okuldan atılma şöyle kayıt olduğunuz yıldan itibaren 2 yıllık lar için 4 yıl . 4 yıllık bölümler için 7 yıl sürüyor. şimdi örnek verelim. 2018 girişli birini örnek verelim. 2018/2019 (1,yıl) 2019-2020 (2.yıl ) 2020-2021 3 yıl 2021-2022 4.yıl 2022 nin sonunda kayıdınız pasife düşücek 1 yıl bekleyip yöke gidicek kayıt silinmesi için izin istenek izin gelirse okul silecek. |
Azami Öğrenim Süresi Sonunda Okuldan Atılma (9. sayfa)
-
-
ARKADAŞLAR BU YENİ ÇIKAN AFTAN 5 TEMMUZDAN ÖNCE KAYDI SİLİNMEYENLER YARARLANAMADI NORMALDE 2018 DE AF ÇIKMIŞ VE BÜTÜN BAŞVURANLARA 7 SENE DAHA HAK TANINMIŞTI ŞU AN BU AFTAN ASIIL YARARLANMASI GEREKEN BİZLER YARARLANAMIYORUZ. MESELA BEN HAZİRANDA 14 DÖNEMİM BİTTİ AMA YAZ OKULU VAR DİYE KAYDIMI SİLMEDİLER VE AFTAN YARARLANAMADIM TELEGRAM GRUBUNA GELİN BİRLİKTE YÖKE CİMER ÜZERİNDEN DİLEKÇE VE İSTEK YOLLAYALIM BİZLERİNDE BU AFFA DAHİL EDİLMESİ GEREKİYOR BİRLİKTEN KUVVET DOĞAR BİR ÇOĞUMUZUN ÇOK FAZLA DERSİ VAR VE EK SINAVLARLA GEÇEMEYECEGİMİZ KADAR ÇOK ÜSTELİK HİÇ ALMADIGIMIZ BİR DERSTEN NASIL GEÇELİM BİZ BUNLARA ÇÖZÜM BULUNMASI GEREKİYOR
-
Beyler bu azami süre sınavlarının niteliği değişme ihtimali var mı? Örneğin devamsızlıktan kaldığınız derslerden de giriyorsunuz deniliyor ben seneye Eylül ayında gireceğim o zamana kadar devamsızlıktan kalanlardan girmeyi kaldırdık vs. deme ihtimalleri olabilir mi sizce? Böyle bir hakkı ellerinde tutuyorlar mı?
-
Sanmam sadece yaz okuluna denk gelenlere, yaz okulu hakkı vermeyebilirler
-
kanka bısey soracam sey demıssınde hanı okuldan atıldıkya azami süreyi tamamlayamayıp.Sen sey demıssın tekrar sınava hazırlanıp baska üni kazanıp aynı bölümü.Sonra demıssın verdıgınız derslerden muaf kalıp,kalan derslerı verıp bölümü bitirebilirsiniz demıssın oyle bısey varmı atıldıktan sonra gectıgımız derslerı sayıyolarmı baska unıversıteye goturup aha ben bun derslerı gectım desem
-
arkadaslar iyi aksamlar 7 senede bitiremezsek tekrar yks ye girip herhangi bir bölüme girebiliruz değil mi ben lisans bölümü okurken memuriyet kazandıgım için bölümü bıraktım tecil bozulmasın diye kayıt yeniliyorum sürekli memur oldugum bölümün lisansını okuyacagım 7 sene dolup ilişiğim kesilse dahi yks ye girebilirim değil mi
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X