Şimdi Ara

B SERISI Kullan Var mı ? Tecrübelerinizi Yazınız (40. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.188
Cevap
42
Favori
374.350
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aramiza hosgeldiniz. Allah kaza bela vermesin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Amin ecmain..
  • Tuna hocam

B SERISI Kullan Var mı ? Tecrübelerinizi Yazınız

Aracımın ruhsatında M1 yazıyor araç sınıfında..Aracımda ne donanım var vs bunları nereden öğrenebilirim?
    Bir portalı var mı mercedes benzin kayıt olup bakabileceğimiz?
    Şase numarasından vs mesela.
    ?

Bir de birkaç şey eklemek istiyorum.Eski model de olsa almak isteyenler olabilir.
    3 kere Bursa-İstanbul yaptım arabayla.Uzun yolda 6.5 litreye kadar düştü benzin tüketimi.Böyle bir araba için gayet güzel bence.
    Ha şehiriçinde çok trafiğe takılırsanız 9 hatta 10 litrelere çıkabiliyor tüketim bunu da belirteyim.
    Küçük motor büyük kasa olunca performans anlamında da çok birşey beklenmemeli tabi.Ama şahsen beni tatmin ediyor,hem şehir içinde hem de şehir dışında.
    Ama çok virajlı,engebeli, dik rapma yerlede gezecekseniz tavsiye edeceğim bir araba değil.

• Benim bildigim öyle bir portal yok. Kullanicilarin yardimiyla veya zaman icinde kendiniz de donanimlarini bulabilirsiniz.

• mesuthaksoy kullanıcısına yanıt
    hayırlı olsun, güle güle kullanın, rengide güzelmiş..

Aracının hakkında bu forumumda yazılanları okuyarak bilgi alabilirsiniz, özellikle Tuna bey forumun lokomotifidir.. Çoğu konuyu da onun bilgisine başvurduk.. Sizde sorularınızın cevabını bulacağınızdan eminim..
  • mesuthaksoy kullanıcısına yanıt
    yeni aracınız hayırlı olsun. aracınızın donanımı ile ilgili olarak bu siteden yardım isteyebilirsiniz ?http://mbclubtr.com/dokumanlar/1879-mercedes-arac-data-karti-istekleri.html
  • Herkese tşk ederim cevaplar için

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fuarda detaylı inceledim.Maalesef arka koltuklar dar geldi bana.Bekar yıllarım olsa kesinlikle alırdım ama şimdi hem bagaj lazım hemde arkada yer.Çok heveslenmiştim ama eledim.
  • Incelediginiz arac A serisi olmasin. B serisi kendi segmentinde en genis bagaj hacmi olan aractir. 500 litre bagaj hacmi standartın uzerinde bence. Tabii yine de zevkler ve renkler taryisilmaz.

• Fuarda B180 elektrikli vardı,onu inceledim
  • merhaba, bende bu forum sayesinde yaklaşık 2 ay önce b 180 sahibi oldum.. şuan için araçtan memnunum.
    tecrübeli arkadaşlara bir sorum olacak. multimedia ekranının rengi değişiyor mu? değişiyorsa nasıl yaparız? şimdiden teşekkürler
  • egumus kullanıcısına yanıt
    Araçta comand varsa ve verisyonu 4.5 ve üzeri ise evet.
  • 2006 b150 var. Direksiyonda telefon tuşları var. Fakat Bluetooth telefon özelliğini kullanmamız için Bluetooth Kit'e ihtiyaç var herhalde. Bu kiti nerden bulabiliriz. Kaç paradır. Bu kitle müzik de dinleyebiliyor muyuz? Ve bu Kit'e gerek var mı?

• orhansen O kullanıcısına yanıt
    orhan bey araçta comand varmı yokmuyu geçtim comand nedir onu bile bilmiyorum.. bir de versiyonu var tabi..
  • B ile C serisi arasında kasa yapısı haricinde fark varmı ?
  • egumus kullanıcısına yanıt
    Ekrem bey, Audio ve Comand mercedesin multimedia çözümleri.
    Standart olarak Audio serisi gelir, Comand opsiyondur.
    Comand da çok kabaca daha büyük, daha yüksek çözünürlüklü ekran, online özellikler, navigasyon, linguatronic, video çözümleri, tv(ek doannım almanız lazım) vs gelir.
    Gelir ama online özelliklerin çoğu Türkiye için kısıtlanmıştır, navigasyon haritası eskidir. ( 5.0 serisi hariç), Tv için karasal yayın ister, analogda kopuk kopuk seyredersinz vs
    Linguatronic sesli komutlar vermek demektir. Mesela aaca telefonuzu bağladığınızda sesli olarak arayacağınız kisiyi söyleyebilirsiniz. Direksiyonda sağ taraftaki tuşların en üstte olanı comand varsa aktif olur.
    Kısacası 5.0 altı için alırken uffff(parayı duyunca), kullanırken eh işte, satarken de dersiniz, aynı sizin gibi duymayan çok vardır, meraklısını bulamadıkça para etmez, onun için hiç dert etmeyin

Aracınızı güle güle kullanmanızı dilerim.

• B 200 serisi ile c serisi 180 ler, e serisi 180 ler ve a serisi 200 lerde ayni motor 1.6 litre 156 bg motor var.

• Artık bende burdayım..w169 A serisi,ardından tam bir keyif arabası Alfa Romeo Giulietta dan sonra B180 Elite ile tekrar Mercedes e dönüş yaptım.Spor paket almak niyetindeydim hep,ama bütceye göre 2013 model, deri koltuk ve cam tavan yakalayınca varsın elit olsun dedim..Kendimcede iyi ki almısım diyorum...
    Sorularımı biriktirmeye basladım :)
    Herkese kazasız sürüsler dilerim
  • Hayirli olsun ne kadara aldiniz aracinizi.

• Saolun,78000 e aldım.Nasıl sizce

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi engin uzun -- 9 Haziran 2015; 7:43:35 >
  • 
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.