Şimdi Ara

b

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21
Cevap
0
Favori
445
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Imp -- 11 Ağustos 2016; 19:26:17 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Konuyu genelde ben başlatırım zaten
  • kızlar bu konularda biraz çekingen oluyorlar tecrübe sabit . ama eğer sevdiği bir konuyu acarsan hiç susmazlar dikkat et hocam
  • Tabi sen açıcan konuyu işin ne

• Benim hoşlandığım kızlarda konuyu ben açıyorum kız benden hoşlandıysa muhabbeti uzatmak için o açıyor.

• çok zor birşey değilki uyduruktan iki konu aç tamm işte konuyu arkadaşlarına aç bize açma
  • quote:

Orijinalden alıntı: ayaküstü

çok zor birşey değilki uyduruktan iki konu aç tamm işte konuyu arkadaşlarına aç bize açma

Ornek? Normal arkadaslarla konuşurken kasmam ama potansiyel sevgili olan kızlarla konuşurken çok kasiyorum konu bulamıyorum

• vizyondaki filmlerden dizilerden, aynı üni yada lisede iseniz hocanın birinden yada arkadaşınızın birinden konu açılabilir

• Ben genel de konuşacak bişey bulamam, çünkü kafalar uyuşmuyor. Naber iyidir senden diyip tıkanırım daha sonra ortamı mükemmel bir ölüm sessizliği kaplar. Allah kimsenin başına vermesin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: brcubrcu

vizyondaki filmlerden dizilerden, aynı üni yada lisede iseniz hocanın birinden yada arkadaşınızın birinden konu açılabilir

Otobüs durağında hiç tanımadığın bi kız görüp hoşlandığın zaman nabıcaz reyizz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: •BuuReN•

quote:

vizyondaki filmlerden dizilerden, aynı üni yada lisede iseniz hocanın birinden yada arkadaşınızın birinden konu açılabilir

o iş sıkıntılı biraz hergün mutlaka birbirinizi görüyosaniz eğer kızın dikkatini çekmeye bak ne bileyim gülümse falan ondanda tepki alırsan konuşursun ama bunu her kiz kabullenmez yasi falanda önemli faktör

• quote:

Orijinalden alıntı: The Imp

quote:

çok zor birşey değilki uyduruktan iki konu aç tamm işte konuyu arkadaşlarına aç bize açma

Ornek? Normal arkadaslarla konuşurken kasmam ama potansiyel sevgili olan kızlarla konuşurken çok kasiyorum konu bulamıyorum

hmm insanlardaki bu duyarsızlık seninde canını sıkmıyor mu can sıkıcı durum değilmi dersin o da sana cevap verir. gibi örnek olarak böyle toplumsal konular çoğaltılabilir.ama arkadaşının seviyeside önemli iki kelime konuşabilmeli.

edit:açık uçlu sorular sorarsan muhabbet daha uzun sürebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ayaküstü -- 26 Mayıs 2014; 17:28:55 >
  • quote:

quote:

Film kültürü yüksek olan bir insan değilim onunda çok ilgilendiğini sanmiyorum. Dizi konusunda master yaptım ama ilgilenmiyor. Arkadas/hoca bir türlü beceremiyorum

Kızın değişik bir özelliği varsa yada saçında kıyafet tarzında değişik dikkat çeken şeyler varsa bunu ona söyleyebilirsin sempatik bir şekilde oda ışte şöyle oldu böyle oldu diye anlatır belki

• quote:

Orijinalden alıntı: Jim Carrey

Konuyu genelde ben başlatırım zaten

/>
  • quote:

quote:

quote:

quote:

hmm insanlardaki bu duyarsızlık seninde canını sıkmıyor mu can sıkıcı durum değilmi dersin o da sana cevap verir. gibi örnek olarak böyle toplumsal konular çoğaltılabilir.ama arkadaşının seviyeside önemli iki kelime konuşabilmeli.

edit:açık uçlu sorular sorarsan muhabbet daha uzun sürebilir.

Lise iki öğrencisiyim bunu yazsam cevap alacağımı sanmıyorum yinede teşekkürler

yada şu hocanın hareketleri senide rahatsız etmiyormu bi garip sanki gibi hocaların hakkındaki konular işe yarar ve oldukça çok konu çıkar.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: •BuuReN•

quote:

o iş sıkıntılı biraz hergün mutlaka birbirinizi görüyosaniz eğer kızın dikkatini çekmeye bak ne bileyim gülümse falan ondanda tepki alırsan konuşursun ama bunu her kiz kabullenmez yasi falanda önemli faktör

Ya kız çok Cool . Yani yaşıtız sanırım yaş konusunda sıkıntı olmaz her hafta 1 gün görüyorum öyle çok nadirdir kesişmek birde hiç beklemediği anda otobüsten indikden sonra bi bakıyorum bana bakarken yakalıyorum falan öyle.Birde oturduğumuz yerler aynı aramızda 2 sokak fark var.Kısmetse bu hafta konuşacam.

• Aykiri fikirler at ortaya muhalefet etmek zorunda hissetsinler, ornegin; kizla erkegin dost olabilecegine inanmiyorum gibi

• Ben konuşurken benim ufaklık uçuşa geçiyor ya

• Sen bir kere bir konu açtın mı zaten onlar susmak bilmez anlatır dururlar, senin yapman gereken tek şey dinlemek ve arada sohbete katılmak olacaktır. Bir de onunla konuşurken sakin tavırlar sergilemelisin aksi halde o da üzerinden ürkekliğini atamaz.
  • --- Bu mesaj otomatik olarak silinmiştir ---

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi askerasker -- 6 Temmuz 2018; 13:34:29 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.