Şimdi Ara

Azizin Feneri Nasıl Batırdığının Özeti (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
1.689
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Aziz yıldırım bu kubulu milyarlarca tl borca batirmis adamdir, daha nesini övüyorsunuz. Yok 20sene hizmet etmiş falannfilan. 20sene hizmet ettigin yeri batirirsan tabiki herkes arkandan kufur eder.



    Ali Koç ise comolliyi getirip cok kotu transferlerin yapilmasina sebep oldu ama adam baskan olmadan önce dedi sistemde degişiklik olacak diye. Herkes burda destekledi oo uu falan. Degişiklik zaman alır ve herzaman ilk baslarda kotu sonuclar alirsin. Bizim taraftar yine tukurdugunu yaladi, bu ülkeye degişim fazla. Gidip 5milyona dirar, 8milyona alper gibi oyunculari alsan birde volkanla rekabete girmeyecek kameni tarzi bi kaleci alsan kimse seni elestirmez. Birde aykut kocaman gibi birini getirirsin olurda basarisiz olursan suçu onun üzerine yıkarsın ohh miss.





    İleriye dogru atlamak için 1 adım geri atman gerekir. Onceki yonetim hep bundan korkup yerinde saydi ve batirdi kulubu. Simdiki yonetimi savunmuyorum ama bence oyuncu tercihleri disinda baska bir yanlislari yok. O da duzeltilebilir bir hata.

    Birakin 2 3 yil kulubun ekonomisi duzelsin, sonra zaten aziz gibiler gelip bol bol transfer yapar batirir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • kendi kendini kandırmaya çalışma🧐 eski yönetim kendi kendini ibra edemez. eski yönetimi suçlayarak şimdiki yönetimi de aklamak doğru olmaz. Fenerbahçe cumhuriyeti derken bazı yanlış anlaşılmalar oluyordu. Şimdi oldu fransız cumhuriyeti.🙃 başarısızlık kendiliğinden geliyor, çabalamaya gerek yok. Ümraniye’ye gol atamıyor takım. Ege takımı kupayı aldı ve şovu yaptı. Bu takımla oynasa fb sabaha kadar yine kaybeder, anladı sen.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Köybaşı gibi bir çöpe 1.8 milyon euro verip transfer eden adamı konuşmaya değmez...

    Keşke FB üyeliğinden ihraç etseler, adını anmaya bile gerek yok o herifin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • frey de balon hatta sakat balon iken hala aziz' e saldırmak açıklanabilir değil. aziz' i bırakın artık bugüne bakın. rezalet ayyuka çıktı. bu takımın bu hale gelmesine izin veren koç' u kınıyorum. şu kupada çok rahat gidebilecekken, bu akşam ki rezalet futbolun tek sorumlusu ali koç' tur.
  • nedenini hala anlayamadıysanız açıkca yazalım yine. comolli' ye artık neden bu kadar güveniyor anlamadı gitti ya.. st profesyonelliği fenerbahçe' de yürümez. ruhu kalmadı takımın ya takım yenilmiş o olmuş şu olmuş kimin umurunda? kov artık şunu ali koç ya ayıptır..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: martax32

    Hala millet azizde aziz azizde aziz. Ulan Aziz yıldırım sizin yaşınız kadar sene hizmet etti kulübe. Sevabıyla günahıyla bizim efsane başkanımızdır.

    Bırakın artık şu adamın peşini veletler. Önünüze bakın. Takım küme düşüyor. Ümraniye gibi 3 sene önce profesyonel olabilmiş yarı amatör takıma tam kadro çıkıp yenildik. Gerçekler bunlar. Onu almış bunu satmış aziz takımı batırmışı bırakın artık.

    Aziz yıldırım başkan olduğunda ortada batıracak ne para vardı ne kulübün tesisi vardı. Nede Para edecek futbolcusu vardı. Takım dernekten ibaretti.


    Eline sağlık...




