Şimdi Ara

Aztech DSL605EW

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.524
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar,

    Bu ürünü Hepsibuarada.com'dan aldım ve 19.10.2009 tarihinde evime geldi. Ürün resimdeki gibi çift antenli değil. Bunun üzerine Hepsiburada.com'a mesaj attım. Henüz bir cevap gelmiş değil ama jet hızıyla ürünün resmini değiştirmişler. Gerçi ürün açıklamasındaki resimi değiştirmeyi unutmuşlar her halde. Ben her iki resmi de bu mesaja ekledim. Aztech'in kendi sitesine de baktım ve modem orada da tek antenli olarak gözüküyor. Türkiye distribütörü Albim ile de görüştüm. Ürünün eskiden çift antenli olarak geldiğini fakat daha sonra Aztech tarafından yeniden tasarlanıp tek antenliye çevirildiğini söylediler.

    Benim kafamı asıl kurcalayan konu ise şu 802.11/g++ kablosuz iletişim davası. 802.11/g : 54mbps zaten bilindik bir şey. Google'da 802.11/g+ için 108mbps ve 802.11/g++ için 125mbps yazıldığını da gördüm. Peki bu cihaz gerçekten 802.11/g++ mi ve 125mbps bağlantı sağlıyor mu? Benim elimde 125mbps destekli bir notebook veya usb aparat yok. Bu yüzden test edemiyorum ve size soruyorum:

    1.) Bu modemin çift antenli eski modelinden kullanan arkadaşlar gerçekten 125mbps kablusuz bağlantı sağlayabiliyorlar mı?
    2.) Benim kullandığım tek antenli yeni modelinden kullanan arkadaşlar 125mbps bağlantı sağlayabiliyor mu?

    Soracaklarım bundan ibaret. Şimdiden teşekkürler...

    YENİ: Bugün Albim'den Sayit Bey ile görüştüm. Kendisi hem eski modelle hem de yeni modelle 300mbps usb aparat kullanarak bağlantı hızı testi gerçekleştirmiş. Dediğine göre ne eski modelde ne de yeni modelde 54mbps'den yukarı bir bağlantı hızı elde edilemiyormuş.

    Sizlerden de kendi deneyimlerinizi bekliyorum...

     Aztech DSL605EW




     Aztech DSL605EW





    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hardware.news -- 23 Ekim 2009; 18:14:02 >



  • Benim sorunumda tam bununla ilgili yeni bir konu açmıştım, onun yerine burdan devam edelim.

    Yaklaşık 1 hafta önce aldım bende bu modemi bendekide tek anten sitede yazdığı gibi 802.11g++ değil en fazla 802.11g yani 54mbps destekliyor. Ayrıca anten takma yeri yok 2. anten için bende merak ediyorum gerçekten 2 anten modelini kullanan veya 802.11g++ desteği ile bu modemi kullanan var mı?


    Onun dışında modem sessiz (gerçek anlamda), normal sıcaklık, ingilizce olmasına rağmen kolay kurulum, fiyatına göre çok iyi özellikler, hız konusunda gayet iyi (zaten düşük hız olduğu için internet pek zorlamıyor modemi), bağlantım hiç kesilmedi...

    WiFi mesafesi : bu konuda pek tecrübeli değilim ama 2 oda ileride duvarın arkasında pek iyi çekmiyor anlamadım neden aynı odada başka bölgelerde çekiyor evin dışında alt sokakta vs. çekiyor gayet iyi çekiyor yani. Duvarlardan wifi çok etkileniyor herhalde.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.