doğru mu haber ? sanırım cihan oskay duruşmaya katılmış
quote:
Orijinalden alıntı: gøød chãrlotté
doğru mu haber ? sanırım cihan oskay duruşmaya katılmış
sen karar ver
14:10 Mahkemeye öğlen yemeği için ara verildi... 14:10 -Üye hakim tapelerdeki görüşmeleri soruyor, Ruken Başak ''Benim abim çok esprilidir. Araba benim bile demiş olabilir, o herşeyi söyler... 14:10 Üye hakim ''Araç için galeriye gittiniz mi?''
Ruken Başak ''Evet gittim. Ama bu zaten standart bir uygulama''... 13:21 -Ruken Başak ''Evimde, Abdullah'la evimiz ayrı.. Polis gelip arabayı isteyince çok şaşırdık. Araba benim garajımdan alındı 3 ay binemedim şu an o araca biniyorum!
-Ruken Başak Mini Cooper ile ilgili soruları yanıtlıyor ''Benim zaten Mini Cooper'im vardı, sattım indirim vs yaptır diye abimden yardım istedim'' 13:21 İlhan Ekşioğlu, Ruken Başak'a soruyor ''3 Temmuz sabahı araç nerdeydi? 13:20 -Abdullah Başak'ın kardeşi, Ruken başak kürsüde... 13:20 -Aziz Yıldırım ''Yani bu görüşmeler Edu ile ilgilidir!''
-Can Arat ''Hayır, uzun süredir tanırım ve görüşürüm ama böyle bir teklif almadım... Artık bu söyletiler yüzünden Dereağzı'na da gidip arkadaşlarımla görüşemiyorum...'' 13:20 Ali Rıza Dizdar, Can Arat'a soruyor ''İskender Alın'dan sana şike teşvik bilgisi geldi mi?''
Can Arat ''Telefondaki konuşmalarım, ben iyi oynuyorum, fenerbahçe neden beni geri almıyor'' şeklindedir.. 13:19 Cemil Turan vekili soruyor ''Cemil Turan'dan herhangi bir teklif aldın mı?
Can Arat ''İskender abi bana şike veya teşvikle ilgili birşey söylemedi de, sormadı da... 13:18 -Aziz Yıldırım, Can Arat'a sordu "Senden sonra kendi kalesine gol atan kim?
Can Arat ''Edu''.. 13:18 -Hakim ''Cemil Turan dahil sana teklif yapan oldu mu?
Can Arat ''Hayır''.. 13:18 -İlhan Ekşioğlu Can Arat'a soruyor ''3 sezon önce Fenerbahçe'den ayrıldın, ben altyapı sorumlusuydum, ayrıldığından beri benimle görüştün mü?''
Can Arat ''Hayır, görüşmedim''...
Can Arat ''Bazı konuşmalar benim hüsnükuruntum'' 13:17 Üye hakim Can Arat'a soruyor ''Maçtan bir önceki gün telefonla Fener'den aradılar açmadım diyorsunuz''
Can Arat ''İfadelerim geçerli.. Şike vs hiçbirşeye tanık olmadım'' 13:17 -İstanbul Büyükşehir Belediyesporlu Can Arat kürsüde... 13:17 -İlhan Ekşioğlu, Zeki Korkmaz'a sordu: Benim adımı duydunmu, benim adıma teklif vs geldi mı?
-Zeki Korkmaz ''Sizi tanıyorum ama şike ve teşvik teklifi gelmedi. Ne sizden ne de Fenerbahçe'den.. 12:27 -Mahkeme başkanı, Haspolat'a, İbrahim Akın'ın prim beyanını sordu ''Fahişmiydi (Fazlamıydı)''
Cihan Haspolatlı ''Hayır, normaldi''.. 12:26 İbrahim Akın'ın avukatı soruyor ''Teşvik ve şike ile ilgili bilgin var mı?''
Cihan Haspolatlı ''Hayır yok. Duymadım'' 12:26 Cihan Haspolatlı'ya soruldu ''İbrahim Akın Trabzonspor- İstanbul Büyükşehir.Belediye maçı ile ilgili herhangi imalı birşeyi dedimi?''
