Şimdi Ara

B sınfı ehliyet sınavı kolay mı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
573
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler son dönemlerde hiç giren varmı kolay mı sadece 1 defa derse gittim internetten 1-2 test çözdüm basit geliyor ama birde tecrübe edenlerden bilgi almak istiyorum

• Ben kursa katılmadım son 2 gün kala gittim çıkabilecek soruları istedim verdiler evde çözdüm 5 test sınava girdim 8 dk yı geçmemişti hepsi ilkokul düzeyi sağlık bilgisi soruları gibi motprdada gösterge işaretleri ve soğukta antifiriz koyulacağını biliyorsan sıkıntı yok
    Yan tarafımdaki inşaat işçisine yardım etmeye çalıştım ama gözetmen kopya yazarım kağıdına dedi yardım edemedim adam yetiştiremedi zaten sesli ve zor okuyordu :/
    Bu arada 96 aldım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çıkan soruları çözmen yeterli, sınavda soruları yapman 5-10 dk nı alır

• Ben şubatta girmiştim, kolaydı. Kursun verdiği kitapçığa biraz göz gezdir, hız limitlerini falan bilmiyosan öğren başka da bir şeye gerek yok bence.
  • http://www.ehliyetsinavsitesi.com/

Hocam burada ki soruları çözün.Sonuçlar iyi ise günde yarım saat felan biraz kitaptan birşeyler okusanız her türlü alırsanız bu sitede ki sonuçlarınız kötüyse derslere katılın.Yazılı sınavdan sonra direksiyon sınavı var orası sizin becerinize kalıyor artık.
  • 18 ekimde girdim, motor derslerine girmedim.
    Sadece çıkmış soruları çözdüm son 2 sınavdan, 90 aldım. Çok kolay, aç bak sorulara...

• gerızekalı olmadıgın surece kalmassın

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bnym97 kullanıcısına yanıt
    hocam buradaki soruları çözdüm hiç bişe bilmiyorken bir tek ilk yarımda 6 yanlış yaptım sorular bu kadar kolaysa calısmaya gerek yok
  • Derslere katilmadim sadece cikmis sorulari cozdum motor 100 ilkyardim 92 mi 96 mi neydi

• quote:

Orijinalden alıntı: MaviAyxx

hocam buradaki soruları çözdüm hiç bişe bilmiyorken bir tek ilk yarımda 6 yanlış yaptım sorular bu kadar kolaysa calısmaya gerek yok

O zaman sorun yok hocam yinede siz bu sitede ki bütün soruları çözün en az hata ile geçin risk almaya değmez şimdi 1 sorudan kalkdığınızı düşünün intihar sebebi yazılı sınavdan sonra direksiyon sınav.Direksiyonunuz nasıl bilmiyorum fakat artık epeyi zorlaştırmışlar direksiyondan herkesi geçirmiyorlar diye duydum otomobil geneldede çok konu açıldı en ufak hatada bırakıyorlarmış dikkat edin.
  • Annem ehliyet aldıysa herkes alir

• bnym97 kullanıcısına yanıt
    Eyvallah hocam direksiyon sağlam ya problemim yok yazılı sınavdan korkuyordum sadece içim rahat etti şimdi :D
  • Çok zor alma ehliyet

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.