Şimdi Ara

[b]www.aw-l2.com (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
107
Cevap
0
Favori
4.832
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yok raslamadım ya sen foto bulcaktın yatıp küfür ederken
  • ilk siege bitti adeni 3 kisi aldik. ilk guraba da katıldı onada yardımından dolayı tesekkür ederim. bugünde kısmet olursa ve asas adamolunlan clanimizi girana atack kaydı yaparsa kısmetse oraya dalacaz;P

[b]www.aw-l2.com
  • hhhahahhahahahah ben varken kim alabilir len:D ilk siege arif ile kaleyi yardık bugun kısmetse adamolunlan clanı benm oluyo :p / giran alıcaz :d bi hero olamadık ya :D ama no problem adamlarda valor lu defance bnm valorsuza yetisemio :) adamlar iyi ağladı ama:D
  • bnde geliom servere sizin clan varmi veya varsa sağlammi? aranıza alırsınız benide inş:D :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RollBang -- 3 Kasım 2009; 20:25:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mec_Cem

bnde geliom servere sizin clan varmi veya varsa sağlammi? aranıza alırsınız benide inş:D :D

Var var gelsen, sağlam sayiliriz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mec_Cem

bnde geliom servere sizin clan varmi veya varsa sağlammi? aranıza alırsınız benide inş:D :D

Var var gelsen, sağlam sayiliriz.
  • ilk önce açtıgım konuya bak ondan sonra git bence basturk weya orhan item weriyo bunlara bunlar o itemlerle yatıp küfür eidolar bie üstüne ban attırıolar gerçi benim charı banlayamazlarda bizimkilerin cahrını banlatıolar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fearles58

ilk önce açtıgım konuya bak ondan sonra git bence basturk weya orhan item weriyo bunlara bunlar o itemlerle yatıp küfür eidolar bie üstüne ban attırıolar gerçi benim charı banlayamazlarda bizimkilerin cahrını banlatıolar

Türkçe 10 numara Demekki o kadar hain birisinki kendi charini sakliyorsun arkadaşlarinin charina girip millete sövüp banlattiriyorsun Yaziklar olsun sana ve emsaline

• Yamchi nickin ne serverda?
  • snn nick neydi yamchi ?
  • aynı zamanda sormusuz :D
  • lan git hep kendi charımdayım kör hiç görmedin mi üstünde herofearless yazan char kimsenin cahrına girmedin bugune kadar mrk etme
  • Sunucuda bakim var gün içinde server online olur.
    asasTR
  • adam 3 kisi kale almis :D kac kisi vardi siegede 5 mi hey allahim ya hani dse 10 vs 50 ama 3 kisiyle adeni aldigin siegenin nesiyle ovunuyosn
  • veysel 1. si övünen kim sadece 3 gun oynadık bıraktık eglence olsun diye buraya falan koyduk
    siege de evet 7 kisi dk 3 biz 4 onlar sonra 3 biz 3 onlar oldu ama o 3 kisi senin gibi ukala ve karı gibi laf yetistirmeye calısan insanlar deildiler ve oyunu daha iyi oynadıkları kesin senden. onemli olan adam gibi oynamak . yani senin tek bildiin seviyesiz -18 yaş gurubu na dahil server daki siegelerden 30 kat daha iyi bir siege idi hic deil ise kaybettik die /cry yapmıolar. sen zaten anca konuş nick ten belli ediyorsun 2+2 kelime bonus kelime haznen Türkçe yi katletmeye calısan ufak cocuklardan baska bsi deilsin. sen bebe okulunu oku sonra gelip burada ukalalık yaparsın k? yediremessin smdi sen bunları bagrınmaya devam edebilirsin nasıl olsa mesaj yazmak bedava
  • quote:

Orijinalden alıntı: VeYsHeLL

adam 3 kisi kale almis :D kac kisi vardi siegede 5 mi hey allahim ya hani dse 10 vs 50 ama 3 kisiyle adeni aldigin siegenin nesiyle ovunuyosn

Adam almiş sana ne hem serveri metin2 yaptilar gel aklını alim klavye ağası
    melihPaşa saygilar

• o siege hikayesini tam anlatmak lazım bizim clan o gun işleri karıştırmıştı :D Artık oyunda clan acmıyorum free geziyorum boylesi cok daha zevkli tek kişi hunter ilerde guvenebilecegim bir ekip bulursam onlarla acarım. Daha once ingiliz bir grubum vardı hep ilk onlarla acardım clanı inş. bu servera baslarlar tekrar acabilirim.Suanlık bir iddaam bulunmamakta zevk için oynuyorum :) Bu arada aziz bir ara paladin skillerini kontrol et reis ben iyi oynadıgım class paladin ama paladin buffları calısmıo :S (majesty angelic vs. dahil) Kısaca paladin su an thden bile daha dusuk defensla gezio bir ara onları duzeltin reis skill slaizeları yapılmamıs galiba. Boş bir zmnında ilgilenirsen sevinirim. Herkese iyi oyunlar ve bol şans dilerim. To Be Contined...
  • l2mania+yamchi oyundaki nicklerinizi çok mrk ettim böle millete aklını alim falan filan nicklerinizi werinde anlayaım kimsiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fearles58

l2mania+yamchi oyundaki nicklerinizi çok mrk ettim böle millete aklını alim falan filan nicklerinizi werinde anlayaım kimsiniz

l2mania4 tane charri vardi galiba genelde onunla gezerdim sizi ençok kesenler hatirla bakalim
    ama metin2 oldu server 400 online var. orada ararsan pro ninja yim kesilince anlarsin
    eski gmusta heygidi günler
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.