Şimdi Ara

B İ R R İ V A Y E T E G Ö R E

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
579
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hakkari'nin cilo buzul dağları silsilesinden Van'a Başkale dağlarına kadar uzanan dağlarda çobanlık yapan bir küçük çocuk varmış. Akranları Kitaplarıni poşete koyup zorlana zorlana okula giderken bizim afacan matematik defterinin üzerine çıkarak okula snowboard yaparak gidermiş. Hergün okula doğru kayarken uzaklarda Avusturya'da bir dağ olduğunu ve ileride yalnızca kendisiyle mutlak değer yapanların sayesinde o dağda kayacağının hayalleriyle günler geçirirmiş. Küçücük bedeni bir komando gibi sağlammış bu sağlamlığı ve dinçliği günde iki kez limonlu popkek yiyerek elde etmiş.
    Birgün bizim komando afacan matematik dersinde yine hayallere dalmış almış ellerini jöle deryası saçlarına atıp kaşıyarak ileride birgün fosfos cinsi koyunlarını kaf dağlarında droneleri ile güdeceğini hayal ede ede çaldıran dağlarına gözlerini dikmiş.
    Bunun farkına varan matematik hocası yanına gelmiş hayallere dalma evladım boğuleceksin sen hayalkurarken bak yan sıradaki arkadaşin mikail Şubatın sonuna türevi integrali bitiriyor demiş.
    Afacan bakmış mikaile hafifte bir sırıtmış
    Allahın şubatı biter mi hoca 2022 şubatta integrali anca bitirir benim kadim dostum altın çocuk şubat kulübunü s2yor gel bir sonraki derse geçelim demiş.

GÜNAYDIN DOSTLARIM

• Pes 2016 nın efsane müziğini dinleyerek güne Mikail hocamızın Hız Problemleri video dersine Bismillah diyerek başlıyorum, herkese iyi çalışmalar ve esenlikler dilerim
    JoywaveVEVOyoutube
    Joywave - Somebody New (Official Video)
    https://www.youtube.com/watch?v=Ep9ppY7u6Ug&feature=youtu.be

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi benjaminbuttonunmezunhikayesi -- 2 Ocak 2021; 6:10:59 >

• Eyüp hocanın hız problemleri videosundaki yorumlarıni görmek için şimde izlemeye başlıyorum herkese kolay gelsin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    B E Y L E R :d [S
    8 yıl önce açıldı
    S.T.A.L.K.E.R Serisi Hakkında
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.