Şimdi Ara

Aziz Yıldırım'dan yönetime mesaj...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
351
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın, "Suçsuzuz, iddiaları tek tek çürüteceğiz" diyerek yönetime talimat gönderdiği iddia edildi.

Fanatik Gazetesi'nin haberine göre; Fenerbahçe Kulübü'nü temsilen hiç kimse 26 Ocak'taki Olağanüstü Genel Kurul'a katılmayacak...

Şimdi gözler; '58. madde değişikliği'nde topu kurula atan Türkiye Futbol Federasyonu'nda.

TFF, 26 Ocak'ta Olağanüstü Genel Kurul yapma kararı almış ve bu kurulda ana gündem maddesinin 58. madde olacağı açıklanmıştı. 58. maddenin değiştirilme ihtimali, kamuoyunda "Fenerbahçe kurtarılmak isteniyor" yorumlarına neden olmuş, Galatasaray ve Trabzonspor önderliğindeki bazı kulüpler bu duruma şiddetle karşı çıkmıştı.

İlk günden beri karşı

İşte bu konuda dün flaş bir gelişme yaşandı. Metris'te tutuklu bulunan Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, sürecin en başında olduğu gibi yine aynı görüşü savundu: "58. madde kesinlikle değiştirilmesin..." Yıldırım'ın talimatı üzerine de 26 Ocak'ta Ankara'da yapılacak kurula Fenerbahçe'den kimsenin katılmayacağı bildirildi. Yıldırım'ın; TFF'nin bu hamlesini 'garip bir davranış hatta korkaklık' olarak nitelediği ve "Sonuçta bu davadaki kararı genel kurul değil, TFF verecek. Talimatta değişiklik yapma görevi de genel kurulun değil, TFF'nin görevi... Bizim TFF'den 58. maddenin değişmesi için talebimiz hiçbir zaman olmadı, bundan sonra da olmayacak. Çünkü biz ilk günden beri hep aynı şeyi söylüyoruz: Suçsuzuz ve tüm iddiaları çürütüp aklanacağız. Ellerinde bir bilgi, kanıt ya da benzer bir şey varsa, çıksınlar kendi kararlarını kendileri versinler" dediği kaydedildi.

Savunmasına çalışıyor

Bu arada Yıldırım'ın, iddianameyi bizzat satır satır okuduğu, birçok iddiayı 'çok sağlam deliller' sunarak şimdiden çürüttüğünü söylediği öğrenildi.

• Guveniyoruz baskanim,guveniyoruz...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Savunmayı bekliyoruz. Sana güveniyoruz başkan
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chuckly

Guveniyoruz baskanim,guveniyoruz...

Tüm kulüpleri ayarladıktan sonra katılmış katılmamış ne fark edecek?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lenz

quote:

Adam ne dese suc zaten.Degismesini istiyorum dese suc,istemiyorum dese yine suc

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

Suçlu Aziz Yıldırım değil suçlu Nihat Özdemir. Burda ben Aziz Yıldırım'a birşey demiyorum. Ama Nihat Özdemir'in açıklamaları ve yaptıkları kulübü zor durumda bırakıyor.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Suçlu Aziz Yıldırım değil suçlu Nihat Özdemir. Burda ben Aziz Yıldırım'a birşey demiyorum. Ama Nihat Özdemir'in açıklamaları ve yaptıkları kulübü zor durumda bırakıyor.

Ozaman kusura bakma ben seni yanlis anladim.Ben baskan olsam Nihat Ozdemiri direk gonderirdim zaten.O adam Allah bir dese adam hakli demem

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ünal Aysal Geri Geliyor
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

galatasaraylılarla tartışmayınız. çünkü şike alan ceza alsın derseniz bildiğiniz bir şey olur, almasın derseniz şikeci olursunuz. aynı şeyi kendi kulüpleri söyleyince "duruş" olur, fenerbahçe söyleyince "herkesi ayarlamış" olur. uzun lafın kısası aziz yıldırım çatur çutur savunmasını yapıp aklansa dahi fenerbahçe galatasaraylıların gözünde aklanmayacaktır. Kayıp değil

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.