Şimdi Ara

B550 Gaming Edge wifi inceleme (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
72
Cevap
0
Favori
4.272
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

dün akşam pc yi komple topladım eski kartımda 8 pimmiş benim psuyu sökerken farkettim , direk msi a uydu 4+4 ler yuvaların üçgeni karesi önemli değil zorlamadan giriyosa 4+4 ler hep aynı zaten güvenle kullanılabilir, bizim psu yu açınca bağlantıları bakınca baya bi seçenekliymişiz , sıkıntısız kullanılabilir, psu calculatörlede bakınca yüklen yüklenebildiğin kadar gibi şuanda :)

• re_death kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun. Güle güle kullan. Ben de yapayım o halde diğer 4 pin bağlantısını. 4 pin le de sorunsuz çalışıyor ama 8 pin belki daha stabil olur.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: re_death

artı 200 tl steam kodu , artı assasian creed walhalla keyi 250 tl de o olsa, 750 tl civarına gelir anakart

Hocam rica etsem onların liklerini atar mısın?

Benim haberim yoktu onlardan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yılmaz1907

Hocam rica etsem onların liklerini atar mısın?

Benim haberim yoktu onlardan

Alıntıları Göster

• re_death kullanıcısına yanıt

Teşekkür ederim hocam.

• Arkadaşlar oyunum valorantta iken sürekli mavi ekran almaya başladım acaba sebebi ne olabilir ?

ryzen 3600x 2060 super gaming var anlamadım vallaha hiç :-(

• şopcu kullanıcısına yanıt

ramlerinizin voltajından dolayı olabilir,her oyun farklı şekilde sistemi kararsızlığa götürebiliyor,eğer windows bileşenlerinizde sıkıntı yok ise voltajdan olabilir

Bu arada anakarta sahibim,muazzam bir anakart olmasına karşın arka bölümünde sadece 3 tane ekstra usb olması çok kötü bir durum.Böyle bir anakarta nasıl 3 tane usb koymuşlar hayret ettim.Ben bilgisayarlarımda 7 -8 slot usb kullanıyorum ,3(mouse klavye hariç) slot usb görünce hayal kırıklığı yaşadım.

Ama msi b550 serisinin en iyi anakartı bu,ve en iyi high end anakartı ,orta seviye bir anakart fiyatına 1280 küsüre almış olduk ki steam 25 dolar da veriyor o da çok güzel,msi ödül sistemi de yapmışlar tam incelemedim ama,assasin creedi de alamadım barkod istiyor barkodu alamıyorum pc kurulu kodun resmini çekemedim.

bu arada bluetooth kullanınca bilgisayar deli gibi performans kaybediyordu sebebi antenlermiş ,antenler normalde wifi için var ama bluetooth da aynı anteni kullanıp sinyal topluyor bu da tuhafıma gitti asus anakartlarda ufacık bir alıcı ile bluetooth çok iyi çekiyor ,msi antenle çözmüş o işi ama çekişi çok iyi

• Kara.44 K kullanıcısına yanıt

@Kara.44 hocam sizdeki işlemci nedir? ayrıca hangi bios sürümü kurulu?

• GORKEMGUR kullanıcısına yanıt

3700x var,bios sürümünü eve geçince bakayım ama aldığım sürüm ne ise o sürümle kullandım

Tamam hocam, aynı işlemciyi kullanıyoruz.

• GORKEMGUR kullanıcısına yanıt

yaşadığınız sorun nedir yardımcı olmaya çalışayım

Merhaba Hocam,

Sorunum şu idi anakartı ilk satın aldığımda üzerinde 7C91v10 versiyon bios yüklü ve çalışıyordu. Daha sonra ürünün sistesinde bir sürü yeni bios gördüm bende en yenisini yükledim sistem açılmadı, ardından sırayla tüm bios sürümlerini denedim (flashback ile ilk bios'a dönerek) hiçbirinde sistem uyanmıyordu. Buraya konu açtım, araştırdım en sonunda dün akşam tekrar denemeye karar verdim, 7C91v13 numaralı biosu yükledim, sistem açıldı bu sefer sorun görünmüyor. Enteresan bir durum, daha önce defalarca uğraşmıştım oysaki.

