Şimdi Ara

Azeltin-cleocin-t Kullanan???????

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.962
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben 3 sene once zoretanin kullandım, roaccutanela eşdeğer bi ilaçtır kendisi. Her yerime kadar kurudum. Ygs lys dolayısı ile sınav stresi ve aburcubur beslenme alışkanlığımdan sivilcelerim yine arttı, günde 1 kere garnier neem özlü temizleme jeli kullanıyorum onun dışında bir şey yapmıyorum nemlendirici bile zararlı geliyo,sivilcelerin biri geçmeden biri çıkıyo.
    Şimdi esas soru şu,dr a gittim(zoretanin kullanmam zaten mevsimi de geçti) azeltin 250 mg ve cleocin-t verdi. Kullanan var mı forumda görüşlerinizi merak ediyorum. Çok alakasız bi yerde açtım ama en çok bizim yaşımızdakiler böyle ilac kullanıyo var mı kullanan?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Up

• Hocam 7 aydır roaccutane kullanıyordum dün bitti. Çok fazla sivilcem vardı ve geçti ama kırmızılıkları hala duruyor. Bu ilacı da tam sınav dönemi kullandım psikoloji bırakmadı. Bir ton yan etkisi var.
  • Biliyorum zoretaninle eşdeğer olduğu için ne demek istediğini anlıyorum. Ellerimin üstü kuruluktan kanıyodu, sabunla yıkıyodum hemen küçük küçük kanamalar başlıyodu. Saçlarım kurudu matlaştı. Dudaklara dokunsan pert pütür pütür. Psikolojik depresyon. Ciltte pütür pütür görünüm özellikle ağız kenarında. Iyy say say bitmez. :( ama bu ilacın yanında nilera okyanus özlü sabun kullandım o cok iyi geldi, bi arastır derim. Fiyatı biraz tuzlu 15-20 tl civarı.
    Azeltin cleocin t kullandınız mı

• Aynı şeyler bende de oldu fazlasıyla. O dediklerinizi kullanmadım fakat doktora gideceğim belki verir izler için .
  • roa kullanılmaz sınav döneminde. benim doktor cildiyeciye kagıt yazdı kullanması uygun değildir diye. depresyon yapabilir . başlamadıysanız hiç başlamayın . benzamycin veya clyndoxlyn falan kullanın onlar idare eder
  • gecen sene sınavdan önce alnim kıpkırmızıydi kabarıkti temmuzda stres geçince normale dondu şimdide az var ama sınavdan sonra geçer bence kremden ziyade sivilceyi kafaya takmayin ben hic onemsemezdim cevremdekiler doktora git yok iste sunu sur bunu sur dediler hic birini yapmadım zamanla geçti sivilceyi felan problem etmeyin elbet geilcicek ha 1 ay erken ha 1 ay gec

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.