Şimdi Ara

*B*İ*T*E*F*İ*G*H*T* NEDİR ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
272
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bite-fight Kuratadam ve Vampirler bitmeyen savaşınının oyunudur.

BİTE-FİGHT

Bite-fight nedir ?
    Bite-fight, Vampirlerin ve Kurtadamlarin savaştıkları online oyundur.

Oyunu oynamak ücretsiz mi ?
    Evet, Bite-Fight oynamak ücretsizdir. Sadece premium hesaplar ücrete tabiidir, premium hesap almakta tamamen istege bağlıdır.

Oyuna başlayabilmem için herhangi bilgi/yardım kaynağı var mıdır ?
    Elbette, bunun için forumumuzu ziyaret etmeniz yeterlidir. Bitefight daki sorularınız için burayı tıklayın

Güç nedir ?
    Güç, yaptığınız savaşlarda sizin kuvvetinizdir.

Savunma nedir ?
    Savunma, düşmanlar size saldırdığında sizi korumaya yarar.

Kabiliyet nedir ?
    Kabiliyet,kazanma olayıdır.

Direnç nedir ?
    Direnç, düşmanlarınızın size saldırdığında dayanma gücünüzdür.

Deneyim nedir ?
    Deneyim, av'a çıktığınızda artmaktadır. Bu artınca daha fazla altın kazanırsınız.

Cazibe nedir ?
    Cazibe, insan av'ına çıktığınızda daha fazla altın kazanmanıza yarar.

Eger enerjim "0"a inerse ne olur ?
    Enerjiniz "0"a inmez. 25 ve altinda artık saldırı yapamaz ve alamazsınız. 10 olması durumunda dövüşleri otomatikmen kaybedersiniz.

ENERJİMİ NASIL DOLDURABİLİRİM?

Zamanla otomatik olarak dolar. Direnç'inin yüksekliğ i ile orantılı olarak enerji rejenere hızın artar. Bununla beraber dolum hızını artırmak ve ya belli bir miktar enerjini doldurmak icin iksir satin alabilirsin.

Güvenli Yer nedir?neye yarar?

Güvenli Yer, kademesini ne kadar artırırsanız düşman türlerin sizi aramayı kullanarak bulması o kadar zorlaşır. Ama sizi özellikle
    arayan bir düşman becerisini arttırarak yada tekrar tekrar deneyerek sizi bulabilecektir.

Güvenli yerimi nasıl geliştiririm ?

Güvenli yer, menünüzdeki "Güvenli yer" bölümü aracılığıyla ile geliştirilebilir. Bunun için altın'a ihtiyaç duyacaksınız. Çevre,yol,geçit,ancak sizin "Ev" kademeniz ölçüsünde geliþtirilebilir.

Nasıl altın kazanabilirimm ?
    insan avı yaparak ve diğer oyuncular ile dövüşerek para kazanabilirsin. insan avı sırasında deneyim ve ganimet kazanılır.

Nasıl kademe atlayabilirim ?

Kademenizi arttırabilmeniz için, deneyim Kazanmanız gerekir. Kabiliyetlerinizin bulunduğu listede "deneyim" seviyenizide görebilirsiniz, bu size bir sonraki kademe için ne kadar deneyim kazanmanız gerektiğinide gösterir.

Avlanmayi ve calışmayı durdurmanın bir yolu var mıdır ?
    Bunu durdurmak için bir yol yoktur. Zamanlama planlarınızı doğru şekilde yapınız.

Hem Vampir Hem Kurtadam olabiliyormuyum ?
    Aynı sunucuda hayır. Fakat farklı serverlerde olabilirsiniz.

Türümü deðiþtirebiliyormuyum ?
    Hesabınızı silip farklı bir server'e kayıt olarak.

Bir ittifak'a katılabilir miyim ?
    ittifak sistemi şu an hala geliştirilmektedir .

Hesabımı nasıl silebilirim ?
    Menüden Ayarlar kısmına tıklayarak en altta bulunan giriş iznini silmek için işaretle! kutucuğunu seçip silebilirsiniz.

