruma düşmesine sevinmez.birbirimizi dostça uyarıyoruz.tecrübelerimizi paylaşıyoruz.en iyiyi bulmaya yada buldurmaya çalışıyoruz.tapılan Yorumları böyle yorumlamalısınız,düşmanca ifadeler hiç hoş olmuyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: icemy

Yeni Passat ta kullanılan dsg 7 ileri Yağlı diye revize edilmiş söylentisi vardı.eskisi gibi 7 ileri kurumu

Yok üstad ya ne yağlısı hala aynı pilav üstü kuru yu dayayıp duruyorlar millete.

Yağlı olan 7dsg ayrı, o sqdece tiguanda ve transporter da var sanırım.

• Bu nasıl mantık ya.sorunsuz sıkıntısız bir dsg olsaydı neden şikayet edilsin,bu arabalar bizim.neden başka bir yerinden sıkıntı yaşamıyoruz.ne demek formu kötülemek.beyenmeyen girmesin yazmasın.

• bu dsg vites işi sıkıntılı iş 135 km arabada sarsıntı oluyorsa o km 135 bini bulunca neler neler olur allah bilir
    Vw satış temsilcisinin söylediğini tekrar yazayım:
    - 'biz dsg ile ilgili hiç şikayet almıyoruz neden korkuyorsunuz ki' demişti

• Dsg arızasını servis çözmüyor diyor bu sorunları yaşayan arkadaşlar .okumuyormusunuz.yada okuduğunuzumu anlamıyorsununuz

• quote:

Orijinalden alıntı: The Division Bell

quote:

Orijinalden alıntı: icemy

Yeni Passat ta kullanılan dsg 7 ileri Yağlı diye revize edilmiş söylentisi vardı.eskisi gibi 7 ileri kurumu

Yok üstad ya ne yağlısı hala aynı pilav üstü kuru yu dayayıp duruyorlar millete.

Yağlı olan 7dsg ayrı, o sqdece tiguanda ve transporter da var sanırım.

Üstat yeni Passat la ilgili ilk bilgilerde forumda 7 ileri yağlıya çevirdiler diye yazdıklarını hatırlıyorum.kuru ise sıkıntılı.alıpta 4-5 yıl bineyim demek zor olur

• Şimdi ben size yazayım...

İki seçenek var bu çok iyi ama çok kötü şanzıman için

A-

1-Servis buna normal diyecek...

2-15 binli km ler den sonra titreme başlayacak...

3-Servis buna ya normal diyecek yada kavramayı değişecek...

4-Eğer servis buna normal derse muhtemelen 50 ila 60 bin km arasında D1 diye vites konumu gösteren ekranda anahtar resmi çıkacak...

5-Sağa çekip servisi arayacaksınız,aracı hareket ettir memeniz söylenecek ki bu mekatronik arızsıdır,değişmesi gerekecek...

6-Benim gibi evden uzakta gecenin bir yarısı yolda kalmış iseniz arabayı aldığınıza pişman olacaksınız,isyan edeceksiniz ,hayattan soğuyacaksınız...

Gelelim B şıkkına;

1- Sarsıntı zamanla kaybolacak belkide siz aracınızı elinizden çıkarana kadar DSG hiç arıza yapmayacak...

Yani demem o ki ŞANS...

• icemy kullanıcısına yanıt
    Abi selamlar...

2 litre dizel 4 çeker modellerde 7 ileri yağlı kavrama mevcut.1.6 dize ve 1.4 benzinli modellerde kuru kavurmaya devam
  • O kadar konu actik insanlari bilgilendirelim diye, Turk vatandasinin Cinliden, Amerirakalidan, Rustan ne eksigi var diye bilinclendirelim dedik.

Dunyada 2 sene garanti ile bu bozuk dsg nin kaktirildigi bir Turkler var dedik, gene yeterli bilinci olusturamadik.

Forumda ciddi sayida satis danismani hesabi var, isleri gucleri manipule etmek. Varsa yoksa 2. Eli iyi diye aliyor bu arabalari millet.

Oysa ki dsg li aracin garanti sonuna yakin satilmasi cok zor.

• quote:

Orijinalden alıntı: ..NeyzeN..

Abi selamlar...

2 litre dizel 4 çeker modellerde 7 ileri yağlı kavrama mevcut.1.6 dize ve 1.4 benzinli modellerde kuru kavurmaya devam

Aleyküm Selam Özer
    Araç zaten 100 bin bandını geçmiş hiç haketmediği halde.madem bu şanzımanı koyuyorsun ver 5 yıllık garanti paketini.
    Vw nin 7 ileri kurudan vazgeçmeye niyeti yok anlaşılan.dediğin gibi bu iş birazda şans işi.

• icemy kullanıcısına yanıt
    Abi vazgeçmeyecekler de öyle gözüküyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: 10emre

Konfor sessizlik prestij ve daha bir çok şey arayanlar için önemli ve göz ardı edilemeyecek bir Seçenektir Passat ama dsg isteyenler almadan önce 3 kere düşünmeliler bence.yoksa ya ne zaman arızalanacak diye yada Arızalı dsg ye nasıl binerim diye düşünecekler

Yahu Passat'a binmesek yeminle Rolls Royce tarzı bi araba sanıcaz anlattığınızı.. Altı üstü D sınıfı araba.. Her mahallede eskisi yenisi bi passat var. Kim kime prestij taslıyor anlamadım..
  • Kimsenin kimseye bir şey tasladığı yok .benim demek istediğim o değildi anlamamışsınız.neyse siz nasıl anladıysanız öyle olsun.

• Bugun highline gumus renk passat vardi otoparkta, kim almis bilmiyorum, kesin dsg'li gordugumde hayirli olsun diyecegim gercekten siir gibi goruntusu var.

Gelelim dsg'ye hala sabahlari manuelde kullanin yazanlar var ya onlarin kafasini yasamak istiyorum. Dsg denildigi gibi sans isi, arkadasim 1.6tdi polo kullaniyor 90bin km yi gecti hala kavrama degistirmedi. Ama daha 10bin bile gormeden kavrama degistiren tanidiklarimda var.

Demem o ki vw hala daha 7ileri kuru kavramayi revize edip sorunlarin uzerine calismadi. Servisler guncelleme yapildi deyip musterileri kandirma pesinde.

Dsg Nasil Alinir? Maddi durum iyiyse garanti dolana kadar kullanilip sonra satilacaksa mantikli. EKLEME: ( Tabi yolda kalmak var, kalmak var. gidipte ucra kosede coluk cocuk ziyan olunursa bu mantigida kaybediyor. Yani merminin siyirmasi yada denk gelmesi ihtimali. )

Yok aldim mi uzun yillar kullaniliyorsa kesinlikle duz vites alinmali. Kisisel olarak B8'de favorim Comfortline 1.4 150hp duz vites.

Arac hayirli olsun, umarim uzmez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi supremum01 -- 21 Ocak 2015; 1:05:05 >

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.