Haspolatlı ''Hayır''... 12:26 -Futbolcu Cihan Haspolatlı kürsüde... 12:26 Altıparmak; " Aziz Yıldırım, İlhan Parlak'ı arayıp Trabzonspor'un teşvik girişimide olup olmadığını sormamı rica etti." 12:24 Aziz Yıldırım'ın avukatı Prof. Köksal Bayraktar, Sivassporlu yönetici Muammer Bayram'a sordu ''Söz konusu çantada para mı vardı?''
Muammer Bayram ''Hayır maç bileti'' 12:17 -Muammer bayram kürsüde, Sivasspor ile Fenerbahçe arasındaki maç sorulacak... 12:17 -Başkan Av. Şeref Dede soruyor; Menajeri olduğunuz oyunculara F.Bahçe ve Aziz Yıldırım'dan hiç şike teklifi yapıldı mı?
Cevap: 11 senedir bu işi yapıyorum.. Hayır.. 12:15 -Batur Altıparmak'ın sorgusu bitti... 12:15 -Batur Altıparmak ''11 yıldır bu işin içindedyim, Fenerbahçe'den ve yöneticilerinden hiç bir şekilde şike ve teşvik teklifi almadım' dedi.. 12:15 Altıparmak ''Başkan, İlhan'dan teşvik teşebbüsü varmış öğren'' dedi.. Hakim ''Şike için mi'' diye sordu, Batur Altıparmak ''Hayır sadece teşvik primi ile ilgili sordu'' dedi.. 12:12 Ali Rıza Dizdar'da ''Fenerbahçe'nin şike girişimi ile ilgili duyumun oldu mu' diye sordu.
İlhan Ekşioğlu'nun avukatı ''Trabzonspor'un teşvik pirimi verdiği ile ilgili değil mi' diye sordu... 12:12 Menajer Batur Altıparmak tanık olarak dinleniyor...Batur Altıparmak'a, Karabükspor ile Fenerbahçe arasındaki maç soruluyor. 11:52 -Aziz Yıldırım: Futbol geneline başlatılan temizlenme operasyonu gibi duyurulan operasyonun sadece F.Bahçe'yi hedef aldığı ortaya çıkmıştır. 11:52 Aziz Yıldırım: "Soruşturma sırasında bugüne kadar eşi benzeri görülmemiş hukuksuz bir süreç işletilmiştir." 11:51 Aziz Yıldırım: "F.Bahçe üyelerinin bir iki çatlak ses dışında bizlere sahip çıkması güç odaklarının hain emellerini kırmaya yetti." 11:51 Aziz Yıldırım: "Önemle ve ısrarla belirtirim ki; bu operasyon F.Bahçe Kulübü’ne ve Başkanı Aziz Yıldırım’a karşı yürütülen bir operasyondur" 11:51 Aziz Yıldırım: "Kulüp üyelerimiz bilmelidir ki Aziz Yıldırım, ulu bir çınar ağacı olan Fenerbahçe Spor Kulübü’nün gövdesinde bir yapraktır." 11:28 YILDIRIM ÖZGENER'DEN HAKEM İSTED Mİ? HABERİNİ OKUMAK İÇİN TIKLAYIN... 11:23 -Ali Parlak eski TFF Genelsekreter Yrd. konuşuyor... Sınav sorularını kasaya kilitlemiş sonradan Ömer Bedük'e teslim etmiş.. 11:21 Menajerlik sınav sorularını teslim alan Ömer Bedük kürsüde tanık olarak ifade veriyor 11:21 -Levent Kızıl'ın sorgusu bitti... Türkiye Futbol Federasyonu eski Genel Sekreteri Ali Parlak kürsüye geldi. 11:20 -Şeref Dede: TFF avans olarak naklen yayın gelirlerinden veriyor mu? Levent Kızıl: Hakları varsa o ödemeler yapılır. 11:20 Özgener TFF'den FB'ye usulsuz para aktarımı olmadığını ve kendisine F.Bahçe'den hakem atamaları konusunda hiçbir baskı gelmediğini söyledi.. 11:20 -Murat Özaydınlı izleyici olarak duruşma salonuna geldi. 11:20 T.Ali Parlak eski TFF Genelsekreter Yrd. konuşuyor.. 11:19 -Levent Kızıl, ''Şike olsaydı, ligi tescil etmezdik'' 11:19 Levent Kızıll: Hemen hemen her başkan hakem kötü yönettiğinde arayıp, bağırır çağırır. O yüzden maç günü telefonları kapatırız. Ben de başkanken arardım.. 11:19 Aziz Yıldrırım'ın avukatlarından Şeref Dede, Levent Kızıl'a sordu ''Aziz Yıldırım Fenerbahçe lahine hakem ataması talebinde bulundu mu?
