Şimdi Ara

B SINIFI TERCİH DİZEL POLO - FİESTA - PUNTO - CORSA ???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
326
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaslar Dizel B Sinifi araç almak istiyorum en sorunsuzu ve konfor olarak Vsvs Hangisini Tercih ederdiniz.

POLO 1.2 TDİ 2013

FİESTA 1.5 TDCİ 2013

OPEL CORSA 1.3 CDTİ ESSENTİA 2013

FİAT PUNTO POP 1.3 MJ 2013

Uzun seneler kullanilcak o yüzden en sorunsuzunu almak istiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-B82068536 -- 28 Ocak 2015; 0:51:02 >

• Benim tercihim punto`dan yana olurdu yanılmıyorsam aralarındaki en donanımlı araçlardan birisi
  • Donanım derken konforu unutuyor millet...uzun süre 1.6 tdi polo kullanmış biri olarak polo derim...süspansiyonlar yumuşak hissettirmiyor,malzeme kalitesi ses kalitesi b sınıfı için çok güzel..1.6 tdi 90 beygir 4 silindir hangi vitesde basarsan bas gücünü hissettiriyordu rampalarda falan asılıyordu resmen..1.2 kullananlardanda duydum güçlü olduğunu(rampa hariç)...yani fazla donanım merakınız yoksa polo derim..
    Sanki diğerlerindede donanım olupta ekstradan ufak tefek şeyler vardır..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • punto ama easy veya lounge donanım, 1.3 mj 90 bg olanından
  • B'nin kralı fiesta'dır. Puntoyu geç zaten. Kalite düşük. Corsa'nın yenisi 1-2 aya gelecek. Polo çok sıkıcı ve içi kötü duruyor çok boş görünüyor. Fiesta'yı gözünüz kapalı alın
  • Kendi sinifinda kullanimi gayet keyifli bir arac. tavsiyem Fiesta.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fiesta derim. Puntodaki hangi donanımmış beni cezbedecek ? Ha cam tavan olursa tadından yenmez ama , onun haricinde farı da kendim açarım , yağmur yağdımı sileceğide.. Basit şeyler bunlar . Fiesta ve ya polo derim. Ancak 1.2 polonun vergi avantajıda var
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Corolla Hatchback vs Leon
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.