Şimdi Ara

Aziz Yıldırım: Telefonu Emre Mor'a Ver

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
573
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://www.fotomac.com.tr/fenerbahce/2016/06/01/emre-moru-telefona-ver

Hadi Fenerbahçe senin babanın malı istediğin gibi yönetiyorsun. Ne halin varsa gör zati karışmıyoruz. Sayende tonla kupa kaldırıyoruz :)

Milli takıma da maydanoz oluyor adam. Kamptaki bir futbolcuyu telefona istemek nedir? kimsin sen? ordaki futbolculartı Fatih Terim gece gündüz uğraşıp şampiyonaya hazırlamaya çalışıyor bu adam telefonla arayıp futbolcu ayarlama derdinde. adamın umrunda değil ki bu futbolcunun kafasını karıştırmayayım, aklını bulandırmayayım v.b

TFF yok ki şu adamı dizginlesin. ama Emre de helal olsun iyi kapak etmiş :))))

• Ne ağladıniz be

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aziz yıldırım
  • soyunma odasındaki masanın altında saklarak bu haberi yapan arkadaşa başarılarının devamını diliyoruz.
  • Emre bol da o cusseyle iyi gizleniyor heryere bir orda bir burda baksiniza

• Fotamaç

Inanan varmı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende bir gazete çıkaracağım ve kaynak olarak burayı göstereceğim :) Arkadaş gazeteci olmak ne kadar kolay ya :)

Mesela gündem şuan Emre Mor, başlık olarak acaba hangi takıma daha yakın ?! Desem kafadan 3 büyükler habere bakar. Hepsine biraz umut dağıtan laflar söylesem okunur.

Alın işte bu kadar basit haber yapmak, arkadaş bu ülke futbolu ne kadar saçma sapan bir denizin içinde görüyoruz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: CanOguzhan

Fotamaç

Inanan varmı

Iyi de bunu deme ihtimali var ki.

Adam kimsenin bi tarafini yalamiyor yalamak zorunda da degil. Aziz baskanim demek zorunda da degil.

Avrupada kimse patrona patron demez, ismiyle hitap eder.

Emre morun azicik akli varsa zaten Turkiyeye gelmez. Almanya, hollanda gibi ulkelerde futbol hayatina devam etmesi onun icin en iyisi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: UltraFast

quote:

Orijinalden alıntı: CanOguzhan

Fotamaç

Inanan varmı

Iyi de bunu deme ihtimali var ki.

Adam kimsenin bi tarafini yalamiyor yalamak zorunda da degil. Aziz baskanim demek zorunda da degil.

Avrupada kimse patrona patron demez, ismiyle hitap eder.

Emre morun azicik akli varsa zaten Turkiyeye gelmez. Almanya, hollanda gibi ulkelerde futbol hayatina devam etmesi onun icin en iyisi.

Haberi yapan Emre Bol olunca gerçek olsa bile inanılmaz.Hep bu zamanlarda saldırıya geçiyor beyefendi.Geçen Şubat ayındaki haberleri görseniz gülmekten kırılırsınız.
  • Cool Story Bro
  • Zoruna mı gitti ?
  • Önceleri kıZıyodum emre bol a. Şimdi komik gelmeye, sevmeye başladım. Adamın hayal gücü muazzam. Sürekli haber yapacak hikayeler buluyor.

• Soyunma odasındaki diğer futbolcular Emre Mor'un, Yıldırım'ı geri çevirdiğine tanık olunca neye uğradıklarını şaşırdılar..

• Çok büyük skandal.

Milli takım kampına böcek yerleştirmişler.
  • UltraFast U kullanıcısına yanıt
    "Avrupada kimse patrona patron demez, ismiyle hitap eder."

Sen Avrupada iş bulursan patronuna ismiyle hitap et olur mu kardeş, sonuca da buraya yaz da gülelim

• quote:

Orijinalden alıntı: Gandlee

Sen Avrupada iş bulursan patronuna ismiyle hitap et olur mu kardeş, sonuca da buraya yaz da gülelim

Hollandada doktora yapiyorum dostum. Benim patronum kadin profesor. Ismiyle hitap ediyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: UltraFast

quote:

Hollandada doktora yapiyorum dostum. Benim patronum kadin profesor. Ismiyle hitap ediyorum.

Okul ve/veya "patron"un ismini bekliyorum özelden. Hollanda'da doktora yaptığına göre Flemenkçe biliyorsundur çünkü orada başka dilde verilmiyor eğitimler. Ben de Belçika'da okuyorum lisansta Handelsingenieur, muhabbet eder Flemenkçemizi geliştiririz biraz

• quote:

avrupada calisiyorum adam dogru soylemis sen niye simdi olay cikariyosun ki ?
  • Olayın baş kahramanı Aziz olunca ben inanıyorum habere. Devre arasında soyunma odasına inen adam bunu niye yapmasın ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: inonu88

quote:

avrupada calisiyorum adam dogru soylemis sen niye simdi olay cikariyosun ki ?

Ben de adamla konuşuyorum, sen niye araya girip olay çıkarıyosun peki?

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.