Levent Kızıl ''Hayır bulunmadı''... 11:19 -Duruşmaya CHP Milletvekili Gürsel Tekin de izleyici olarak geldi. 11:18 -Aziz Yıldırım'ın avukatı Şeref Dede, Levent kızıl'a sordu: Fenerbahçe'nin şike yaptığına dair ve usulsüz para aktarımı hakkında duyumunuz oldu mu?
-Levent Kızıl ''Hayır, yok''... 11:18 -Levent Kızıl, maç günlerinde genellikle telefonlarını kapattıklarını söyledi... 11:18 -Levent Kızıl ''Yok o da etmiyordur'' dedim... İyi çalışması gerektiğini söyledim ve başarılar diledim... 11:18 Mehmet Ekinci ''Şike ile ilgili bilginiz varmı? Levent Kızıl ''Hayır yok''.. 11:18 Mahkeme Başkanı soruyor ''İddianamede Aziz Yıldırım'ın suç örgütü kurduğu yönünde suçlamalar var. Bilgin var mı? Levent Kızıl'ın cevabı ''Yok''. 11:17 Levent Kızıl'a, Olgun Peker ile restoranttaki buluşması ve konuşması soruluyor... 11:17 Levent Kızıl: Olgun Peker bana ''Sınavla ilgili yardımcı olurmusun'' dedi bende ''Olamam'' dedim... Olgun Peker ''Lütfü Arıboğan tanıdıklarına yardımcı oluyor ama'' dedi. 11:17 Özgener'in sorgusu bitti, kürsüye Levent Kızıl geldi.. 11:17 -Mahkeme Başkanı Ekinci, Özgener'e sordu: Aziz Yıldırım'dan korkarmısınız.... -Mahmur Özgener ''Ben Allah'tan başka kimseden korkmam... 11:16 -Mehmet Ekinci, Mahmut Özgener'e ''Usulsüz para aktardınız mı? -Mahmut Özgener ''Hayır, asla''.. 11:16 -Aziz Yıldırım, Manisaspor Başkanı Kenan Yaralı'ya verilen paralarla ilgili Özgener'e soru sordu... Özgener, Manisaspor başkanının maddi sıkıntısı olduğunu, konuşmanın şahsi bir meseleden kaynaklandığını söyledi. 11:16 -Mahmut Özgener: Kenan Yaralı aile dostum, işlerinin bozuk olduğunu biliyordum Denizbank'tan kredi aradığını biliyordum. 11:15 Mahmut Özgener: Aziz Bey'in Kenan Yaralı'ya 500 bin dolar borç verdiğini biliyorum bu sebepten. 11:15 -Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım kendi tapesiyle ilgili Mahmut Özgener'e soru yöneltiyor.. 11:15 -Özgener, menajerlik sınavı sorularinin kendi bünyelerinden sızdığını düşündüğünü söyledi. 11:15 -Av. Ali Rıza Dizdar soruyor muvekkilli tutuklu sanık Haldun Senman'in herhangi bir yolsuzluğunu tespit ettiniz mi?