Sorunum çözüldü. Daha yeni olan 7C91v14 ve 7C91v15(Beta) sürümler de var ama açıkçası tekrar denemek istemiyorum.

Yanlız Bios'u incelediğimde işlemciye 1.46V gibi bir voltaj verdiğini ve boşta bile zaman zaman 40 derecelerde çalıştığını farkettim, akşam eve gittiğimde daha detaylı inceleyip Fazla voltaj verme sorununu çözmeye çalışacağım.

• açılmaması herşeyin sıfırlanıyor olması olabilir,ilk güncellediğinizde ramlerin sadece 1ini takıp deneseydiniz genelde ram sorun yapıyor.Ben bios güncellemeyi pek yapmıyorum stabil neyse onda kalsın ama illa yapılacaksa tek ram takıp çalıştırmak lazım

voltaj ise bios ayarları değişmiş olabilir,komple bir defaulta alıp tekrar ayarlayın ,ben voltaj auto pbo açık şekilde ama çarpan 4.1 sabit kullanıyorum bu yüzden pek boşta sıcaklık yüksek değil ama yükte 73 74 derecedeyim wraith prism ile

Anladım, olabilir tek ram ile denememiştim. Dediğim gibi suan 7C91v13 numaralı biosu yükledim, sistem açıldı bu sefer sorun görünmüyor. İşlemci soğutucum ve diğer bileşenler imzamda belirtili. (Corsair H100x) çok memnunum kendisinden. Hem sessiz hem yükte 65 Derece üzerini kesinlikle görmedim. Tabi daha detaylı OC. testleri yapmadım, yapıcaz kısmetse sistem henüz çok yeni ve parça parça temin ettim. Akşam eve geçince bios'u detaylı inceleyip şuanki değerlere göre fikrinize danışırım. Teşekkür ederim.

• Merhaba, Bios update problemini çözdüm şuan hiçbir problemim yok.

https://account.msi.com/login

ürünü kayıt ettikten sonra ürünle ilgili anketi doldurdum, MSI steam 100+100 TL hediye etti. Kayıt olmadıysanız olmanızı tavsiye ederim.

• Rezil kepaze etti bu anakart beni kaç gündür uğraşıyorum servis yolu gözüktü. Ryzen 5900x var tanımadı flashback ile denemediğim yöntem kalmadı rom atılmıyor. Kırmızı led sürekli yanıp sönüyor 5-10dkda yükleme yapıldığını söyleniyor ilgili videolar bırak 5-10dk 1 saat bekledim hala yanıp sönüyor. 4 tane farklı usb ile denedim fat32 biçimlendirdim msi sitesindeki tüm biosları tüm belleklere farklı kombinasyonlarla denedim yok banamısın demiyor. Flashback ışığı sürekli yanıp sönüyor yükleme olayını sonlandırmıyor. Bu arada tüm bileşenler çıkartım takılı değil sadece cpu ve 12 pin güç girişi takılı. Ekstra herşeyi takıp yine denedim yok arkadaş olmuyor yeni aldım fatura daha mailime düşmedi garanti kağıdı yetermi servisin bakmadı için. Büyük ihtimal ryzen 3000 işlemci ile görüntü alıp manuel bios ekranından son bios atılacak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • horrorshow kullanıcısına yanıt

Acaba Beta sürümün kararlı sürümü mü?

• Yılmaz1907 kullanıcısına yanıt
    1.2.0.0 sürüm olarak geçiyor.

B550 Gaming Edge wifi inceleme
  • B550 anakartlar içerisinde en kötü anakartı övmüş.İlk 10'a bile girmiyor :))

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.