  • quote:

    Orijinalden alıntı: The souls migration

    nedenini hala anlayamadıysanız açıkca yazalım yine. comolli' ye artık neden bu kadar güveniyor anlamadı gitti ya.. st profesyonelliği fenerbahçe' de yürümez. ruhu kalmadı takımın ya takım yenilmiş o olmuş şu olmuş kimin umurunda? kov artık şunu ali koç ya ayıptır..
    Bu Comolokko nun başarısı olmadığı gibi Andy Carrol gibi kazmaya kaç milyon euro para verilmesini sağladı.
  • Adam öyle bir sömürmüş ki kulübü, belimizi doğrultamıyoruz!
  • Leodragon77 kullanıcısına yanıt
    yürü git ya trol müsün nesin. basketbolda hazıra konan futbolda da takımın içine eden ve iki galibiyet alınca da seneye biz şampiyonuz diyen bu futboldan anlamayan ekip ile çekirge bile olamaz bu takım. kahrolan yine taraftar oldu be. bu takım izlenmez ya hasta eder.
  • The souls migration kullanıcısına yanıt
    Aziz factoring firmasından kredi çekiyor o krediyi anında harcıyor, sense o borcu 2021'e kadar ödemek durumundasın. Daha bunun idrakina varamamışsın yok hazıra konmuş da bada bıdı. Adamların ilk geldiğinde yaptığı şey kulübün mali tablosuna baktırmak oldu ve kendileri bile böyle durumu beklemiyorlardı. Asıl trol sen ve senin gibi adamlar işte.
  • Leodragon77 kullanıcısına yanıt
    o zaman fenerbahçe armasını görelim sende? neden kullanmıyorsun acaba?

    aziz devri bitti. futbolu çok iyi bilen bir ekip geldi. onlar da frey efendime söyleyim, şu belhandaya tokat adan adam sonra gs ve bjk nin şutladığı topçular, benzia mıdır nedir, sonra çok itiuaç vardı da bursadan kaleci transfer etmeler, ferdiler narışlar.. etme eyleme yeni yönetimin ağlamaya hakkı kalmadı. dikkatini çekiyorsa futbolcuları birbirine kaynaştırma faaliyetleri (psikolojik hareketler) youtube da bir numara olma, hakemlere ağır şeyler söyleyememe den tut, yani elle tutulacak bir yanı kalmadı ki bu yönetimin sen daha aziz diyorsun. komik olma. fenerbahçe tarihinin yüz karası şu an ki yönetim. 2023 anlı şanlı 100. yıl bu tarihte herkes şampiyon olmak isteyecek. bu yönetim bunu başaramaz. kendine başka yönetim aramalısın.




  • The souls migration kullanıcısına yanıt
    maşallah güzel beyoğlu taraftarıymışsun belli ettin kendini. 20 senelik var olan yönetimi ve onun köhneleşmiş sistemini değiştirmek kolay olmayacak tabiki. Ali koç ve ekibinin yapacakları belki türk futbolunda birşeylerin değişmesini sağlayacak o yüzdendir ki tüpçünün hakemleri kaç maçtır feneri doğruyor. Hala bunu görememen yazık.
  • Leodragon77 kullanıcısına yanıt
    sen hala anlamadın değil mi. ben diyorum ki bu işi yerlisiyle yapsın eyvallah değil sene bir sene alsın üç sene. sen ali koç' un ne yapmak istediğini anlayamamışsın. onun politikasında futbolcu alıp yetiştirip veya göze batacak hale getirip pazarlamak felan nasıl yapmayı düşünüyoesa artık alıyor çöpleri veriyor milyon paraları. neyse ben de diyorum sene 2019. yerlisini alacak pişmesi kaç seneyi bulur biliyor musun? bunun hesabını yapamayan, o sezona ağırlığını koymak için tonlarca para harcar ve hazıra konmak ister. ben zerre dahi bir ışık göremiyorum bu comolli ile. ali koç fenerbahçenin geleceğini baltalıyor. zaman kaybı.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.