Premium üyelik nedir ?
    Premium hesapla bite-fight tamamen reklamsızdır, banner veya pop-up reklam almazsınız. Her premium hesap yükseltmesinde, 500 altın verilir. 15 dakika olan savaş engellemesi, 5 dakikaya düşer. 2 saat yerine, 4 saat insan avına gidilebilir. Daha iyi ve konforlu bir mesaj kutusuna sahip olunur. istenmeyen oyunculardan mesaj gelmesini engelleme amaçlı "engelleme listesi"de oluşturabilirsiniz.

İttifak nedir?
    ittifak "clan"anlamındada kullanılır.kendi clanınızı kurarak REİS(LEADER)olabilirsiniz

Arkadaslar üye olmak istiyorsanız buraya TIKLAyarak üye olabilirsiniz.
    ancak tıkladığınız link den direk server 7 den 33 lv. yani benim tarafımdan yaratılabilirsiniz.

Ama siz "kimse yaratsın istemiyorum,kendim yaratılmak istiyorum" derseniz

buraya tıklayıp kaydolabilirsiniz

Ama benim tavsiyem 33 lv tarafı cunku dırek clanımada girebilirsiniz.

Arkadaslar birazda gladi-atus da anlatayım istedim.

GLADİATUS

Gladi-atus eskileri anan bir gladyatör oyunudur.gladi-atus da zırh,kask,yüzük,kolye vb. gibi şeyler alabilirsin.

Oyun güzel bir oyundur ancak kasması Biraz zordur.

Gladi-atus'da da yaratmak varmı?

Hayır.Bu oyunda üye olduğun zaman gladyatör olarak arena da birinci olmaya çalısıyorsun.

OGAME

Ogame dark piratesgibi bir uzay oyunudur.oyunda hafif avcı ağır avcı kruvazör vb. araçlar satın alıp savaşabiliyorsunuz.iyi bir oyundur yanlız cok sık saldırı yaparlar.

DARK PİRATES

Dark Pirates Ogamegibi bir online oyundur.bu oyun daha faklıdır depo kapasitesi uçaklar uzay araçları vb. gibi bir sürü şey.çok hoş ve güzel bir oyundur.Ancak oyun çok karışık anlaması bayağı uzun sürüyor

Niye
    Gladi-atus
    Ogame,
    ve dark pirates hakkında bilgi vermedin?

Çünkü ogame,glad-iatus ve dark pirates i pek fazla oynayan yok.Ancak Batle-Knight bite-fight kadar oynanıyor!batle-knight ta şovalye oyunudur.

En iyi oyun hangisidir?Bunları sıralarmısın?

Tabiki
    Bite-fight
    BattleKnight,
    Ogame,
    DarkPirates
    ve Gladi-atus

Yazdıklarımdan anlamadıklarınızı (siber7_umut@hotmail.com) adresine yollabilirsiniz.

Bite-fight için clan başvurusu için yine aynı msn ye mail atın.
    Cs 1.6 NoNsTeam da clan başvurusu için [siber7_umut@hotmail.com)adresine atabilirsiniz

Edit:Yazım Hatası
    (- leri yazmayınca göstermiyor)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi firiengow -- 3 Ekim 2007; 9:26:43 >

• Teşekkür
  • kopyala yapıştır yapmışın ama gene de saol
  • Kardeş yaptıysamda o yazılar çok bozUk buyüzden kimse okuyamıo bende doğru anlamnı yazmak istedim bu arada benim birini yaratmam gerekiyor Ama orasına takılma kardeşim diğer oyunlarıda verdik
  • eline sağlık copy paste'ne sağlık
  • Teşekkürler "Alıntına Sağlık"
  • Naptım şimdi ben alıntı dionuzwww.bite-fight.net e gir gör yazılar ne biçim bu foruma da yardım adılmıo yemin ederimki ya
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    B E Y L E R :d [S
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • biz sana kızmıyoruz sadece alıntı yaptım oradaki yazıları füzenledim diyebilirdin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.