Arkadaşlar merhaba. Bir kaç gündür trial version da oynuyordum. Bugün karakterimi 14.99 euro karşısında kredi kartımla upgrade yaptım. Mail adresime onaylama linki geldi onayladım. Ayrı bir mail olarak cd key verildi. Eu battle account umda WOW 1-B.C isminin yanındaki add game e tıkladığım zaman cd key yeri geliyor. Fakat mail adresime gelen key i yazdığım zaman "An error has occurred. You have entered a World of Warcraft® key that is currently not supported in Battle.net account management. To enter a code for game time, click on a game license from the account management homepage, and then on the ‘Add Game Time Code’ link on the right side of that page." bu hatayı alıyorum. Satın alalı henüz yarım saat oldu. Bir süre beklemem mi lazım yoksa yanlış giden bir şey mi var? Oyuna girdim exp alabiliyorum fakat whisper atmaya çalıştığımda Trial account hatası alıyorum. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
battle.net sitesinden ticket aç GMler ilgilenir.
exp alabildiğine göre upgrade olmuş demek ki.kendi sitesinden upgrade edince prosedür nasıl işliyor bilmiyorum ama deneme sürümünden tam sürüme geçtikten sonra bir süre daha trial in getirdiği kısıtlamalar devam ediyor yaklaşık 1 gün falan.sen account managementtan bir kontrol et wow hesabının yanında ne yazıyor.trial mi yok BC falan mı
ticket attım anlattım sorunumu. Otomatik olarak upgrade edildiğinden ve key gerekmediğinden bahsetmiş, exp alabiliyorum fakat sadece whisper atmaya çalıştığımda trial uyarısı alıyorum. Ve sanırım bir de upgrade onaylandıktan sonra trialden beri kullandığım karakteri kullanamayacağımdan bahsetmiş.Böyle bir durum var mı, yeni char açmak zorunda mıyım? Account transfer olduğunu biliyorum fakat 23 lvl bir karakter için 20 euro bayılmak hiç de akılcı gelmiyor :]
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme