Şimdi Ara

B SINIFINDA EN İYİ GÖRÜŞ AÇISI (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
30
Cevap
0
Favori
1.913
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: saviola83

Corsa C hangisi oluyo ?

B SINIFINDA EN İYİ GÖRÜŞ AÇISI
  • Getze bir bakın , Getzin görüş açısı gerçekten muhteşem, panoramik bir alan sunuyor size
  • Belki de en kötüsü: KIA PICANTO
    Bu araç B sınıfından sayılıyormu bilmiyorum ama çok berbat bir görüş açısı var. Şoför mahallinin hemen önündeki göğüslük kısmı o kadar gereksiz yere derin ve yüksek tutulmuş ki 1,80 cm boyunda olduğum halde bir önümdeki aracın belli bir yerinden yukarısını görebiliyorum. Ön direkler de çok ciddi bir açıyı kapatıyor. Tabi ben bunu söylerken Hyundai Accent gibi araçlarla kıyas yaptım, belki yanlış bir kıyaslama olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Saygılı1i -- 11 Mayıs 2009; 13:40:22 >

• 2008 b segmenti ams master test görüş açısı sonuçları;

360 derecenin ne kadarının kapalı olduğunu bulmak için lazerle yapılan bir test.

(% olarak kapalı alan)

207 24.7
    corsa 25
    yaris 25.1
    fiesta 25.6
    mazda2 25.8
    jazz 25.8
    clio 26.8
    ibiza 27.2
    punto 27.4
    fabia 27.5
    polo 30.1

en iyisi 207 yani
  • G.puntoyu kullanmak zordur yeni kullanan birisi için.Ön tarafı hiçbir zaman göremezsin o kesin.Alışkanlık gerektiren bir yapısı var.
  • Bindiğim, kullandığım görüş açısı en iyi olan araçlar 308/307/207 birçok yönününü sevmesemde pug gerçekten bu konuda başarılı.
  •  B SINIFINDA EN İYİ GÖRÜŞ AÇISI
  • sorunuzun tam yanıtı burda heralde

• getzin görüş açısı mükemmel diyenlere sözüm şudur ki,sol direk bütün mükemmelliği mahvediyor.o kadar geniş ki,sola normal bir dönüş yaptığınızda,eğer karşıdan karşıya geçmekte olan bi yayaya denk gelirseniz,o yayayı asla göremezsiniz,tabi az bişi öne doğru eğilip bakmazsanız.

3 yıldır getz crdi kullanıyorum,herşeyinden memnunum,ama o direği,tasarımcısının gözüne sokmak istiyorum.
  • bu ams master testin 2009 sonuçları var mı ?
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.