Şimdi Ara

B.C Rich Bronze MockingBird....

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
1
Favori
950
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu iyi ve kaliteli bir gitarmıdır.? Yeni başlayanlar için ne önerirsiniz?

B.C. Rich Bronze Mockingbird - Elektro gitar

Gövde: Agathis
    Sap: Materyal akçaağaç
    Bağlantı: Bolt-on
    Klavye: Gül Ağacı
    Perdeler: 24
    Tel uzunluğu: 25 1/2"
    Donanım: Chrome
    Akort mekanizması: Sealed Diecast BC Rich
    Manyetik: 2 Humbuckers
    Köprü/Tremolo: Tek parça ayarlanabilir

• Ayrıca en sevdiğim grup bu gitarlardan kullanıyor.Yani kesin kararlıyım bu markadan almaya fakat en ucuzu buydu.:) Black Veil Brides
  • Güncel!
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tristiana

Arkadaşlar bu iyi ve kaliteli bir gitarmıdır.? Yeni başlayanlar için ne önerirsiniz?

B.C. Rich Bronze Mockingbird - Elektro gitar

Gövde: Agathis
    Sap: Materyal akçaağaç
    Bağlantı: Bolt-on
    Klavye: Gül Ağacı
    Perdeler: 24
    Tel uzunluğu: 25 1/2"
    Donanım: Chrome
    Akort mekanizması: Sealed Diecast BC Rich
    Manyetik: 2 Humbuckers
    Köprü/Tremolo: Tek parça ayarlanabilir

bende var hocam aynısı. benimde başlangıç gitarımdı, ki hala kullanıyorum. güzel gitardır bence başlangıç için, şekli de güzel. ama almadan önce bir dene dükkanda biraz dengesiz bir gitar. ayakta çalarken askıda sağa ya da sola yatabiliyor. ayrıca şekli yüzünden kılıf bulmakta zorlanabilirsin.

• B.C Rich' in bütün gitarlarını öneririm. Sırf markası için. Karanlık tarzda müzik yapmak istersen tam ideal marka. Ayrıca yumuşak tonlarada inebiliyor ve bu gitarı daha gün gördüm biraz denedim iyi geldi bana. Ama senin kararın.
  • yazmayı unutmuşum tellerini değiştirmek diğer gitarlara göre daha zor. bakım yaptırmaya götürdüğünde kulakların çınlayabilir :)
  • Ya en ufak bilginiz olmadan adama akıl veriyosunuz agathis yazıyo körmüsünüz arkadaşım sunta bildiğin ağaç falan yok bide arkadaş bc rich in tüm gitarlarını öneririm ddemiş kaçını denemiş acaba o çin malı çöplerin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • adam başlangıç gitarı arıyorum demiş. 300 TL'lik gitar, sen ne bekliyorsun ki ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lopy

Ya en ufak bilginiz olmadan adama akıl veriyosunuz agathis yazıyo körmüsünüz arkadaşım sunta bildiğin ağaç falan yok bide arkadaş bc rich in tüm gitarlarını öneririm ddemiş kaçını denemiş acaba o çin malı çöplerin

B.C Rich'e Çin malı diyebilirsin. Doğru çünkü Çin malı. Ama çöp diyemezsin. Kaçını denediğime gelince. İlk elektro gitarım b.c richtir. 1 yıl boyunca onla çaldım. 2. bass gitarımda b.c rich ve sana şunu söyliyeyim. Arkadaşın aradığı tarza uyan adam akıllı tek marka diyebilirim. Ayrıca bilmedende yorum yapma. Şuana kadar nerdeyse 10 un üzerinde b.c rich gitarı test ettim çaldım gayet iyi gitarlar. Kötü olsalardı zaten Kerry veya Jordison kullanmazdı onu Diyeceksinki onlar kullanıyor diye kötü değilmi bu nasıl düşünce? O senin düşüncen. Karanlık tarzda müzik yapmak istiyorsan gerek şekli gerek tonlarıyla bu markadan iyisini görmedim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Lokman Dayı

B.C Rich'e Çin malı diyebilirsin. Doğru çünkü Çin malı. Ama çöp diyemezsin. Kaçını denediğime gelince. İlk elektro gitarım b.c richtir. 1 yıl boyunca onla çaldım. 2. bass gitarımda b.c rich ve sana şunu söyliyeyim. Arkadaşın aradığı tarza uyan adam akıllı tek marka diyebilirim. Ayrıca bilmedende yorum yapma. Şuana kadar nerdeyse 10 un üzerinde b.c rich gitarı test ettim çaldım gayet iyi gitarlar. Kötü olsalardı zaten Kerry veya Jordison kullanmazdı onu Diyeceksinki onlar kullanıyor diye kötü değilmi bu nasıl düşünce? O senin düşüncen. Karanlık tarzda müzik yapmak istiyorsan gerek şekli gerek tonlarıyla bu markadan iyisini görmedim.

B.C. Rich'in hangi gitarlarını kullandın ya da kullanıyorsun? Sadece kasa ismini değilde tam isimleri yazar mısın?

• quote:

Orijinalden alıntı: the_notokord

quote:

B.C. Rich'in hangi gitarlarını kullandın ya da kullanıyorsun? Sadece kasa ismini değilde tam isimleri yazar mısın?

