Şimdi Ara

Azerbaycanlı Anar'ın sokak kavgasında Dünya vücut şampiyonu Rus Andrey Drachevi döverek öldürmesi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
36
Cevap
0
Favori
5.428
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Reis Kim Jong-un

quote:

Orijinalden alıntı: Darkimore

quote:

Orijinalden alıntı: sistemli adam

vücutçular sadece görüntüdür. ortalama bir insan her türlü döver.
    sokak kavgası zaten ayrı bir şeydir.

O kadar da değil herkes dövemez tekmenin kuvvetli olması lazım bu cüssedeki adamı yıkmak için. Karşısında ki profesyonel kafes döğüşcüsü Anar Allahveranov, o tarz uçan tekmeyi atacak dünyada çok az kişi var.

O nasil soyad?

Türkçedeki Tanrıverdi soyismi gibi düşün hocam. Onlarda bir de "...ov" eki var bizdeki "...oğlu" gibi. Tanrıverdioğlu oluyor yani.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Bravo vahşetle övünelim.
  • Savage

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Darkimore

quote:

O kadar da değil herkes dövemez tekmenin kuvvetli olması lazım bu cüssedeki adamı yıkmak için. Karşısında ki profesyonel kafes döğüşcüsü Anar Allahveranov, o tarz uçan tekmeyi atacak dünyada çok az kişi var.

ben çok rahat döverim, anırtırım, sağlam kemiğini bırakmam. ama o eleman gibi elbette öldürmem.
  • Demek bi vucutcuyu ortalama biri rahat dover

Abicim sen hic dayak yememissinde ondan konusuyorsun. Birincisi vg bir dovus sporu degildir, lakin kazandigin kuvvet ve direnc seni kesinlikle ortalama birinden 3 4 gomlek yukari tasir kavgada. Eger herhangi bi dovus sporunda saglam degilsen, erkeklik yapma bosuna. Uzerler. Bugune kadarda ne kadar dayak yiyen vgci gorduysem dayak atanların hepsi profesyonel dovuscuydu ki videodaki adam kafesci. Ha bide su durum var, sadece vucut calismayan vucutcularda var ki hayatinizin hatasi olabilir bu ture catmak. Turkiye boks sampiyonlugu olup sonrada vgye merak salan, guresciyken, taekwondocuyken vs. ayni sekilde vgde ilerleten adamlar var. Bilgin olsun, vucutculari yavas dov biraz diye soyluyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: bixsi

Hocam dediğiniz dövüşçü bir adama karşı olsaydı tamam derdim, en nihayetinde karşıda ki nasıl yumruk atacağını nereye vuracağını vs. bilen biri, vücut geliştirmeci biri tabi ki bu dövüşçü karşısında bir şey yapamaz, lakin yine de aldığı darbelere normal bir insan daha fazla dayanacağı kesin, ama normal bir insanla vücut geliştirmesi yapan bir insanı karşılaştırmak güç konusunda bence hiç uygun değil. Sonuçta bir taraf spor yok bir şey yok diğer taraf spor yapıp güç ve hacim kazanmış daha güçlüdür. Bu benim şahsi görüşüm sizin görüşünüze de saygı duyuyorum.

Bende saygı duyuyorum hocam, katılıyorumda. Vücuda alınan darbelerde tabikide vücut geliştirmeci daha iyi dayanabilir ama kafaya alınanlarda fark etmiyor. Herkes sanki tekme atan adamı hiç vücut geliştirmemiş sanıyor ama instagramına baktım adam gayet kaslı.

Bu arada hayatını kaybeden adamında dövüşçü de olduğunu okudum daha demin, fakat karşısındaki adamla baş edebilecek kadar bilmiyormuş demekki. Şans faktörü filanda var sonuçta bir kere dövüştüler.

• quote:

Orijinalden alıntı: Viper13

İstersen evren vücut geliştirme şampiyonu ol, o tekmeyi yedikten sonra bi anlamı yok. Boş anında kimin çenesine son güçle vurursanız bayılır zaten, isterse dünya boks şampiyonu olsun

boks şampiyonunu bok devirirsin. Adamlar sırf kafaya çalışıyor artık 1 yumrukta yıkılmayacak hale gelmişlerdir dimi?

Bu arada adam abartmış hayvan herif. Tamam işte yere yığdın daha niye vuruyon. Kasıtlı cinayetten içeri alınmalı.
  • quote:

linç is coming
    vücut yapmış birisi normal birisinden daha güçlüdür ama çevik birisi iki hareket çekerse kimsenin şansları kalmaz, vücutçular da dahil
  • Yerde afedersiniz kafasına vurmak suretiyle öldürüyor
  • quote:

Güç de kazanıyorlar,yanına bir de teknik eklersen süper olur.Şöyle düşün yeni başlayan biri 5 kglik dambılla başlıyor zamanla güçleniyor ağırlığı arttırıyor 10 15 20 diye gidiyor bu.Benchte başta 20 ile başladıysa 50 60 a kadar yolu var.Şimdi bu adam sadece görüntüsüylemi bu ağırlığı arttırdı ? Hayır güçlendiği için arttırdı.

• Bu olayın arka planını bilmiyorum tabi ama mma yapan arkadasın böyle saldırması altında illa bir şey vardır adam ölmüş diyorlar mma yapan arkadas silah kullanmış gibi yargılanacak .

Neyse demem o ki teknik bilen bir insan belli kiloya kadar teknik bilmeyen insanı yere serebilir vucutcu olan rahmetlinin teknik bilmediği açıkca ortada gardını az kaldırsa tekmeyi yemicek mma yapan adam sov yapmıs resmen cunku karsısındaki sahıs teknik bilmiyor .

sonuc olarak dövüş iyi birşey değil kavga etmeyin biri mezara biri hapse gitti ömür bitti ne mezarda ne içerde teknik felan işe yaramaz ...

• quote:

Orijinalden alıntı: Hayatın Gerçekleri

quote:

Orijinalden alıntı: Viper13

İstersen evren vücut geliştirme şampiyonu ol, o tekmeyi yedikten sonra bi anlamı yok. Boş anında kimin çenesine son güçle vurursanız bayılır zaten, isterse dünya boks şampiyonu olsun

boks şampiyonunu bok devirirsin. Adamlar sırf kafaya çalışıyor artık 1 yumrukta yıkılmayacak hale gelmişlerdir dimi?

Bu arada adam abartmış hayvan herif. Tamam işte yere yığdın daha niye vuruyon. Kasıtlı cinayetten içeri alınmalı.

Çeneye attığın yumruk beynin kafatasına çarpmasını sağlar ve bayılırsın. İstersen boks şampiyonu ol biyolojiyle alakalı.

• Rus kanalları baya konuyu irdeliyor.

• sansürsüz +18

• kafede oturan adama sataşmak ve adam genede konuşarak halletmek istiyor bu adam müsvettesi azeriye allah bin türlüsünü versin inşalla rus hapisanelerinde filimlerde gördüğümüz gibi bu adamıda dövüştürsünler. ve son olarak vücütçu adam dövüşçü değil gardını almamasından belli...allah böyle manyaklara çattırmasın...
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.