Şimdi Ara

Aziz Yildirim gitmelimi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
182
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar aziz başkan sizce gitmelimi? Bence bu adam kalmali. Nedeni ise takimin boyle guclu bi baskana her zaman ihtiyaci var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: spawn_hayalet

Arkadaşlar aziz başkan sizce gitmelimi? Bence bu adam kalmali. Nedeni ise takimin boyle guclu bi baskana her zaman ihtiyaci var

bana güçlü derken ne demek istediğini tam oalrak anlatabilirmisin ? sözde herkes esip kükreyen ama icraatta hiçbirşey yapamayan güçtenmi bahsediyorsun yada taraftrını tehdit edebilen bi güçtenmi bahsediyosun ?
  • Enthris kullanıcısına yanıt
    VALLA PARA bu adam da .ok gibi. gerçi para haklıyor diyorlar bilemem. tabiki takıma çok zarar veriyor ben parasal -konudan abhsettim sadece
  • Gidecek mi kalacak mi ona sadece aziz bey karar verir siz kim oluyonuz.

• Sadece burda gorus aliyoruz kardeşim. Niye bu kadar kizdin anlamadim

• Güçten ne kastettiğine bağlı omu gerçekten güçlü yoksa FENERBAHÇE Spor kulubü mü onu güçlü gösteriyor. Onun kadar zengin tonlarca insan var Türkiye de tanınmayan. Ayrıca güçlü de olsa zararımı fazla yararımı ona bakılır. Aziz Yıldırım gibi adamlar Türkiye de ki yoz iklimin yarattığı karakterler bana göre,
    o gider başkası gelir çok şey değişmez, ondan önceki başkan Ali Şen de diktatördü hemde alasıydı, bana göre Aziz Yıldırım birçok konuda FB ye büyük hizmetleri olmasına karşın futbol takıma çok zarar vermiştir ve kaldığı sürece günlük başarılarla kendimizi avuturuz.
  • Aynen öyle. Ama şu varki aziz yildirim yuzunden her takim fb ye düşman olmustur ki amac fairplaydir kaldiki fairplay in ruhu bile yok artik

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Riekerink ayip etti
    8 yıl önce açıldı
    Dursun Aydın Özbek İstifa!
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bırak gitmeyi, gebermelidir.
  • Aziz gider daha iyisi gelir.Fenerbahçe ne parasız kalır ne de başkansız! Ve Fenerbahçe gücünü taraftarından alır!

• Basın toplantısında ön sırada olanlar var ya. İşte onlar kulüpten gidene kadar aziz yıldırım fenerbahçede

• sakın aziz yıldırım buraya yazmassın "kapayın çenenizi pavalı kopekler" diye
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ulvi-

Gidecek mi kalacak mi ona sadece aziz bey karar verir siz kim oluyonuz.

Sadece düşüncelerini söylüyorlar.Sen kim oluyorsun?
  • Tabiki daha iyisi gelir, FB ne parasız nede başkansız kalır, zaten Aziz Yıldırımı güçlü yapan tanıtan FENERBAHÇE markasıdır, koltuğu bırakamayışının sebebi budur zaten, yargıda bekleyen tonla davası varken düşünün, FB başkanı olarak yargılanmak var, sıradan biri olarak yargılanmak var. Benim bir şey değişmezden kastım ilk senelerinde çok aklı başında bir başkan profili çizerken, güç zehirlenmesi yaşayıp diktatörleşmesidir, bunun sorumlusu da biraz Türkiye de ki futbol ortamıdır. Bu adamı bu hale getiren gerçek manada eleştrimeyip,korkup, padişahım çok yaşa diyen zihniyetdir. Futbol Kulüplerini profosyonellere, futbolu gerçekten bilen kişilere emanet etmedikçe, gelen kişide Azizleşebilir..
  • quote:

Orijinalden alıntı: spawn_hayalet

sakın aziz yıldırım buraya yazmassın "kapayın çenenizi pavalı kopekler" diye

Ya hahaha ilahi spawn_hayalet bey.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.