Bende şuanda B.C Rich Ironbird 1 ve B.C Rich Warbeast Trace Bass var. İkiside gayet güzel değil harika gitarlar. Diğer kullandığım B.C ler ise Revenge bass, virgin, kkv, gunslinger retro, mockingbird masterpiece ve birtane daha vardı ama adını hatırlayamıyorum pedallı V şeklinde gri bir gitardı ama çok bakamadım ona bir iki hareket yaptım okadar. Yani demek istediğim b.c leri iyi bilirim ve alacağım gitar herzaman b.c dir. Koleksiyon bile yapmayı düşünüyorum şuan 2 gitarım var b.c olarak.

• Arkadaşlar teşekkürler yorumlar için ama öncelikle sakin olalım.Sadece gitarın beni tatmin edip edemeyeceğini öğrenmek istiyorum yeni başlıyorum uzman bir gitarcı olsam almam herhalde.
    Gelelim çin malı olup olmadığına,biraz gezindim nette fenderin bir kaç gitarıda çin üretimi 6 bin lira civarlarında.
    Kısacası gitarı alacağım!
  • quote:

Arkadaşlar teşekkürler yorumlar için ama öncelikle sakin olalım.Sadece gitarın beni tatmin edip edemeyeceğini öğrenmek istiyorum yeni başlıyorum uzman bir gitarcı olsam almam herhalde.
    Gelelim çin malı olup olmadığına,biraz gezindim nette fenderin bir kaç gitarıda çin üretimi 6 bin lira civarlarında.

Arkadaşım. Birkere çok uzman bir gitarcı olsam almam heraldeyi kafandan çıkar. Madem alacaksın gitara böyle deme bari. Ya da alma beğenmediğin gitarı. Ama sana şunu diyim bu gitar başlangıç gitarı olarak gerçekten çok iyi. Fakat hala anlayamadım insanların b.c rich'e neden bu kadar önyargılı davrandığını. Gözünüzü seviyim hanginiz gelipte denediniz bir kaç çeşidini? Sadece bir kaç çeşit. Bilmeden yorum yapıyorlar. Yok ağacı kötü yok klavyesi yok sesi. Çok biliyorsunda sanki. Gelmiş youtube'dan izlediği dandik videolardan tecrübe edinen insanlara saygım yok benim. Git dene adam gibi ondan sonra laf at gitara. Sana gelincede arkadaşım. Tekrar diyorum bu gitarı al. Başka birşey demiyorum.

• Yorumun için teşekkür ederim.Gitarı kötülemek gibi bir amacım yok.Açıklamak istediğim şey gitar kötü değil fakat öğrendikten sonra daha iyilerini alacağım onu demek istedim.
  • quote:

quote:

quote:

Bende şuanda B.C Rich Ironbird 1 ve B.C Rich Warbeast Trace Bass var. İkiside gayet güzel değil harika gitarlar. Diğer kullandığım B.C ler ise Revenge bass, virgin, kkv, gunslinger retro, mockingbird masterpiece ve birtane daha vardı ama adını hatırlayamıyorum pedallı V şeklinde gri bir gitardı ama çok bakamadım ona bir iki hareket yaptım okadar. Yani demek istediğim b.c leri iyi bilirim ve alacağım gitar herzaman b.c dir. Koleksiyon bile yapmayı düşünüyorum şuan 2 gitarım var b.c olarak.

Vay be ! Kıskandım doğrusu. Bende ilerde sırf koleksiyon amaçlı Stealth modelini almayı düşünüyorum. Bir ara üretimi durmuştu, tekrar üretmeye başlamışlar. Alınca çalmaya kıyamam herhalde.

• quote:

Arkadaşlar teşekkürler yorumlar için ama öncelikle sakin olalım.Sadece gitarın beni tatmin edip edemeyeceğini öğrenmek istiyorum yeni başlıyorum uzman bir gitarcı olsam almam herhalde.

Madem alıcaksın gitarı o zaman niye konu açıyon hiç yere. Arkadaşım bir kere yukardaki arkadaşın dediği gibi çin malı suntadır bu. Ayrıca bc richler sırf hava cıva, görüntüsünden başka bir şeyi yok.

Senin gördüğün çin malı fender kesinlikle sahtedir. Ben şuana kadar meksika, endonezya, amerika ve japonya hariç fender görmedim.

http://www.mygitar.com/forum/forumdisplay.php?185-B.C.-Rich

oku bakayım linki nasıl yerden yere vuruyorlar bc rich. Kesinlikle almayacağım iki markadan biridir

1. Cort
    2. Bc Rich

• quote:

quote:

quote:

quote:

Vay be ! Kıskandım doğrusu. Bende ilerde sırf koleksiyon amaçlı Stealth modelini almayı düşünüyorum. Bir ara üretimi durmuştu, tekrar üretmeye başlamışlar. Alınca çalmaya kıyamam herhalde.

Dimebag hayranıysan tam senlik gitar Şekli öyle ama performansı nasıl bilmiyorum

• quote:

Dimebag hayranıysan tam senlik gitar Şekli öyle ama performansı nasıl bilmiyorum

Dimebag'in de gönlümde yeri ayrıdır ama Chuck Schuldiner bambaşkadır. Bildiğin gibi Chuck önceleri Mockingbird sonra da Stealth kullandı.
  • quote:

quote:

Dimebag'in de gönlümde yeri ayrıdır ama Chuck Schuldiner bambaşkadır. Bildiğin gibi Chuck önceleri Mockingbird sonra da Stealth kullandı.

Alıntıları Göster
    Aynen bu elemanda b.c ci :) Ölmeyeydi iyidi

• b.c rich kalın saplı olduğu için çoğu ibanezciler tarafından kötü gitar olarak tanımlanmakta. Agathis'in bir ağaç türü olduğunu bilmeyen cahiller dolu bu forumda.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.