Özgener :Hayır 11:15 -İlhan Ekşioğlu'nun Avukatı Özgener'e sordu: Başkanlık yaptığınız sırada hakem raporlarında şike ve tesvikle ilgili bir izlenim çıkmış mıdır? 11:15 Mahmut Özgener'in cevabı ''Hayır'' 11:14 -Özgener ''Sınav sonuçlarını geçmis yıllara göre daha başarılı araştırdık'' 11:14 -Ali Koç'da mahkemeye geldi.. 11:14 -Mahmut Özgener'e, Olgun Peker'in, Şekip Mosturoğlu'nun sınav sorularıyla ilgili olduğu iddia edilen tapesi soruluyor... 11:02 -Eski Futbol Federasyonu başkanı Mahmut Özgener ''Şike hakkında bilgim yok'' dedi. Sınav sorularının çalınması hakkında konusuyor. 11:00 -Mahkeme baskani Sn.Ekinci "Bugun taniklari dinleyecegiz'. M.Ozgener basliyor. Cihan Oskay da Caglayan'da 10:59 -Mahkeme Başkanı Mehmet Ekinci ''Herkese Günaydın'' diyerek 13. duruşmayı başlattı... 10:54 -Fenerbahçe Yönetim Kurulu üyeleride duruşmayı takip ediyor. Nihat özdemir salonda... 10:53 -Mahkeme Başkanı Mehmet Ekinci ve heyeti salonda yerini aldı... 10:52 -Eski Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mahmut Özgener tanık olarak mahkemeye geldi. 10:52 Mahmut Özgener Federasyonu'nda yönetim Kurulu üyesi olan Levent Kızıl'da duruşma salonundaki yerini aldı. 10:32 Bu hafta görülecek duruşmalarda ise TFF Başkanı Yıldırım Demirören, eski TFF Başkanı Mahmut Özgener'in de aralarında bulunduğu toplam 21 tanığın ifadesinin alınması bekleniyor. 10:31 Özel Yetkili 16. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen davada sanık ve tanık ifadelerinin bu hafta yapılacak duruşmalarda bitmesi bekleniyor. 10:30 Davada aralarında F.Bahçe Başkanı Aziz Yıldırım ile Giresunspor eski Başkanı Olgun Peker'in de bulunduğu 10 sanık tutuklu yargılanıyor. 10:29 Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'ın da arasında bulunduğu 10'u tutuklu 93 sanıklı davanın 13. duruşması, Çağlayan'daki İstanbul 16. Ağır Ceza Mahkemesi'nde başladı.
abisi espirili biriymiş hatunun araba benim bile diyebilirmiş espiri olsun diye.
Cihan oskay kimdir? Bir araştıralım google'da :)
quote:
Orijinalden alıntı: ilkerinanç
abisi espirili biriymiş hatunun araba benim bile diyebilirmiş espiri olsun diye.
çok iyi yakaladın sırf bu sözler yüzünden şike kesin vardır. sizlerden korkulur walla hiç bir şeyi kaçırmıyorsunuz.
Cihan Oskay denen adam kız arkadaşını öldürüp, bu davalar ortaya çıkınca suçu Aziz Yıldırım'a atmaya çalışan bir adam.
quote:
Orijinalden alıntı: reelnumber
quote:
Orijinalden alıntı: ilkerinanç
çok iyi yakaladın sırf bu sözler yüzünden şike kesin vardır. sizlerden korkulur walla hiç bir şeyi kaçırmıyorsunuz.
vardır yoktur bilmem de millet kendinden başkasını salak sanıyor oraya takıldım ben...
vardır yoktur bilmem de millet kendinden başkasını salak sanıyor oraya takıldım ben...
hangi millet?
halbuki aylardır yüzüme konuşsun diyordu..
GSG Son Dakika|Mahkemede tanık olarak dinlenen Cihan Oskay 2001 Yılında Aziz Yıldırım'ın talimatıyla şike yaptım şeklinde beyanat verdikten sonra bu söyleminide belgelendirince Aziz Yıldırım Mahkeme Salonunu Terk Etti.
Yandın Fenerbahçe
cumhuriyet içinde cumhuriyet kuranların milleti... neyse
quote:
-Aziz Yıldırım'ın salonu terketmesi üzerine Mahkeme Başkanı Ekinci, "Herkes haddini bilecek. Salonu terkedenlerin isimlerini alın." dedi.
quote:
Orijinalden alıntı: _Corvette_
GSG Son Dakika|Mahkemede tanık olarak dinlenen Cihan Oskay 2001 Yılında Aziz Yıldırım'ın talimatıyla şike yaptım şeklinde beyanat verdikten sonra bu söyleminide belgelendirince Aziz Yıldırım Mahkeme Salonunu Terk Etti.
Yandın Fenerbahçe
Yandık mı? Sonunda yandık he
Belge diye verdiği fedarasyona yazdığı dilekçe :D:D ne sazanlar var heryerde...
quote:
Orijinalden alıntı: _Corvette_